Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Мтел домашен интернет- за бога,помислете си добре..

Започната от controller, 22-08-2015, 13:51

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

TUISTERa

Аз лично нищо не схванах... Оплакваш се че имаш проблем в теб , ама мтел идват още същия ден да го оправят ама какво?

AGT

Бях се притеснил , че съм преуморен и не схващам . Явно не съм единствения....... 4 пъти го прочетох и нищо не схванах. :s101
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

njor

Вие не разбирате бре.:worry:
Прочетете още веднъж.;;573
:):):)
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

bu12tras

Мегала за съжаление вече е история, всичко пипнато от мтел му се ебава мамата!!! Щом и в Пловдив започнаха да опъват мед вместо оптика и да слагат тъп линкове ?!

Златанов

Къде това? Ако минат на тоя вариант, пълен цирк!:lol15::lol15::lol15:
Като гледам, обаче, Цецо пак е прав. Онзи ден бях за справка в един от офисите на МТел, където отскоро работи мой приятел и с изненада открих, че другите му колеги, са бивши кадри на Виваком, които ме познават и се ухилиха до уши с думите:"Да няма да идвате при нас...". Ако направят простотията, при изградена оптична среда в почти целия град, да опъват UTP, просто са до там. Та Виваком се светнаха, че не стават нещата и на места сменят UTP с влакна до клиента, а МТел на терсене...

bu12tras

Наложи ми се да пусна нет в магазина и единия в къщи беше на мтел , пуснах заявка, вчера дойдоха и аз си нося от нас онт у-вото ,но ме изненадаха с един utp кабел и тъплинк 740, нямало оптика , направо ахнах, това в кичука до събота пазара в нова кооперация.

Златанов

Предполагам ги разкара или се закачи?! И как да нямат оптика, като навсякъде опъваха?!

bu12tras

Не съм, пуснаха го но ,нямали лаптоп в тях да ми настроят рутера ,пълни олигофрени ! И днес ако ми остане време ще ходя да го настройвам! От тук нататък ментел само надолу ще върви,щом са започнали да дърпат "кадри" от вивата!!!

Стоян

След 4-5 години безпроблемна работа в бургаския ми дом, ОНУ-то вчера нещо се е прецакало, няма нет, гледам в профила в мегалан, че ту вкл., ту изкл. И някаква грешка дава. Звъннах на Мтел, потвърдиха, че има проблем и че трябва посещение на място. Така че сега се очакват. Дано стане днес-утре.

В София прекратих местния си ЛАН доставчик и минах на Мтел. Но не е с оптика до дома, както в Бургас. Оптиката била до входа. До нас е лан кабел.

Засега работи добре. В интерес на истината, тези маневри ми спестяват 10 лв. на месец и един доставчик по-малко.

Илия Иванов

И с оптика и без оптика, много е зле нета на Мтел. Сравянавам го с този на Виваком и Нет1, е по-зле е и от двата... Особено ъплоуда им е направо трагичен.

Цец0

Цитат на: Златанов;397375Та Виваком се светнаха, че не стават нещата и на места сменят UTP с влакна до клиента, а МТел на терсене...
Ами идиотите от Виваком отидоха в Мтел, ти какво очакваш? CEO-то, новия директор на магазините - абсолютно арогантни лекета и пълни простаци, бившите ми колеги никога не са били по отчаяни. Атмосферата в тази компания никога не е била по-отровена, дори когато въвеждахме новия билинг... А моите служители, с които съм работил през годините продължават да напускат един по един... ;;basi;;basi;;basi

bu12tras

Само не знам кой е идиота , допуснал това нещо да се случи с назначаването на кадри от виваком ?!

Златанов

Цитат на: Стоян;397387След 4-5 години безпроблемна работа в бургаския ми дом, ОНУ-то вчера нещо се е прецакало, няма нет, гледам в профила в мегалан, че ту вкл., ту изкл. И някаква грешка дава. Звъннах на Мтел, потвърдиха, че има проблем и че трябва посещение на място. Така че сега се очакват. Дано стане днес-утре.

В София прекратих местния си ЛАН доставчик и минах на Мтел. Но не е с оптика до дома, както в Бургас. Оптиката била до входа. До нас е лан кабел.

Засега работи добре. В интерес на истината, тези маневри ми спестяват 10 лв. на месец и един доставчик по-малко.

Като чета симптомите - ту закача, ту разкача... Я изрови стар траф и пробвай. Вероятно захранването е сгънало, което за 4-5 години е напълно нормално. Това в случай, че не са дошли де.
Пиши какво е развитието.

bu12tras

Мале мале бати идиотите, понеже не успях вчера да остана до края на "монтажа" ,одеве жена ми ми прати снимки да видя какво са сътворили .....

Усещам,че ще има разправия за циганията която са оставили !!!

Стоян

До няколко дни ще ти се обадят за мнение и оценка относно инсталацията, ще имаш отлична възможност да си кажеш всичко.

При мен в Сф. беше лесно, защото вързаха техния кабел в моя извън апартамента и си останах с моя рутер. В него само смениха фиксираните настройки, казаха МАК-а на колегите си да разрешат достъп... и след като не тръгна, се усетиха да проверят как е кримпната буксата в моя рутер и като видяха, че не е както те си ги правят, пренаредиха кабелите във връзката извън апартамента. И тръгна.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания