Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"Булсатком" предложи на ТВ7 да разпространява каналите й в отделен пакет

Започната от ТИНТИН, 11-01-2013, 18:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Underworld

Цитат на: Denislav;217736Сам си даваш някои отговори. Схемата в този случай е:
бТВ - Булсат - клиент

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Пак не разбра схемата: бТВ - клиент - краен клиент
Забравих да спомена, че твоята схема я има ефирно, но нещо не се харесва

pmhawk

Цитат на: Underworld;217733Браво, а ако на производителя не му е идеята да дистрибутира, а да произвежда?
Да бъдем точни е много относително защото два случая точка-точка и точка-много точки и отделно сегменти.
Цитат на: Underworld;217737Пак не разбра схемата: бТВ - клиент - краен клиент
Не, същото е за определения сегмет, защото ако тръгнем назад бтв също е някакъв клиент. Два са точка-точка чрез ефир и точка-мнго точки чрез операторите. Сам забележи кой от кого има повече нужда.

Underworld

Цитат на: pmhawk;217738Да бъдем точни е много относително защото два случая точка-точка и точка-много точки и отделно сегменти.
Съгласен

Denislav

Цитат на: Underworld;217737Пак не разбра схемата: бТВ - клиент - краен клиент

Когато е ефирно няма посредник, скоро с мултиплекса доста посредници ще отпаднат. Аз ти обяснявам схемата каква е ти пак си караш по твоему. И в тази ситуация понеже посредника не иска да изпълнява на доставчика условията, доставчика му спира неговия продукт и сега клиента се ориентира към друг посредник за да си набави продукта. По ясно не знам как да ти обясня. И сега да не почнеш пак, ама то това, то онова. Това е простата истина.

DM 800HD (Tuner M) OpenPli & DM 500S OpenPli :;803 |Офсет 80 - 39|Офсет 60 - 23.5|

Вземете безплатно 2 GB свободно пространство

Underworld

Цитат на: Denislav;217740Когато е ефирно няма посредник, скоро с мултиплекса доста посредници ще отпаднат. Аз ти обяснявам схемата каква е ти пак си караш по твоему. И в тази ситуация понеже посредника не иска да изпълнява на доставчика условията, доставчика му спира неговия продукт и сега клиента се ориентира към друг посредник за да си набави продукта. По ясно не знам как да ти обясня. И сага да не почнеш пак, ама то това, то онова. Това е простата истина.

Не искам аз да ти обяснявам, как се движи бизнеса в момента ( не само Булсат), но ти си знаеш! Поздрави!

Denislav

Цитат на: Underworld;217743Не искам аз да ти обяснявам, как се движи бизнеса в момента ( не само Булсат), но ти си знаеш! Поздрави!

Да ти връщам ли скункса :)

DM 800HD (Tuner M) OpenPli & DM 500S OpenPli :;803 |Офсет 80 - 39|Офсет 60 - 23.5|

Underworld

Цитат на: Denislav;217744Да ти връщам ли скункса :)

Ако не съм прав, явно се правя че работя, а икономиката работи по друг начин. Приемам скункса, победи!

Милен_ТТ

Цитат на: Underworld;217746Ако не съм прав, явно се правя че работя, а икономиката работи по друг начин. Приемам скункса, победи!

Абе не му се връзвай, Бтуи са му платили! :lol15: Мафията вече е пуснала пипала и тука :c040:
VU+ DUO 2; VU+ Solo 2; XTREND ET 10000; XTREND ET 9500; XTREND ET 5000; AZBOX ELITE; ARIVA 102; DISH: 3x3.60; 1x2.20; 1x1.80; 1x1.60; 2x1.40; 3x1.10; 1x0.90; 2x0.80.  DiSEqC switch: 1x16 EMP-centauri + 1x8 Tecatel; 24xLNB

pmhawk

То много спам стана, може направо тази страница да се трие :D
Цитат на: Denislav;217732Ей тук обяснявам, че е голямата грешка.  Посредникът винаги може да бъде сменен. Той не може да диктува условия.  Примери да давам ли?

Но има случаи в които посредникът е необходимост и не може да бъде избегнат :) Може да не може да диктува условия, но може да отхвърли условия. Пък и защо да не може. Ето казва им се искате да си предлагате продукта на по-висока цена, отделяме ви в пакет като HBO. Либерално поведение към потребителите си.

Denislav

Цитат на: Underworld;217746Ако не съм прав, явно се правя че работя, а икономиката работи по друг начин. Приемам скункса, победи!

Виж пичага, 20 години съм в сферата на услугите, знам 2 и 200. Придържай се към основните правила, добре си структурирай бизнеса и гледай да си с времето. Това мога да ти пожелая. Иначе още доста от бизнеса ще фалират през тази година - причини много, една от които, е че Ганьо всичко знае и не му се бачка.

Denislav

Цитат на: Милен_ТТ;217748Абе не му се връзвай, Бтуи са му платили! :lol15: Мафията вече е пуснала пипала и тука :c040:

Мафиот ли ме изкара? Моето мнение е такова. И аз съм против бТВ, но какво да направя, че Була са се окъкали.

Denislav

Цитат на: pmhawk;217749То много спам стана, може направо тази страница да се трие :D
Но има случаи в които посредникът е необходимост и не може да бъде избегнат :) Може да не може да диктува условия, но може да отхвърли условия. Пък и защо да не може. Ето казва им се искате да си предлагате продукта на по-висока цена, отделяме ви в пакет като HBO.

А защо Була не отделят всички канали и ти да си избираш какво да плащаш, а ти налагат пакетна цена?

pmhawk

Някой ден и това ще стане предполагам :) И се надявам да няма вече подобни простотии някой решил и тръгнал да пуска десетина канала с подобно съдържание.

Denislav

Цитат на: pmhawk;217756Някой ден и това ще стане предполагам :)

Няма да стане. Защо вместо бТВ не пуснаха НВО безплатно за компенсация? Защо навремето ни спряха неоператирските приемници, като си плащахме за по една година
напред?

Стивт

САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания