Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Мтел домашен интернет- за бога,помислете си добре..

Започната от controller, 22-08-2015, 13:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Цец0

Слави, това допреди няколко месеца просто нямаше как да се случи.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

garanciq

Цитат на: bu12tras;397405Мале мале бати идиотите, понеже не успях вчера да остана до края на "монтажа" ,одеве жена ми ми прати снимки да видя какво са сътворили .....

Усещам,че ще има разправия за циганията която са оставили !!!
И къде ли да ти я наврът таз техника като не си си подготвил място?:)

Стоян

Цитат на: Златанов;397402Като чета симптомите - ту закача, ту разкача... Я изрови стар траф и пробвай. Вероятно захранването е сгънало, което за 4-5 години е напълно нормално. Това в случай, че не са дошли де.
Пиши какво е развитието.

Потвърждавам, че точно както си предсказал, така се оказа - днес се дошли, сменили са захранването и всичко работи.

bu12tras

Оказа се че са пуснали Ppoe идва лан влиза в един адаптер който разделя за нет и ток и от там във суич и от суича в тъплинка!

Златанов

Ти гледай да не са ползвали мрежата на Близу, че с тоя LAN... Огледай откъде идва кабела, че остава и да е някаква такава извратена история.

Зорка

За Бога приятели, не ползвайте услугите на М тел, особено що се касае за интернет и кабелна ТВ. От 29 март 2016 г. на обяд нямам интернет и кабел,днес е пети ден събота 02 април 2016 г.  и все още съм в неведение кога ще бъде възстановен    достъпа. Това е гавра с потребителите. Нямали оптичен кабел, представяте ли си такава голяма компания, която години наред ограбва клиентите си за некачествени услуги с милиони печалба, няма оптичен кабел вече 5 дни.
Офертите им винаги са подвеждащи. Щели да ме компенсират за сметка на таксата пропорционално,каква смешка. Защо при подписването на договора никой не ме предупреди, че ще има такива ситуации в които във времето на технологиите аз няма да мога дори да гледам телевизия.

дрим

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

gentu

Като ти каже че е от Велико Търново ще я питаш ли от къде точно пише в момента?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

dodo_pv

Не е ли описано в договора до колко време отнема решаването на технически проблеми, преди сумата до края му да стане предсрочно изискуема? Ако да, поискай да ти изплатят таксите до края на договора и мини към друг оператор. Трябва да пише и колко такси имаш право ти да не заплатиш, преди да ти поискат парите накуп, до края му.

дрим

Цитат на: gentu;408730Като ти каже че е от Велико Търново ще я питаш ли от къде точно пише в момента?
Не бе бачо, от три години съм абонат на мтел и не е прекъсвало.
Същото е на вивата, а на близалките е един, два пъти за година.
Та за това питам за къде става дума.
За да няма оптика трябва да е махала от четири къщи в Родопите.
Джако да ти каже каква офанзива има по селските райони само на оптика се бръмчи ;)
Или другото е лай за комерс ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

dzumba

Мтел имат сериозен проблем в София от 1 година и зачестява вече всяка седмица!Спира нета  и ти се явява портала и те приканва,да си обновиш настройките,натискаш бутона "Продължи нататък" и ти казва,че си попаднал на грешното място и да се обадиш на телефона!Обаждаш се по телефона,веднага те съпортват и тръгваш и ти казват,че вече няма да се повтори и те така до следващата седмица!Дигнах скандал,че за 2 месеца съм се обаждал поне 10 пъти,казаха ,че проблема  е при тях и ще ме компенсират,защото им казах че се отказвам,въпреки договора!Други приятели споделиха,че и при тях се явява портала всяка седмица!
 Докато бяха Мегалан,7 години,нито един път не ми е спирал нета!Това не се търпи вече!

дрим

Това по принцип става, когато си си сменил MAC адреса или ти е бъгав рутера и при токови удари не знае къде се намира, докато не го рестартираш ;)

Златанов

Глей к'во нещо. Намесиха се кадри на Виваком и дори отличната интернет услуга осират. Т'ва е кат такоа... В Пловдив още не съм чул оплаквания, но ми потвърдиха, че ползват вече LAN мрежата на Близу, за да не изпускат абонати или ги нашиват на Близу направо, нали са едно. Кофти работа.
Въпреки всичко, писанията на Зорка, нещо не ми се вярват. 5 дни, да не кажат кога ще се възстанови и т.н. Още повече приказките, че нямали влакно. Ако нямат, винаги ще вземат от колеги, ако се касае за това, разбира се. Просто не ми се вярва.

dzumba

Да де, ама 4 рутера смених,няма клониране на мак,няма токови удари,зад юпиес е!И други споделиха за портала, и ония си признаха!

Ooo_Pepi

Имах си вземане даване с Мобилтел преди година-две, поддръжката за интернета им е под всякаква критика.
За София ставаше дума и наистина около 5 дни нямаше интернет.
Аз лично не бих им се доверил, освен това в блока имаше кутии за и-нет на 5 доставчика.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания