Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, 03-03-2016, 18:21

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

Чичо Боре

Цитат на: Дедал;405491Като готови приложения - Самсунг и Панасоник .

Значи за Сони и ЛГ няма.

Като знам Була какви са мотавици май няма да има скоро за тези марки.

Дедал

За Сони (уж и за Филипс след очаквания ъпдейт) има вариант през Андроид и Коди , за ЛГ -все още "очаквайте скоро" :)

илкодонев

Що ли ми е познато това "очаквайте скоро":a0335::sat:;;594

Чичо Боре

А иначе тези които гледат на Самсунг да питам върви ли добре и има ли прекъсвания. Качеството бива ли или е като на сателита им за да знам дали да си взимам смарт тв и да слагам фюжъна. С тези кодита-модита хич не ми се занимава.

кокович

На Фюжъна на Самсунг върви перфектно , без да накъсва, качеството е по добро от сателита. На Самсунг смарт ТВ го има инсталирано по дефолт за България.

Дедал

Бих казал , че повечето канали в приложението (поне тия дето съм гледал) са с по-добро качество от сат. излъчването им - това на тв Панасоник .
Понякога има буфериране на ХД канали , но и тв ми е вързан на АДСЛ , така че не е особено добра скоростта (да не казвам калпава:))

Момчил Минков

Проблема с работата на фюжъна при рут е решен, бях си активирал 07_11_ntpclient.init, за да ми е точна датата на оскама когато го настройвах от начало. Факт е, че свери ли се часовника на андроида и фюжъна спира да работи. часовника на андроида е различен от този на Сателитната част - според мен простотия :s101
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

росен08

Здр искам да питам как да исталирам булсат fuision от Италия на смарт тв самсунг UE40H6500 телевизора е закупен от бг от началото си го имаше приложението и после реших да си играя и накрая му направих начални настройки и вече  го няма приложението а във смарт хъба има само италианските приложения задавам държава България нищо помагаите :s101
DM600PVR DM500S TP-LINK MULTIFID 13 16 19.2 PARABOLIC 80; 39 E PARABOLIC 60

razbivacha

нямаш толкова нет за такива екстри :)

jack82

Аз търся някой да преинсталира фюжан бокса с андроид ако има запознат колега как се прави нека да драсне едно лс. благодаря предварително
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

greenhorn

Цитат на: росен08;406546Здр искам да питам как да исталирам булсат fuision от Италия на смарт тв самсунг UE40H6500 телевизора е закупен от бг от началото си го имаше приложението и после реших да си играя и накрая му направих начални настройки и вече  го няма приложението а във смарт хъба има само италианските приложения задавам държава България нищо помагаите :s101
Смени си региона на смартхъба /от Италия на България/ и ще ти се появи в листа.
0007SE, 0007F, 0176C GNUSMAS

greenhorn

Цитат на: Момчил Минков;405552Проблема с работата на фюжъна при рут е решен, бях си активирал 07_11_ntpclient.init, за да ми е точна датата на оскама когато го настройвах от начало. Факт е, че свери ли се часовника на андроида и фюжъна спира да работи. часовника на андроида е различен от този на Сателитната част - според мен простотия :s101
Надявам се не си мислиш, че Самсунга ти работи с Андроид.. :)

росен08

Не става променям държавата не става щом се свържа със нета  във смарт хъба трябва да съм съгласен със всички настройки ми излиза на италиянски умен телевизор знае къде се намира немога да го излъжа някакви други предложения
DM600PVR DM500S TP-LINK MULTIFID 13 16 19.2 PARABOLIC 80; 39 E PARABOLIC 60

greenhorn

Цитат на: росен08;407008Не става променям държавата не става щом се свържа със нета  във смарт хъба трябва да съм съгласен със всички настройки ми излиза на италиянски умен телевизор знае къде се намира немога да го излъжа някакви други предложения
Няма такова нещо.... Тествал съм над 10 H  и на всички работи /целта бе Fusion/... По-добре си намери темата в другия форум как се случват нещата... http://support-us.samsung.com/cyber/popup/iframe/pop_troubleshooting_fr.jsp?modelname=UN55F8000AF&idx=428339&modelcode=UN55F8000AFXZA& или https://wiki.samygo.tv/index.php5/How_To_Set_Your_Country_Code_In_Smart_Hub

Момчил Минков

Цитат на: greenhorn;406999Надявам се не си мислиш, че Самсунга ти работи с Андроид.. :)
Да, мислех  си и в началото дажи си направих акаунт за Гугъл магазина, опитах и антуту да пусна, тогава ми светна...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания