Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM TV Go

Започната от БониБо, Септември 03, 2015, 05:04:31 PM

« назад - напред »

ANONIMNIQ

Е добре де, само мен ли са ме отрязали, тая кака по телефона кво ми обяснява глупости, кара ме да чакам на телефона да се консултирала с колегите и ме пита кога последно съм бил гледал през приложението, щото не можело вече....

На телефона вървят, сега пробрах и през IE и там тръгнаха. Така ще ги гледам за сега явно.

ВКВ

Цитат на: мнн;500966Аз го ползвам с Интернет Експлорър и нямам проблем.

Пробвах с IE и Chrome   win 10 ....
С android няма проблем

exoticplants

Цитат на: ВКВ;501002Пробвах с IE и Chrome   win 10 ....
С android няма проблем

работи само през андроид устройства , на лаптопа не става, защо някои си пишат щуротии. Колега , така е прав си, каката не те е подвела, на компа можеш да гледаш само канал 1 и там нещо друго не помня какво беше, аааа, да можеш да гледаш на компа, но не в реално време , а само назад , нещо такова беше

колди

Цитат на: exoticplants;501016работи само през андроид устройства , на лаптопа не става, защо някои си пишат щуротии. Колега , така е прав си, каката не те е подвела, на компа можеш да гледаш само канал 1 и там нещо друго не помня какво беше, аааа, да можеш да гледаш на компа, но не в реално време , а само назад , нещо такова беше
Работи през IE 11 при мене версията е:11.0.9600.17914 за други версии не знам дали работи.Уиндоус 7.Гаранция работи през уеб клиента.АДРЕС: http://tvgo.vivacom.bg/EPG/jsp/webtv/#

ogibo

Цитат на: exoticplants;501016работи само през андроид устройства , на лаптопа не става, защо някои си пишат щуротии. Колега , така е прав си, каката не те е подвела, на компа можеш да гледаш само канал 1 и там нещо друго не помня какво беше, аааа, да можеш да гледаш на компа, но не в реално време , а само назад , нещо такова беше

Не знам с какво гледаш, но нищо от това което си написал не е вярно. Поне за сега.

ANONIMNIQ

Аз бях този, който писа, че каката ме е подвела. Дава ми абсолютно същата грешка през приложението за Уиндоус като на колегата който си цитирал. Не е вярно, че не е можело да се гледа на компютър, за какво иначе имат приложение за Уиндоус? Има го приложението за сваляне през официалния им сайт от Уиндоус стора. Аз съм го ползвал много време и си работеше.
Освен това през уеб клиента с IE ми работят каналите.

мнн

[/url]

Win 10 Pro 64 bits, IE 11

ВКВ

Цитат на: ANONIMNIQ;501052Аз бях този, който писа, че каката ме е подвела. Дава ми абсолютно същата грешка през приложението за Уиндоус като на колегата който си цитирал. Не е вярно, че не е можело да се гледа на компютър, за какво иначе имат приложение за Уиндоус? Има го приложението за сваляне през официалния им сайт от Уиндоус стора. Аз съм го ползвал много време и си работеше.
Освен това през уеб клиента с IE ми работят каналите.

И с приложението от стора става .....само,че минало предаване:)Ето днес 21:00

Мишка

Абе хора върви си всичко в реално време през Уиндоус и интернет експлорър на лаптопа незнам какво правите

ANONIMNIQ

Цитат на: Мишка;501124Абе хора върви си всичко в реално време през Уиндоус и интернет експлорър на лаптопа незнам какво правите

И на мен ми върви през IE, но през приложението за Уиндоус не вървят. Пробвах както писа колегата, на запис върви, но в реално време не.
Ти колега можеш ли да потвърдиш,че при теб вървят в реално време през това приложение:
https://www.microsoft.com/bg-bg/p/tv-go/9nblggh57hk6?activetab=pivot:overviewtab

мнн

Да, с тази простотия от стора не върви в "живата" телевизия.
Даже не знаех, че го има.
Пробвах да кача плъгина на този сайт ама ме наплю, така, че съжалявам.

emskia

Здравейте,
Някой знае ли начин за подкарване на TVGO през смарт телевизор на LG с WebOS 3.8?

Мишка

И аз чакам за Tizen на Samsung...ама няма. Гледам от лаптопа през HDMI качеството е поносимо на 49"

Петкови

Някой гледа ли TVGO през коди? Имам следният проблем: дава че името или паролата за неверни, а ако настоявам , понякога ме вкара но излизат само 2 канала: BTV i Канал 1 и пише, че потоците не са налични. Няма проблем на телефона.

Инсталирал съм : garepobg и после vivatvgo-master или vivatvgo-1.0.8.
Не намерих решение по сайтовете.

psholti

Изчисти кеша и потребителските настройки в менюто на плъгина. И се регни отново
Поне при мен се оправя... Временно за десетина дена :)

Изпратено от моят Redmi 5 Plus с помощта на Tapatalk

Пс. Пробвай и да премахнеш/добавиш устройство в менюто на my.tvgo

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания