Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"Булсатком" предложи на ТВ7 да разпространява каналите й в отделен пакет

Започната от ТИНТИН, 11-01-2013, 18:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

панорамна

На доста интересна статия попаднах в Уикенд относно спора на Булсата с бТВ. Доста се посмях като прочетох как препоръчват на абонатите на Булсатком, останали без най-добрата ТВ да се пренасочат към Виваком за да гледат любимите си канали. Освен липсата на бТВ, абонатите на Булсатком били ощетени и от подредбата на каналите от  оператора понеже приемника на Булсатком имал само един бутон за включване и изключване и нямали възможността да си направят собствена подредба. А точно приемниците на Вивашита към когото насочват нямат тази елементарна функция. Друго което ми направи впечатление беше че много от абонатите на Булсатком били неприятно изненадани с автоматично подновени договори за година напред. Има ли някой на който договора му след като е изтекъл да е подновен автоматично, че аз не съм чувал досега за такъв случай.

AGT

Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Пламен Тачев

В тая статия на Уикенд през цялото време се говори, че була е кабеларка, оттам нататък нивото на статията е ясно.

панорамна

Цитат на: AGT;217461Не ви ли писна да четете тия поръчкови статии ?

Е що да не се посмее човек.

Sisyphus

Досев

Вестниците:
"Уикенд" - "Всеки Ден" - "Монитор"
Тв. операторите и каналите -  ТВ 7 - ББТ - Супер 7 и Виваком   са с един и същи собственик!  

Сега ли го разбирате?
[SIGPIC][/SIGPIC]

pavelg

Между другото рекламите по ьТВ се увеличиха с една-на С.Г.Груп/мутрите на Виваком/

кокович

Свиквайте, то и без това за в бъдеще ще ви плакнат по Бтвту с каква уникална картина е IPTV то им по АДСЛ. Друг няма кой да рекламира в Медията в бъдеще.

BULLET

Преди малко прещраках каналите и на бтв кво да видя, пак реват че в другите държави оператора им давал 50 процента от печалбата.Нема да се укротят ей, да си гледат там ефирното кво реват всеки ден
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

shamarasat

Преди към 19 и 15 часа Хекимян предаваше пряко от протеста против застрояването на Иракли, а зад него от скандиращите някой викаше "Долу бтв, долу бтв"  :)
· Radio Viva BG

Денислав

При нас на село в офисите на Виваком е пълно, а кабеларката записва за другата седмица включване.
LG LB730V BNT HD, bTV HD, bAction HD, RingBG HD, News7 HD, NovaSport HD, DiemaSport HD,DiemaSport2 HD & IPTV

PayNera

Днес ми прекараха новия нет (оптика) - записвания за телевизия - за след 3 седмици.Малка фирма във Варна - бум за телевизионни записвания - назначени около 20-25 човека допълнително.
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

gentu

Цитат на: PayNera;217600Днес ми прекараха новия нет (оптика) - записвания за телевизия - за след 3 седмици.Малка фирма във Варна - бум за телевизионни записвания - назначени около 20-25 човека допълнително.
-а какво стана с баса???
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Веско

Цитат на: gentu;217602-а какво стана с баса???

Ми загуби го,най-вероятно!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания