Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"Булсатком" предложи на ТВ7 да разпространява каналите й в отделен пакет

Започната от ТИНТИН, 11-01-2013, 18:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Веско

То затова тока стана лукс,щото хич не са го увеличавал ,последно време.
Много добър пример си дал ,няма що!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Хоризонт

Цитат на: Веско;217668То затова тока стана лукс,щото хич не са го увеличавал ,последно време.
Много добър пример си дал ,няма що!

Какъв пример да дам : Че ме гледат скумриите в офисите на була  като престъпник, щото съм имал навремето ирдето.
И була да фалира и спътника им да падни, пак цените ще са пазарни.
;;513

Милен_ТТ

Цитат на: Хоризонт;217675Какъв пример да дам : Че ме гледат скумриите в офисите на була  като престъпник, щото съм имал навремето ирдето.

Те че була, имат трески за дялане имат! Но булсата са най-големия играч на пазара и държат цените си едни и същи години наред, и всички се съобразяват с тях! Като клекнат на бтв-то на по-високи цени, нали се сещаш че и другите тв ще почнат да искат, а БТВ ще иска и от другите оператори високи цени като им изтекат договорите, и те кво, от къде ще ги вземат, нали от абонатите, да няма да е за тяхна сметка и да работят на загуба! Кво регулират баба си тия, що сателит бг искат 38лв. А? щото имат много ХД програми ще кажеш и тя е само за баровци, и за тва е изключение!!!
VU+ DUO 2; VU+ Solo 2; XTREND ET 10000; XTREND ET 9500; XTREND ET 5000; AZBOX ELITE; ARIVA 102; DISH: 3x3.60; 1x2.20; 1x1.80; 1x1.60; 2x1.40; 3x1.10; 1x0.90; 2x0.80.  DiSEqC switch: 1x16 EMP-centauri + 1x8 Tecatel; 24xLNB

Rabin

Цитат на: Хоризонт;217675Какъв пример да дам : Че ме гледат скумриите в офисите на була  като престъпник, щото съм имал навремето ирдето.
Не сме им забравили кривиците. Добре е в момента да подкрепим по-малко лошия. Посочи ми един мастодонт, дето няма кусури. Те църквата се оядоха, че кво остава за другите. Пък и ний, дето сме в тоя форум да кажеш, че сме светци...

Denislav

Няма да има вдигане на цените ако ги няма Була, конкуренцията е достатъчно голяма. Ето например в нашето село, 40 мбит интернет + 90 канала телевизия - 25 лева.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
DM 800HD (Tuner M) OpenPli & DM 500S OpenPli :;803 |Офсет 80 - 39|Офсет 60 - 23.5|

Вземете безплатно 2 GB свободно пространство

GeorgiD

Цитат на: Хоризонт;217665Товарищ Сталин като умре и света ще се свърши.  Милене тва дето си го написал баене за по-добър сън ли е.  Ако брактиса и пукни булсаткома цените въобще няма да се вдигнат. Има си регулаторен орган както държи рязко да не се вдигнат цените .като на тока.  А и цифровата ефирна си е без пари.
Форума замяза на булсаткомска седянка. Последния слух по селата е че който има повече от 2 ресйвъра ще плаща допълнително данък.
  Работотя на принципа на мечо пух !

Човек въобще не трябва да обръща внимание на такива постове като твоя.
Тук става въпрос за ценности и морал, нещо, което за много малко е останало важно нещо.

Останалите си гледат ьтвито и блеят, или локат помия... ;)

Цитат на: Denislav;217684Няма да има вдигане на цените ако ги няма Була, конкуренцията е достатъчно голяма. Ето например в нашето село, 40 мбит интернет + 90 канала телевизия - 25 лева.

Това не е вярно. Булсат с присъствието си сваля цените надолу. Само виж на мегалан колко искат- по 50 лева на месец. :lol15:

spgi

Разпитаха служителите на ТВ+

Според журналиста от частната телевизия Иван Такев зад случващото стои  икономическа атака: "Може би "кучето е заровено там, че миналия петък  ,,Булсатком" получи сертификат за четвърти GSM оператор, което вече  наистина сигурно притеснява някой на телекомуникационния пазар.

fox

Спряните канали на Бтв при Телекабел от днес всички са кодирани , незнам дали излъчват нещо но много е вероятно да са в отделен пакет.

Rabin

Замине ли си БСК - губим възможността да гледаме независими канали от модата в ефира. А другите оператори ще въртят 20 канала на ьТВ, сапунка  до реалити, и 2-3 чалга канала. Избирай ако ти се гледа такова!

Хоризонт

Цитат на: Rabin;217683Не сме им забравили кривиците. Добре е в момента да подкрепим по-малко лошия. Посочи ми един мастодонт, дето няма кусури. Те църквата се оядоха, че кво остава за другите. Пък и ний, дето сме в тоя форум да кажеш, че сме светци...
Поповете се уядоха щото има от къде да цоцат.
Какво му хубавото на"по малко лошия"- скопена телевизия с нисък битрейд, фул чалга, добре че махнаха бтв та да сложат още пълнеж. Приемници дето като стоят на друг сателит повече и се заключат. За сравнение при вивата няма заключване. Миналата година в техния форум написах: кога ще имате 3Д ? Отговора на дежурните кибици преди змея да се усети и бамне "перманентно" бе: Ние пари за хляб нямаме, а ти 3Д искаш.
;;513

PayNera

У нашето село, 45 мбит интернет + 80 канала телевизия - 23 лева.И за да стане ясно - защото много спорове - басове и коментари за това БТВ , нека да се направи 1 анкета - КОИ КАКВО НЕ ХАРЕСВА НА БТВ - ОСВЕН ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ?
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

GeorgiD

Цитат на: PayNera;217693КОИ КАКВО НЕ ХАРЕСВА НА БТВ - ОСВЕН ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ?

Промивно-садо-мазохистично манипулативните новини и останали предавания в настроение- клъцни си вените... Кръв и само кръв, трагедия, усложняващ се живот с всеки изминал ден и т.н... Аз затова новини по БГ телевизия не съм гледал от няколко години!!!

klapana

Цитат на: Хоризонт;217692Ние пари за хляб нямаме, а ти 3Д искаш.

Ами нямат хората признават си. Нещо лошо ли намираш в това.
Нека те питам теб като БОГАТ абонат на виваком, те кога ще имат 3Д. ;;601

klapana

Цитат на: PayNera;217693КОИ КАКВО НЕ ХАРЕСВА НА БТВ - ОСВЕН ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ?

Всичко без комиците. :D

Rabin

Цитат на: PayNera;217693У нашето село, 45 мбит интернет + 80 канала телевизия - 23 лева.И за да стане ясно - защото много спорове - басове и коментари за това БТВ , нека да се направи 1 анкета - КОИ КАКВО НЕ ХАРЕСВА НА БТВ - ОСВЕН ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ?
Единственото, което ми харесва е сутрешния блок. Че сутрин не са много желаещи да ми прочетат вестниците докато се будя. Цъкам си ги измежду 4 сутрешни блока. За толкова крясъци и надлъгвания - едно гледаемо нещо - не е много.

Цитат на: Хоризонт;217692Поповете се уядоха щото има от къде да цоцат.
Какво му хубавото на"по малко лошия"- скопена телевизия с нисък битрейд, фул чалга, добре че махнаха бтв та да сложат още пълнеж. Приемници дето като стоят на друг сателит повече и се заключат. За сравнение при вивата няма заключване. Миналата година в техния форум написах: кога ще имате 3Д ? Отговора на дежурните кибици преди змея да се усети и бамне "перманентно" бе: Ние пари за хляб нямаме, а ти 3Д искаш.
Точно тия да обвиниш в чалга... Има за всички по нещо.
Колко приемници искаш да ти намеря. Пълно е с изоставени SD-та. По 10-тина лева, като толкова ти се гледат FTA-та на скопен приемник.
Или искаш за 60 лева захаринка, ама с Енигма вътре, директно да наливаш имидж и да *** знаеш какво после?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания