Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Като за последно ъпдейт за бТВ

Започната от Вито, Януари 04, 2013, 01:35:29 PM

« назад - напред »

Дато

Цитат на: klapana;213633Боклук тв, продължава с изцепките си.

Скандал! БиТиВи забраниха на Радина Кърджилова да гостува на Карбовски!

http://skandalno.net/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%8A-100553
Това е много старо.

Wanderer

Цитат на: Чобан;213422...
И не говори от името на българският зрител, моля те. Говори от свое име.

Лека вечер :)
При положение, че ьТВ си позволява да ме насочва към конкретни оператори, на които мога да гледам като "скъп" зрител тъпата им телевизия, мога съвсем спокойно да говоря от името на българският зрител. Аз съм такъв, нали? Български, а не турски зрител.
Аз също смятам, че имам интелигентен събеседник в твое лице и ми е много трудно да повярвам, че си на страната на Сребролюба, Славчо, Салич и цялата пасмина, впрегната в манипулирането на същият този зрител, какъвто си и ти.
P.S. Предполагам, не си собственик на ьТВ ;)
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

njor

Де да го знаеш,чобан означава овчар.
Шеффф на стадо,а БТВ се отнася с българския зрител точно като със стадо.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Vladko

Цитат на: Dei Irati;213639При положение, че ьТВ си позволява да ме насочва към конкретни оператори, на които мога да гледам като "скъп" зрител тъпата им телевизия, мога съвсем спокойно да говоря от името на българският зрител. Аз съм такъв, нали? Български, а не турски зрител.
Аз също смятам, че имам интелигентен събеседник в твое лице и ми е много трудно да повярвам, че си на страната на Сребролюба, Славчо, Салич и цялата пасмина, впрегната в манипулирането на същият този зрител, какъвто си и ти.
P.S. Предполагам, не си собственик на ьТВ ;)

Който е против Булсат да го духа.

painkillerbg

Цитат на: Vladko;213698Който е против Булсат да го духа.
Преди да изречеш този "бисер", пита ли майка си и някой други твои по-възрастни роднини от женски пол?:lol15:  С тази изцепка, мисля, че си за студен душ, да ти дойде ума и да си правиш сметка за напред на махленския си ти тон.:worry:

njor

Много си прав,но трябва възпитание.Ако не до 7г. то тогава над 20г. че да му дойде акъла.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Vladko

Цитат на: painkillerbg;213721Преди да изречеш този "бисер", пита ли майка си и някой други твои по-възрастни роднини от женски пол?:lol15:  С тази изцепка, мисля, че си за студен душ, да ти дойде ума и да си правиш сметка за напред на махленския си ти тон.:worry:

Явно подкрепяш БТВ.:lol15:

Пламен Тачев

Една такава реплика подхожда на фен на бТВ, а не на противник, така мисля аз.

Vladko

Тая телевизия БТВ трябва да изчезне завинаги от лицето на Земята.;;650

Antonio

Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

z.dedov

За Ьтв така трябва,много злоба са насъбрали  през годините!
Vu+ Solo 2, Dreambox 800HD SE, Dreambox 800HD - Triax110+Inverto Black Ultra+Strong SG2100 + 140 см. Парабола Пещера +Inverto Black Pro, multifeed -> Triax88,Triax78,Especta120,MicroSatex80 (13E,16E,19E,23.5E,28.2E,36E,39E) Diseq EMP CENTAURI S8 x2

Jovanoty

Я кажете, при вас да ли  ви е free HBO-пакета? При мен нищо не се отваря, а чувам от други хора че ги отварят. Основния приемник ми е захаринчо 100.

Златанов

В другата тема виж и ще ти се отвори.

Jovanoty

В коя от многото теми за БСК?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания