Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"Булсатком" предложи на ТВ7 да разпространява каналите й в отделен пакет

Започната от ТИНТИН, 11-01-2013, 18:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Rabin

дестинация.бг мe кефи повече от всички угасени досега канали, взети заедно. Дано и Da Vinchi Learning да дойде на мястото на още "български" канали с много сапунки...

pmhawk

И аз одеве го гледах. Даваха за Христо Михайлов учител по айкидо. Много стойностно, културно и духовно предаване.

Чушкопека

Цитат на: Rafaello;217209Колега, докато ти се събираш с аверчетата да гледаш футбол, някой, който не гледа ходи и оправя жените ви. Вярвай си ти, че си на правилния бряг и гледай една купчина будали дето тичат след една топка.
Е ко да гледам бе, Фатмагюл, Ферхунде и там кои още бяха, чичо Кахраман? Мъж съм и събота и неделя вечер ще гледам мач. И сряда може. И Четвъртък. Всеки ден ако трябва. Няма да си пия бирата аз и да замезвам, а ще гледам турски сериали. Часът на мама, на мама ти ли е на баба ти ли е, на Зейнеб ли е... Асиктир. Пък жените ни кой ще ги оправя не се притеснявай, само тия дето ги оправят, после някой тях да не ги оправи.

михоф33

Ееее, Коко, щях да натисна благодаря, пък ти взе че го изтри...

;;650
Octagon SF4008
19E+23.5E + 39E+45E

Досев

Цитат на: pmhawk;217222Много стойностно, културно и духовно предаване.....
....:;803:;803:;803
[SIGPIC][/SIGPIC]

Чушкопека

Цитат на: михоф33;217231Ееее, Коко, щях да натисна благодаря, пък ти взе че го изтри...

;;650
Щото малко спам, ама сега съм го и доукрасил ;;650;;650

Цитат на: Rafaello;217209Колега, докато ти се събираш с аверчетата да  гледаш футбол, някой, който не гледа ходи и оправя жените ви. Вярвай си  ти, че си на правилния бряг и гледай една купчина будали дето тичат след  една топка.
Ти какво предлагаш да седна да гледам Фатмагюл, Ферхунде и оня къф беше  чичо Кахраман? Събота и неделя вечер се гледа мач и точка. И сряда, и  четвъртък, ако трябва и вторник, АКО ТРЯБВА И ВСЯКА ВЕЧЕР! Ще си спра  бирата и мезенцето аз да гледам "Часът на мама", чия е тая мама, на кой е  мама бе, нейната мама? Няма да си пусна аз мач, ще гледам тъпотии. И само тия дето ни оправят жените, някой тях да не вземе да ги оправи.

Rabin

ЦитатЩе си спра  бирата и мезенцето аз да гледам "Часът на мама", чия е тая  мама, на кой е  мама бе, нейната мама? Няма да си пусна аз мач, ще  гледам тъпотии.

Е, щом за вас целия мироглед се изчерпва с "часът на мама", сапунки и мач - няма надежда.
Сещам се за една приказка, разправяха ми я като малък.
Дето си говорили хитър Петър и Настрадин ходжа какво щели да се гощават, ако са на мястото на султана. Единия щял да заповяда да му сготвят огромен качамак и пача с много чесън. Другия - най-тлъстия пилаф, с един пръст лой, с овча опашка!

Чушкопека

Според теб кое е по-естествено нормално и дори природосъобразно:
1 Един мъж да седне вечер на биричка, винце /според зависи предпочитанията/ мезенце и да си пусне мач от Примера дивизион.
2 Мъж да седне да гледа Ферхунде, и ония там другите дето ми минават мимоходом през ушите, да пие мляко с какао и да съзерцава тази латино любов?
Кое е по-нормално?
Ми то си е показателно като спряха Байрям ТВ при Булсат кой нададе вой?
Мъжете - Няма Шампионската лига
Жените - Няма Ферхунде /Ферхунде ли е Фатмагюл ли е все тая/

d.ivanov

Цитат на: koko_varna;217240Според теб кое е по-естествено нормално и дори природосъобразно:
1 Един мъж да седне вечер на биричка, винце /според зависи предпочитанията/ мезенце и да си пусне мач от Примера дивизион.
2 Мъж да седне да гледа Ферхунде, и ония там другите дето ми минават мимоходом през ушите, да пие мляко с какао и да съзерцава тази латино любов?
Кое е по-нормално?

Най-мъжко е нито едно от двете.... :D

Това ми напомня за лафа, че мъж който не пуши не е мъж... ;;573

PayNera

Цитат на: koko_varna;217240Според теб кое е по-естествено нормално и дори природосъобразно:
Кое е по-нормално?
Ми то си е показателно като спряха Байрям ТВ при Булсат кой нададе вой?
Мъжете - Няма Шампионската лига
Жените - Няма Ферхунде /Ферхунде ли е Фатмагюл ли е все тая/

Нормалното е да си пусна новините на БТВ-ХД - да видя бръчките на Ани Салич и пъпките на Юксел Къдриев и като свършат новините и започне някои турски сериал - ДА ПРЕХВЪРЛЯ НА ДРУГА ПРОГРАМА - САТЕЛИТ - БУТИЛКА;;650
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

Rafaello

Цитат на: koko_varna;217233Ти какво предлагаш да седна да гледам Фатмагюл, Ферхунде и оня къф беше чичо Кахраман? Събота и неделя вечер се гледа мач и точка. И сряда, и четвъртък, ако трябва и вторник, АКО ТРЯБВА И ВСЯКА ВЕЧЕР! Ще си спра бирата и мезенцето аз да гледам "Часът на мама", чия е тая мама, на кой е мама бе, нейната мама? Няма да си пусна аз мач, ще гледам тъпотии. И само тия дето ни оправят жените, някой тях да не вземе да ги оправи.

Абе колега аз имам няколко хиляди канала в листите на 4-те приемника и ТВ не помня от кога не съм гледал като изключил музикланите за фон докато правя нещо друго. Какъв мач събота и неделя вечер?! Какви мами? Идея нямам за какво ми говориш. Излез на дискотека, на бар, с приятели, забърши някое гадже, комуникирай. Виж някое ново интересно място. Какво научаваш, гледайки футбол? Развива ли ти мозъка това по някакъв начин?! Всеки прави каквото му е интересно. Гледа каквите канали иска. Каквито предавания иска. Ама да казваш, че който не гледа футбол е обратен егати и изхвърлянето. Все едно аз да кажа, че който не харесва Стар Трек е бастун, само защото аз го харесвам. Още веднъж - не слагай категоризации на хората само според това какво гледат и какво не. Това говори само за тесногърдие и невъзможност да погледнеш през очите на другите. Никой не трябва да се взема толкова на сериозно, че да мисли това, което той прави за правилното. Гледни точки много.
Иначе ТВ7 според мен си подписаха смъртната присъда.
При положение, че рекламите по бТВ са намалели дрстично, при тях ще спрат тотално.
4,8W, 0,8W, 4E, 9Е, 13Е, 16Е, 19,2Е, 23,5Е, 28E, 39Е, 42Е, 45Е

Antonio

ТВ7 не ги мисли,ами мисли дали няма да се вдигне таксата при скоростно намаляване на абонати при Старазагорци.:D
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Чушкопека

Цитат на: Rafaello;217248Ама да казваш, че който не гледа футбол е обратен егати и изхвърлянето.
Ами да променим категорията. Който не гледа спорт /било баскетбол, волейбол, даже дартс/ е обратен.

БатеГойко

На който му е домъчняло за ТВ7 и бТВ и живее в София или околностите ,да сложи парче тел в антенния вход на ТВ-то (ако има DVB-T тунер) и на 23 канал има 4 пъти ТВ7 и 3 пъти бТВ.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания