Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифровата ефирна телевизия , безплатна или платна ?

Започната от хдмизона, 06-01-2013, 19:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rabin

Абе тия преди малко по БНТ2 разправят за гласуване, банкиране и не знам си какво по цифровата ефирна ТВ. Не съм чувал връзката да е двупосочна. Някакви идеи?

gradev

Аман от кодирани български телевизии. Според мен трябва да се забрани кодирането на ефирни телевизии. Използват национален ефир, който все пак е собственост на бългаската нация все още до колкото ми е известно. След като искат да кодира и без друго тъпите си телевизии дали ще изчезнат рекламите по тях, защото аз не искам да плащам, за да гледам платени реклами. Някакси ми е обидно като потребител. Никой не ги кара на сила да излъчват тези телевизии ефирно. Относно тъпото изказване (според мен) , че видиш ли аналоговите телевизии трябвало да спрат, че да можело цифровата да тръгне - пълна безсмислица. Те и сега са на различни честоти. Едната не пречи на другата и не виждам смисъл от бързането за спирането и. Относно честотите : По стандарт има отделени честоти, които за за телевизионно разпръскване. (http://en.wikipedia.org/wiki/CCIR_System_B)
Това, че някой е оползотворил тези честоти за други цели (военни и тем подобни други ползватели) не е проблем на крайния потрбител. Мисълта ми е, че по-голяма част от хората имат предимно от старите телевизори и бързането за спиране на аналоговия сигнал е напълно безсмислено. Изразявам единствено своето мнение .

Veskop

Абсолтно!!!Рекламата по платените телевизии трябва да се забрани!И по National Geographic вече блъскат по 15 мин. тъпи реклами,а и не само!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

gentu

Цитат на: Veskop;234099Абсолтно!!!Рекламата по платените телевизии трябва да се забрани!И по National Geographic вече блъскат по 15 мин. тъпи реклами,а и не само!
-да го предложим да се включи ката 16т. в исканията на "протестиращите"!;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

blagoo

От вчера всичките 8 програми са в режим hidden ?!?! .След пресканиране изчезва списъка с програмите . Идей?
Колкото повече,толкова повече ;;650

gradev

Да живее цифровизацията - кабела от антената- в декодера, кабела от декодера - в кофата.. поради опасност от замърсяване с тъпа телевизия.....

Виктор

Да бяхте казали за къде става въпрос, при мен всички канали си излизат нормално - София.;;650

дотгх

Ако се вгледаш в аватара пише Сандански - offroad sandanski team.

blagoo

re
Извинявам се,става дума за Сандански вероятно и за Петрич е актуално.Пускам ви снимка.
Колкото повече,толкова повече ;;650

BOBIKAT

Цитат на: blagoo;234523От вчера всичките 8 програми са в режим hidden ?!?! .След пресканиране изчезва списъка с програмите . Идей?

Точно снощи сканирах и хванах всичките 8. Дай снимка да видя. Даже на едната имаше ЕРГ, а качеството е задоволително.
In the beginning was dark, and then bang...

ИванСтефанов

Имате ли идея дали в понеделник ще се появят нови канали на мултиплексите?

bu12tras

ИванСтефанов

Поради счетоводни и юридически правила е прието новите договори да  влизат в сила от първо число. Може и от конкретна дата на подписан  договор, но счетоводно не е обосновано. Свързано е с плащания.
Пък в един друг форум имаше мнения, че през април би трябвало да се появят нови канали и затова питам дали някой знае нещо повече.

Ивайло Цанков

По принцип е така пускат се в началото на месеца :) В понеделник ще видиме доколкото знам Super7 и Balkanika трябва скоро да тръгнат.

теле визионер

Повече канали очаквам от 1 септември. Ти от къде имаш тази информация за Balkanika?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания