Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Voicer - гласова услуга от Max Telecom

Започната от gogyto, 29-09-2015, 15:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

антена

според тях картата е обвързана с номера  но излиза ,че не е  така ли?
:itv:

Глаголица

Цитат на: антена;390979иначе това си и е чист IP Phone аз преди имах техен но беше с VOIP модем но сега технологията стана друга и те намериха начин да си продават номерата
Една 4Г мрежа би следвало да е packet switched, което прави всичко oIP. Разликите между VoLTE and ОТТ (като Войсър) и защо първото е по-добро са добре обяснени тука http://blog.imgtec.com/hellosoft/volte-or-voip-over-lte-who-is-the-ultimate-winner

Цитат на: Brian;390983Интересно как ИП телефона им работи в цялата страна през мрежата на мТел?
Щом има роуминг значи има такъв и за данни/трафик.

markata

Проверете си текущите салда - превели са ми 5лв ;;513

Не е зле - преди 3 месеца като стартираше ми дадоха 5лв без нищо да правя, сега пак :) :;810

13.01.16 1000 Voicer потребители с подарък разговори между 5 и 100 лв.

gogyto

Аз проверявах вчера - не печели.:)
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Ooo_Pepi

Явно късметлиите не са много, отделно се съмнявам на някой да са му заредили стотачка.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

tonivet

А роуминг с Мтел имат ли най-после?

gogyto

Цитат на: tonivet;399843А роуминг с Мтел имат ли най-после?

Немат :)
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Веско

Иначе как е като услуга,доволни ли сте ? Аз чакам Мобилните оператори да предложат нещо по-различно от стандартните им планове и май няма да ги дочакам.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

gogyto

За момента не е добре, като цяло рискуваш да изпуснеш повикване, както и да не направиш такова на моменти.Най добре да се изчака роуминга с М-тел.До тука са пълен леж, като изключим цената на разговорите.

Веско

Цитат на: gogyto;399846За момента не е добре, като цяло рискуваш да изпуснеш повикване, както и да не направиш такова на моменти.Най добре да се изчака роуминга с М-тел.До тука са пълен леж, като изключим цената на разговорите.

Аз имам 3G към Мтел,дали така ще е ОК
Octagon SF 8008

gogyto

Цитат на: Веско;399847Аз имам 3G към Мтел,дали така ще е ОК

Да ще стане, през EDGE,GPRS обаче забрави.

Веско

Търся начин да се отърва от Виваком,а не ми се плащат големи такси,защо го използвам рядко!
Octagon SF 8008

gogyto

Ами още малко да пуснат роуминга , че така си е мъка.
Аз имам още две техни карти но ще чакам до септември, че съм се набичил яко през годините :)

антена

с булсата имат роуминг с друг не
:itv:

goplay89

Цитат на: gogyto;390995Няма такова нещо, изрично съм ги питал.
Активираш пакет на разговори е без интернет към него, плащаш допълнително https://www.maxtelecom.bg/bg/personal/4g-lte/mobilen-internet/4g-lte-planove/dobavki
Тези добавки са неприложими за услугата Voicer!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания