Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM TV Go

Започната от БониБо, Септември 03, 2015, 05:04:31 PM

« назад - напред »

Skyfire

Mисля че е заключена услугата към тяхна мрежа мобилна.
Ако се опита извън мобилната им мрежа, няма трафик, няма стрийм.
Само с абонаментна и предплатена карта през мобилен нет на виваком подкарах тази телевизия, беплатният пакет.
През виваком adsl и чужди оператори не палеше!
През оптичната мрежана виваком не съм тествал.

Дато

Цитат на: Skyfire;474359Mисля че е заключена услугата към тяхна мрежа мобилна.
Само с абонаментна и предплатена карта през мобилен нет на виваком подкарах тази телевизия, беплатният пакет.

За чужбина изобщо няма да тръгне.
Колкото до гледане през приложението извън мобилната мрежа на Виваком -възможно е. Но важи само за допълнително платените пакети на TV Go. Безплатния основен TV Go е само през мобилната мрежа.

Гасан

Цитат на: Дато;474361За чужбина изобщо няма да тръгне.
Колкото до гледане през приложението извън мобилната мрежа на Виваком -възможно е. Но важи само за допълнително платените пакети на TV Go. Безплатния основен TV Go е само през мобилната мрежа.

Цитат на: Skyfire;474359Mисля че е заключена услугата към тяхна мрежа мобилна.

Благодаря, много за инфото!

satmania

не съм сигурен че е заключена тази услуга, аз питах през 123 и ми казаха че може и на друг интернет, пробвах през андроид емулатора за уиндоус ми икзара звук което значи става .

Skyfire

Цитат на: satmania;474385не съм сигурен че е заключена тази услуга, аз питах през 123 и ми казаха че може и на друг интернет, пробвах през андроид емулатора за уиндоус ми икзара звук което значи става .

Преди година не ставаше през мрежа на МТЕЛ.
И АDSL на Виваком, както и през Теленор.

Нека опита.

И да провери.
Ако става ще е чудесно за него.

Велков

Цитат на: мнн;473632тук:
http://dox.bg/files/dw?a=42d1f4a536

Ейй тоя dox.bg, не разбраха хората че има и други услуги които не ти трият файла след 2 седмици :)

Толеранс

Цитат на: Skyfire;474446Преди година не ставаше през мрежа на МТЕЛ.
И АDSL на Виваком, както и през Теленор.

Нека опита.

И да провери.
Ако става ще е чудесно за него.

През  АDSL го гледам без проблем на таблета.Както и през 4G разбира се.

мнн

Цитат на: Велков;474930Ейй тоя dox.bg, не разбраха хората че има и други услуги които не ти трият файла след 2 седмици :)

Напротив, именно затова съм го сложил там. Ха сега разсъждавай защо.

Велков

Цитат на: мнн;474946Напротив, именно затова съм го сложил там. Ха сега разсъждавай защо.

Ами ако други потребители на форума искат да го използват, тогава какво правим :s101

wassl

При мен TVGO работи без проблеми през Wi-Fi и то на BLIZOO.
Geant2500Pro4k/DreamOne4k:Twin/HomaticsRplus4k:SSD1Tb/GI:LX3/Ant:220cm>28,2E;Tecatel120pro>23,5E+19,2E+16E+13Е&InvBUtwin;Tecatel110pro>30W&BestHG;TelesistemTM100AL>46E+42E+39E+36E&BESTcircular;80cm>9E+4,8E+1,9E+0,8W=EMP:16/1;SONY 65XE9300&CI+A1; LG OLED 65G42LW&CI+A1(cable).

мнн

Цитат на: Велков;475211Ами ако други потребители на форума искат да го използват, тогава какво правим :s101

По-редно в този случай е да се ползва ресурс на форума. Макар, че нормално би било операторът да го предоставя.

satmania

Вече няма нужда да търсите уеб плугина за Виваком тв го, като отидете на сайта https://tvgo.vivacom.bg/EPG/jsp/webtv/# , и я нямате инсталиран плъгина от сайта ви дава да го теглите още в момент на логване, при мен така стана и гледамна уиндоус 7 професионал 64 бита с интернет експлорер 11, няма никакви проблеми работи нормално.

martinski

Като се гледа с мобилен нет на виваком израходва ли от мегабайтите на максимална скорост или не отчита трафика на картата?

колди

Цитат на: martinski;479431Като се гледа с мобилен нет на виваком израходва ли от мегабайтите на максимална скорост или не отчита трафика на картата?

Дърпа си от картата и топи мегабайти те.Вивата фандък не пуска.:)

Петкови

И при мен, се получава това както при потребителя приди няколко страници, че като стартирам адреса: https://tvgo.vivacom.bg/EPG/jsp/webtv/# ми излиза съобщението:

Вие не сте ислалирали plug in.

Исталирано е, направил съм стъпките на страница 7 и все едно и също нещо. Все едно не съм го исталирал. Дайте съвет. Win 7 сам, google chrome. Explorera mi e 11, същото. Като погледна  разширенията в гооглето, няма такъв plug in.
Като дам десен буто ми излиза в сиво: application/x-hlplugin-m3u8

А като цяло не ми е черен екрана:

Първоначално ми е в сиво: с картинка като парченце от пузел и отдоло: тази преставка не се подържа . Като подам надесният бутон скрий, тогава ми излиза четен екран без звук.;;530

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания