Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM TV Go

Започната от БониБо, Септември 03, 2015, 05:04:31 PM

« назад - напред »

ГДС11

на IE 11 вече не баца,ни с плъгин ни без него.а в събота работеше

ANONIMNIQ

Цитат на: ГДС11;517806на IE 11 вече не баца,ни с плъгин ни без него.а в събота работеше

Да, не тръгват вече с IE, но кой изобщо го ползва тоя браузър, аз го ползвах само за да гледам телевизията, и вече мога да си я гледам през браузъра който си ползвам по принцип без да са нужни някакви плъгини.
Между другото са махнали Comedy Central Extra и са пуснали Nicktoons

taewu

на мозила вече работи:s101
азиатец и половина

Elephant19871

На мозила вече работи то пише 60 програми а аз имам 30 както и да е няма ко да се гледа нема нищо интересно :):worry:

Радо1948

Днес качих приложението на едната карта, но има само 30 канала. Уж Tv Go Start e безплатен, а каналите ги няма?!
Какъв е проблема и защо не мога да гледам всичките 60 канала?

пламен_2_1984

Цитат на: Радо1948;518902Днес качих приложението на едната карта, но има само 30 канала. Уж Tv Go Start e безплатен, а каналите ги няма?!
Какъв е проблема и защо не мога да гледам всичките 60 канала?

TV go freeе безплатен той е с 30 канала погледни кой пакет е включен в договора ти

ники_потребител

Чакайте да ви кажа мен как ме прецакаха, да не се случи и на друг.
Преди да си преподпиша договора януари 2018, имах TV Go Free някакво, което включваше най-гледаните канали и най-вече БТВ Комеди, което обичах да си гледам на телефона и да си пускам разни минали сериалчета докато се бръсна, например. В новия ми план ми се полагаше TV Go някакво следващо, включващо канали, които нямаше да гледам, и не обърнах внимание. Да, обаче след няколко месеца махнали хубавите канали от TV Go Free без предупреждение, без нищо. Отивам в офис да ги питам защо не са ми активирали полагащото ми се TV Go, те ми разправят - еми не ви е активирано, защото сигурно нашият служител ви е попитал и вие не сте искали ;;645 Сега вече е късно и не може да ви го активираме.
Защо изобщо ще ме питат дали искам да ми активират нещо, което ми се полага, не знам. Не помня и дали са ме питали, но вече година и половина карам с бъгавото приложение на А1 с профила на "един прЕател", което е с класи под това на Виваком. Сега като преподпиша ще искам нотариално заверено искане за активиране на TV Go :)

100лица

На мен пък нещо опцията каст не работи, изписва ми 'няма намерени устройства'

ANONIMNIQ

Така е, при пеподписване на договор го спират без предупреждение и после лъжат, че уж сами сме се отказали. Миналата седмица звъннаха по телефона да предложат специална оферта и пратиха договора по куриер, преподписахме на по-висок план иптв + интернет и имаше големи разправии. Първо допълнителните канали на иптв тръгнаха чак след като рестартирахме приемника... но това беше най-малкия проблем. След това по-високата скорост на интернета първо ни убеждаваха, че ще тръгне след 12 вечерта след като рестартираме рутера... да, ама не.... накрая след поредното обаждане каката на телефона ме накара да разкача кабелите от рутера и суича, по мак адреса на рутера вкара някакви настройки и всичко си тръгна. До тук добре.... обаче влизам си аз в тв го и нова изненада - работят ми само безплатните програми. Пак сумати разправии в офиса, какви ли не глупости не си измислиха, че сами сме се били отказали от тв го, че било спряно, защото домашния телефон не бил платен... абе пълни глупости. В крайна сметка подписахме нов допълнителен договор и за тая услуга и го пуснаха.

Между другото сега гледам, че тестват още 2 канала - Euronews HD и TV 999 HD .... общо взето пълнежи, но поне са HD

ANONIMNIQ

Добавили са за тестово излъчване пакета Диема Екстра

ники_потребител

Цитат на: ANONIMNIQ;519369Добавили са за тестово излъчване пакета Диема Екстра

А някой знае ли вече къде трябва да си ги платил, за да ги гледаш - на IPTV-то или да си на някой скъп план на телефона? При А1 ги има от 1 месец, но и там не знам как е.

ANONIMNIQ

Цитат на: ники_потребител;519378А някой знае ли вече къде трябва да си ги платил, за да ги гледаш - на IPTV-то или да си на някой скъп план на телефона? При А1 ги има от 1 месец, но и там не знам как е.

Според мен няма значение дали на IPTV си ги платил, би трябвало да ги пуснат за всички, които са на най-големия пакет на тв го, както е с максовете.

delioo

Цитат на: ANONIMNIQ;519379Според мен няма значение дали на IPTV си ги платил, би трябвало да ги пуснат за всички, които са на най-големия пакет на тв го, както е с максовете.

Аз плащам всичко...но са кодирани,както Euronews HD,TV999 HD,Fox HD... Нз какво още трябва да платя..

ANONIMNIQ

Цитат на: delioo;519381Аз плащам всичко...но са кодирани,както Euronews HD,TV999 HD,Fox HD... Нз какво още трябва да платя..

И при мен са така, но последния път когато им звънях за такива канали, които са кодирани ми обясниха по телефона, че е така защото са тестови и се гледат само от служителите. Нямам идея колко време ги тестват... преди време и други канали тестваха така, като Eurosport 1 HD, но така и не го пуснаха.

delioo

Каналите на ,,Нова Броудкастинг Груп" АД се предоставят, при наличие на ТВ услуга от VIVACOM, през домашна Wi-Fi мрежа.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания