Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Voicer - гласова услуга от Max Telecom

Започната от gogyto, 29-09-2015, 15:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gogyto

[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

антена

:itv:

gogyto

[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

антена

трябва да се посети магазин за да се активира и само на 2 устойства може да се активира който са дадени в сайта им ! на два модела телефона:worry:

gogyto

Цитат на: антена;389168трябва да се посети магазин за да се активира и само на 2 устойства може да се активира който са дадени в сайта им ! на два модела телефона:worry:
Тези два ги продават те, иначе всички телефони поддържащи LTE (1800MHz), би следвало да работят без проблем в мрежата им.

антена

от 0999111 ми казаха ,че само на тези 2  модела може да се активира

gogyto

Цитат на: антена;389171от 0999111 ми казаха ,че само на тези 2  модела може да се активира

Те така ми казваха и на мене на тоя 0999111, че на моя Самсунг няма да бачка картата им , ама не познаха)))

tonivet

За да се използва телефонният номер искат пуснат gps,  бактерията няма да ми издържа и ден!

gogyto

Цитат на: tonivet;389177За да се използва телефонният номер искат пуснат gps,  бактерията няма да ми издържа и ден!

В което аз лично не видях смисъл...
Ползват само тяхното покритие, излезеш ли немаш ли алтернатив на безжичен интернет ти е умрела свръзката.
За интернет към тази гласова услуга пакет се плаща допълнително по ценовата листа за мобилен нет.
Изобщо по добре друг оператор с Вайбър 1/1 , безсмислена история.

Мастер Джедай

Приложението може да се активира на всякакъв смартфон. Получава се нов номер с префикс 0999 или можете да си прехвърлите настоящия мобилен номер. Работи през всякакъв нет- Wi-Fi, 3G, LTE. GPS искало само първоначално, после не му трябвало. Определено по-добра оферта от justcall, където ви дават софийски стационарен номер 02/4... и на хората извън София им изглеждаше супер странно.

Най-голямата далавера е, че за 5 лв. стартов пакет получавате предплатена сим карта с 1000 МБ LTE нет и после неограничен на 256/128 kpbs. Това важи 2 месеца и половина, т.е можете да ползвате нета на ограничената скорост колкото си искате през това време. После нов стартов пакет и продължавате ;;650   Така включените 100 минути към всички национални мрежи ви идват като безплатен бонус!

gogyto

Колега, верно ли имаш нет след това на 256/128, аз до колкото разбрах ти го спират тотално??

markata

Цитат на: Мастер Джедай;389188Приложението може да се активира на всякакъв смартфон. Получава се нов номер с префикс 0999 или можете да си прехвърлите настоящия мобилен номер. Работи през всякакъв нет- Wi-Fi, 3G, LTE. GPS искало само първоначално, после не му трябвало. Определено по-добра оферта от justcall, където ви дават софийски стационарен номер 02/4... и на хората извън София им изглеждаше супер странно.

Най-голямата далавера е, че за 5 лв. стартов пакет получавате предплатена сим карта с 1000 МБ LTE нет и после неограничен на 256/128 kpbs. Това важи 2 месеца и половина, т.е можете да ползвате нета на ограничената скорост колкото си искате през това време. После нов стартов пакет и продължавате ;;650   Така включените 100 минути към всички национални мрежи ви идват като безплатен бонус!

Сега предплатен нет 1гб плащах 9лв - от дъжд на вятър при нужда. Сега ще имам същото за 5лв + войс - куул ;)
Точно декември ще откарам , когато ми изтичат другите карти ;)) а тогава булсат,боб,близу,макса, останалите ще се избият за нас с промоциите :)))

Илия Иванов

В общите условия пише, че след изчерпване на включените мегабайти интернета се ограничава до 256/128 килобита.. Също там пише, че ПАКЕТИТЕ ЗА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ ИНТЕРНЕТ. Тоест, еднократен нет и  после 256 килобита завинаги... Ама сега като се замислям може би при презареждане интернета тотално ще спира.

gogyto

А дано....то всъщност разговорите ще се осъществяват през интернет до колкото разбирам.Нещо подобно като през Вайбъра, само че надявам се по пипнато.

Веско

Изглежда доста интересно.Да изчакаме някой да сподели за първите му впечатления,но ако за 5лв имаш и НЕТ(било то и ограничен ) си е попадения,има доста неясноти поне според мен!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания