Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Voicer - гласова услуга от Max Telecom

Започната от gogyto, 29-09-2015, 15:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gogyto

Цитат на: goplay89;399970Тези добавки са неприложими за услугата Voicer!

Да, това в последствие на каса стана ясно, по телефона друго приказваха (за зарибявка) преди да им стана абонат, и те са като всички останали ама хайде!!
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

магарето46

При,скиниране във Ямбол ми излиза.Maxtelecom 2G  и Maxtelecom 4G

магарето46

магарето46

gogyto

Първият оператор, който пусна високоскоростен 4G интернет в България - "Макс телеком", е готов да премине на следващия етап от развитието си и да предложи GSM услуга..............

http://pik.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BC-%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%B3%D0%B2%D0%B0-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-news564697.html?utm_source=secret_man&utm_medium=name_of_fb_page&utm_campaign=general
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Ooo_Pepi

Не знам съвпадение ли е или не, но на мен положението с тия не ми изглежда никак розово.
От ония дни чух, че тия щели да фалират.
Зареждам си картата с пари в началото на миналата седмица, тръгвам да набирам - к0р.
Звъня им, имаме проблем ще го отстраним.
Дойде петък, звъня им - все още имаме проблем, ще ви запишем за компенсация.
Дойде тая седмица, звъня им във вторник... вече с човек не можеш да говориш, сложили запис - всички сътрудници са заети, и ти прекъсват разговора.
Пробвам няколко пъти, прекъсват разговора.
Днес отивам в мола, откъдето съм си купувал карти, подписвал съм договори и т.н. и т.н. и гледам... Макс вече ги няма...
Питам на информация, еми те се махнаха преди месец.... яснооо, нещо ми светва.
Е как ще си махнат касата от мола, където хората си плащаха и подписваха договори с нови клиенти.
Айде в Мобилтел, поне да си прехвърля номера и да си остане мой.
Тия пък от Мтел се опитаха да ме врътнат, та ме загубиха като клиент, но други ме спечелиха.
Не мисля да обикалям всички молове да гледам има ли ги Макс там или не, но обстоятелствата около мен ме насочиха да си помисля, че тези съвсем скоро ще затворят кепенците.
Най-вероятно си търсят на кого да се продадат, но това е процес който може да отнеме много време ако искат много пари.
Мисълта ми е, внимавайте да не им превеждате предварително големи суми пари, че не се знае до кога ще изкарат, да не пиете една студена вода.
Услугата им войсър от началото на миналата седмица съм я заредил с пари, вече си идва края на тая седмица, демек ще стане половин месец откакто липсва гласовата им услуга, звъниш им на телефона - оставен на централа и те отбичват, отиваш в мола - каса вече няма :) е какво да си мислиш...
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

111111

Май са се сдушили с едни други по фалирали
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

лун2лан

Какво да очаква човек от Краси Стойчев:)

Веско

Някъде четох,че БулсатКом са ги купили.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

heracle

Цитат на: Веско;441836Някъде четох,че БулсатКом са ги купили.

Така се чува

gogyto

Че какво нямат  Булсатя , та да го купят от МАКС :)

N_1

Веско

Според мен на Булсат им трябва телефония,без нея....са  обречени.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

gogyto

Цитат на: N_1;4418634g lte:s101

Че, нали си имат и те 4G, и покритието им е долу горе 1/1 с това на Макс.

Ooo_Pepi

Те си имат същата телефония като тази на Макс, през и-нет.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания