Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM TV Go

Започната от БониБо, Септември 03, 2015, 05:04:31 PM

« назад - напред »

ANONIMNIQ

Само при мен ли има проблем с приложенията им? Активирах го това ТВ ГО и приложението им за Уиндоус 10 е много зле - каналите тръгват за няколко секунди с по-ниско качество и в момента в който качеството стане високо забива ... това с абсолютно всички канали. Андроид приложението на телефон си работи добре. Инсталирах го и на Андроид телевизор, но там пък качеството на картината не е особено добро, иначе вървят каналите. Като искам да изляза от някой канал обаче, приложението забива. Някой има ли подобни проблеми?
Забравих да добавя - на компютъра го ползвам през оптичен интернет на Виваком, на телефона и телевизора със същия интернет през wifi.

мнн

нямам такива проблеми, единствено, че на по-старички устройства малко бавничко тръгва.

мип

Цитат на: ANONIMNIQ;468565Само при мен ли има проблем с приложенията им? Активирах го това ТВ ГО и приложението им за Уиндоус 10 е много зле - каналите тръгват за няколко секунди с по-ниско качество и в момента в който качеството стане високо забива ... това с абсолютно всички канали.

Ползвам TVGo като основна ТВ върху ADSL~12Mb/s с win10  през web клиента. Приложението ми създаваше проблеми и не искаше да тръгне на цял екран.
Пробвай с Edge или Explorer.

ANONIMNIQ

Цитат на: мип;468644Ползвам TVGo като основна ТВ върху ADSL~12Mb/s с win10  през web клиента. Приложението ми създаваше проблеми и не искаше да тръгне на цял екран.
Пробвай с Edge или Explorer.

Може ли да ми дадеш линк от който е достъпен уеб клиента, защото аз не го намирам?

колди

Цитат на: ANONIMNIQ;468677Може ли да ми дадеш линк от който е достъпен уеб клиента, защото аз не го намирам?
https://tvgo.vivacom.bg/EPG/jsp/webtv/#

oldman

Пробвах току-що с експлорер и win10 - върви нормално.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

ANONIMNIQ

Цитат на: колди;468708https://tvgo.vivacom.bg/EPG/jsp/webtv/#

Благодаря, но имам проблем. През 3 браузъра пробвам (включително Edge и IE), тегля плъгина, инсталирам, рестартирам браузъра, рестартирах и компютъра... и пак ми пише, че не съм инсталирал плъгина и ми дава да го свалям.

oldman

Проблемът ти е в настройките на браузера. Трябва да разрешиш инсталирането на добавки.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

ГДС11

върви и на win7pro 64bit IE 11

ANONIMNIQ

Цитат на: oldman;468713Проблемът ти е в настройките на браузера. Трябва да разрешиш инсталирането на добавки.

На IE ми поиска разрешение за добавката и стана, но каналите не тръгват изобщо... самия плеър си излиза, но си седи черна картина без звук. Също така всеки път когато опитам да пусна канал ми излиза това съобщение:
Вашето устройство не поддържа поръчки на видео съдържание. Може да закупите желания филм през телевизор.

мнн

Прегледай за всеки случай страница 7 от темата.

ANONIMNIQ

Цитат на: мнн;468724Прегледай за всеки случай страница 7 от темата.

Инсталирах последната версия на silverlight но никаква промяна.
Иначе през приложението за Уиндоус 10 всъщност някои от каналите започнаха да работят нормално, но след като пусна друг канал и след това върна отново на предишния.... и не винаги се получава. Малко е изнервящо така... иначе на телефона приложението си работи добре без да прекъсва, но аз искам да мога да го ползвам на компютъра.

satmania

здравейте , някой може ли да ми да линк за сваляне , на приложението за уиндоус 10 за наастолен компютър ,че от сайта на виваком вече го няма.

мнн

Гасан

Здравейте,

Някой от вас пробвал ли е VIVA GO в чужбина, защото аз не мога да го ползвам.Ако има някакво решение може ли да го споделите?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания