Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM TV Go

Започната от БониБо, Септември 03, 2015, 05:04:31 PM

« назад - напред »

Дато

Добавен е Fox Crime HD.

Дато

Добавен е Eurosport 1 HD. Може да има и още нови скоро.

ANONIMNIQ

Как могат да се гледат новите канали които добавят? Уж имам абонамент за най-големия пакет, а всички нови канали които добавят не могат да се гледат и ми изписва да посетя магазин на Виваком за да заявя желания продукт. Fox HD, RCK TV, Eurosport 1 HD, Mediaset и Агро ТВ са каналите, които не тръгват.

Vboxk

Цитат на: ANONIMNIQ;516686Как могат да се гледат новите канали които добавят? Уж имам абонамент за най-големия пакет, а всички нови канали които добавят не могат да се гледат и ми изписва да посетя магазин на Виваком за да заявя желания продукт. Fox HD, RCK TV, Eurosport 1 HD, Mediaset и Агро ТВ са каналите, които не тръгват.

Колега трябва да си на пакета който е с 90 канала тогава ще можеш да ги гледаш таксата е 2,90 на месец.

ANONIMNIQ

Цитат на: Vboxk;516689Колега трябва да си на пакета който е с 90 канала тогава ще можеш да ги гледаш таксата е 2,90 на месец.

На същия пакет съм,всички други канали работят, само не и тези последните които са добавили.

ANONIMNIQ

Обадих им се и ми казаха, че само ги тествали и тези канали били служебни. Е Fox HD и RCK TV вече от месеци ги има и не мога да ги гледам, колко време ще ги тестват и тях? Изобщо някой гледа ли ги тези канали?

Elephant19871

На мен постоянно ми излиза този плъг ин и ми излиза също  че устроиството не е вписано !?:hammer:

taewu

и при мен постояно иска да го иснталирам и после не може да се гледа:s101
азиатец и половина

Elephant19871

Че да гледам скапаното приложение на виваком TV go :) :s104:;808

ANONIMNIQ

Променили са си сайта, вече не е нужен тоя плъгин и може да се гледа на всякакви браузъри.

Дато

Цитат на: ANONIMNIQ;517449Променили са си сайта, вече не е нужен тоя плъгин и може да се гледа на всякакви браузъри.

Кой е сайта им и обявен ли е официално или тестват все още?

ANONIMNIQ

Цитат на: Дато;517457Кой е сайта им и обявен ли е официално или тестват все още?

Никъде не е обявен официално, но си го има от години. До сега можеше да се гледа само през Internet Explorer след инсталирането на един плъгин. Сега са сменили и плеъра и вече може да се гледа и през по-модерни браузъри. Адреса е http://tvgo.vivacom.bg

Elephant19871

е мерси братле благодаря на анонимния че ми обади

Gena_Bs

На мен пък на Opera ми излизат снежинки, като на Vbox7 по едно време. И надпис в средата на прозореца: Your browser does not support the playback of this video. Please try using different browser.
До онзи ден нямах проблеми с plug-in -а на същия компютър и browser. Освен това са ограничили до две логнатите устройства и излиза съответното съобщение при логване.

ANONIMNIQ

Цитат на: Gena_Bs;517780На мен пък на Opera ми излизат снежинки, като на Vbox7 по едно време. И надпис в средата на прозореца: Your browser does not support the playback of this video. Please try using different browser.
До онзи ден нямах проблеми с plug-in -а на същия компютър и browser. Освен това са ограничили до две логнатите устройства и излиза съответното съобщение при логване.

Не знаех, че до сега със стария плъгин можеше да се гледа с Опера. Иначе под Chromium базирани браузъри сега няма проблем, поне при мен. За устроиствата наистина има ограничение. Единствения проблем който имам аз е, че през около час автоматично ме изкарва от сайта и трябва да се логвам отново за да продължа да гледам.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания