Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"Булсатком" предложи на ТВ7 да разпространява каналите й в отделен пакет

Започната от ТИНТИН, 11-01-2013, 18:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Борчо

Така както го казвате след няколко месеца абонатите на Була ще останем няколко човека само което малко ме съмнява ;)

Nicks1

Цитат на: PayNera;217600Днес ми прекараха новия нет (оптика) - записвания за телевизия - за след 3 седмици.Малка фирма във Варна - бум за телевизионни записвания - назначени около 20-25 човека допълнително.

Викаш нет ти прекарват веднага, а телевизия след 3 седмици. ;;573

кокович

Абе само реват. Не ги слушай. Ще се махнат 5000 абонати маняци на фатмагюл и тва ще е . Булсата бълха ги охапала. Питам аз, като нямат нови абонати и бягали старите, какво ги правят тея новите антени и приемници, които с очите си виждам ежедневно с палети тръгващи в някоя дестинация в България?

Пламен Тачев

Цитат на: b0rchy;217605Така както го казвате след няколко месеца абонатите на Була ще останем няколко човека само което малко ме съмнява ;)
Да не ти пука, 2015-та като ни качат сателита, с тебе ще редим каналите! :s104

кокович

Ще искат Вивата тогава 2 транспондера ефтинджос ама нъцки;;650

Тато

Ще има реване от нета а после реване и от телевизията . А като не си изпълниш договора реване и от съдия изпълнител. Така работят Вивата.

gentu

Цитат на: кокович;217607Абе само реват. Не ги слушай. Ще се махнат 5000 абонати маняци на фатмагюл и тва ще е . Булсата бълха ги охапала. Питам аз, като нямат нови абонати и бягали старите, какво ги правят тея новите антени и приемници, които с очите си виждам ежедневно с палети тръгващи в някоя дестинация в България?
-и я кажи къде ги "виждаш" тези палети?;;601
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

кокович

След като го пиша значи го виждам. При спедитора им...;)

klapana

Цитат на: Пламен Тачев;217608Да не ти пука, 2015-та като ни качат сателита, с тебе ще редим каналите! :s104

Аааааа, ми мен :D  поне отговорник за хигиената да съм, щото и с 1 канал, аз съм при Булата. ;;650;;650

Денислав

Цитат на: кокович;217612След като го пиша значи го виждам. При спедитора им...;)

Ти хубаво ги виждаш, ама доставката е закъсняла. Те хората чакаха по няколко месеца за нови приемници ама нямаше кой да ги чуе.
LG LB730V BNT HD, bTV HD, bAction HD, RingBG HD, News7 HD, NovaSport HD, DiemaSport HD,DiemaSport2 HD & IPTV

Досев

Цитат на: PayNera;217600Днес ми прекараха новия нет (оптика)
Малка фирма във Варна

Интербилд? ;;601
[SIGPIC][/SIGPIC]

кокович

Това ,че не е имало приемници го чувам оттук. От 2-3 години ти говоря какво се случва на практика.Явно търсенето е повече от предлагането.

gentu

Цитат на: кокович;217612След като го пиша значи го виждам. При спедитора им...;)
-може и да "виждаш" ама не знаеш за какво става на въпрос!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

ме109е7

Цитат на: Денислав;217615Ти хубаво ги виждаш, ама доставката е закъсняла. Те хората чакаха по няколко месеца за нови приемници ама нямаше кой да ги чуе.

И все още някои чакат с месеци, то поне Була да вземаше старите приемници от напусналите "хиляди" абонати, че да може да включва новите.

кокович

Цитат на: gentu;217619-може и да "виждаш" ама не знаеш за какво става на въпрос!

Лично ще ти пратя снимка по градове :) Или отчитат дейност с 2 палета да им отпуснат по голям кредит :):lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания