Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Voicer - гласова услуга от Max Telecom

Започната от gogyto, 29-09-2015, 15:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gogyto

[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Цец0

Цитат на: tonivet;389500Би трябвало! Това са честотите на които работят бг операторите цък!
Това го гледах скоро и се чудих. Някой може ли да ми обясни защо шибаняците от Виваком имат по-голяма честотна лента и от Мтел и от Теленор? :s101

bu12tras

Защото са пичове и са си купили ,а не са се стискали ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ooo_Pepi

Предполагам защото умеят по-добре да бутат големи суми под масата.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Цец0

Слави, купили не върви ли в този случай с кавички? Твоя идол сръбски Цецо сигурно е намесен :)

Sent from my SM-N910C

bu12tras

Що да е с кавички , твоите хора да не са спали 20г .
Не ми е идол но ме дразни начина по който го определяш защото много добре знаеш как стоят нещата .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мастер Джедай

Имаше новина преди месец-два по сайтовете, че Виваком са купили допълнителни честоти за 3Г мрежата си, с цел разширяване на капацитета. Та няма нищо общо с Цецо мустака. Няма и два месеца по късно и пуснаха нови планове за мобилен интернет, където най-големия пакет е с 35 000 МБ, а за картите с гласови услуги 20 000 МБ. Досега никой от тройния картел не е предлагал толкова нет.

Въпроса е къде спят Мтел и Теленор, та не купят допълнителни честоти, за да предложат повече нет в пакетите на клиентите си? Защото в София, където всеки е със смартфон, мрежата на Мтел буквално издъхва.

bu12tras

За Мтел е ясно те спят от много отдавна :) Новият им собственик му е през уя за тях , просто поредната фирма , а тук си мислят ,че ще стават АТ&Т ;;573
Telenor са от скоро и според мен ще се ориентират в близко бъдеще ако вече не са го направили. Но съдейки по мрежите им в други държави , не са от операторите които предлагат много ,така ,че да не очакваме чудеса от тях.
Виваком от самото начало са голям играч и колкото и собственици да сменят винаги ще са най-отпред в състезанието, този път наистина удариха с плановете си за интернет 28лв и 35ГБ , а и със  смарт плановете също за 26лв 4000мин и 8ГБ нет никак не е зле.

Цец0

Цитат на: bu12tras;389986Виваком този път наистина удариха с плановете си за интернет 28лв и 35ГБ
И това, при положение, че в момента при Мтел има 30 гига за 17.45 е голям удар, да знаеш :)

P.S. Дано Теленор се събудят от скандинавския си сън в дейтата....

bu12tras

Ейй изтървал съм ги :) ама 5 гиги са си 5 гиги ;;573
За теленор ме съмнява , след като са огледали пазара в България ;;basi

gogyto

То вече доде се насочиш към някой оператор, на другия вече излиза по добра оферта - луд да станеш ;;573
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Веско

Цитат на: gogyto;389995То вече доде се насочиш към някой оператор, на другия вече излиза по добра оферта - луд да станеш ;;573

Утре е Понеделник,ще чакаме да видим кой оператор какво ще пусне!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

tonivet

Днес ходих до офиса им Рус да питам за кара,  но ме отрязаха - не я предлагали в Русе?

gogyto

Цитат на: tonivet;390499Днес ходих до офиса им Рус да питам за кара,  но ме отрязаха - не я предлагали в Русе?

Тук офис нямат , имат дилър което е смешно, даже и не съм ходил там, поръчах директно през сайта им ;;650

антена

аз съм поръчвал преди през сайта им ,за софия ги бавят 1 седмица за провинцията не знам....
:itv:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания