Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM TV Go

Започната от БониБо, Септември 03, 2015, 05:04:31 PM

« назад - напред »

mitkobs

Много нови добавени канали в tv go: Epic Drama HD, CBSP Reality,AMC, Centrally Comedy,In life, Ftv HD, Codefashion tv, English Club, History,CNN, NTV MIR,RUSSIA 24 и Мtv Europe.

ангел_л

Здравейте. С Виваком съм от няколко дни и виждам, че ми излизат само няколко канала в апликацията, а на сайта пише че е безплатно 60+ канала. Трябва ли допълнително да пускат услугата или как работи?
Благодаря предварително

vassilp

Не, че е голяма драма, но ето какво получих по имейла -  "бихме желали да Ви информираме, че след 30 дни каналите на Нова Броудкастинг Груп няма да са налични в тарифния ви план TV GO – Start. Каналите, за които ще е приложима промяната са следните:

NOVA, Kino NOVA, Diema, Diema Family и NOVA Sport."

Веско

Аз го получих същото, да го духът.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Петкови

Така писаха ми, за проблем при инсталация.

Прочетете в началото важните постове и после четете само мойте за да си оправите проблема.

Живи и здрави.  :c040:

....
P.C: Аз използвам само свободните канали на приложението. Пуснете го на телефона си за да ги видите. Само те са в бяло поле, другите са в сиво. На компа няма как да ги разберете.

Валентинко

Цитат на: vassilp;498839Не, че е голяма драма, но ето какво получих по имейла -  "бихме желали да Ви информираме, че след 30 дни каналите на Нова Броудкастинг Груп няма да са налични в тарифния ви план TV GO – Start. Каналите, за които ще е приложима промяната са следните:

NOVA, Kino NOVA, Diema, Diema Family и NOVA Sport."

Аз съм на А1, и получих същото съобщение.

SERHI1970

Цитат на: Валентинко;498925Аз съм на А1, и получих същото съобщение.

Ограничават те щото правиш трампи.:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

ANONIMNIQ

Някой, който ползва TV GO приложението за Уиндоус има ли проблем? От няколко дни не работят каналите, днес им звънях и ми заявиха, че вече не можело да се гледа през компютър, само през мобилни устройства. През уеб клиента работи ли?

Ако не работи вече направо ще се отказваме от тази услуга, на мен не ми трябва да се къоря в екранчето на телефона.

Мишка

То се очакваше ще проверя като се прибера, но днес пуснаха maxsport4 в TVGO

ogibo

ANONIMNIQ

Уеб клиента през кой браузър го ползвате, нали имаше някакъв проблем плъгина с някои браузъри?

ogibo

С мозила, но търси стара версия.

ANONIMNIQ

Цитат на: ogibo;500959С мозила, но търси стара версия.
Колко стара версия ми трябва, пробвах с една от 2015-та и уж инсталира плъгина но нищо не стана, сложих сега една от 2017-та и директно като опитам да се логна ми дава,че услугата била временно недостъпна.
Тези идиоти ще съсипят и тая услуга. Какво ги бърка, че я гледаме на компютър... каква алтернатива ще ми предложат?

мнн

Аз го ползвам с Интернет Експлорър и нямам проблем.

Мишка

При мен си върви перфектно през win

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания