Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Като за последно ъпдейт за бТВ

Започната от Вито, Януари 04, 2013, 01:35:29 PM

« назад - напред »

Вито

bTV Cinema спира да се излъчва на  12688H
RING BG спира да се излъчва на  12688H
bTV Comedy спира да се излъчва на  12688H
bTV Action спира да се излъчва на  12688H
bTV Lady спира да се излъчва на   12606H
bTV HD спира да се излъчва на  12647H

Destination BG започва да излъчва на  12688H
MTV Hits започва да излъчва на  12688V
VH1 преминава на  12688H
HBO преминава на 12688H

Всички приемници ще се ъпдейтнат днес  04.01.2013

Дестинация БГ е канал направен от екипа на Хоби ТВ и Хоби Лов в стандартен пакет и на 321 позиция на HD приемниците. MTV Hits е в икономичен пакет и на 507 позиция на HD приемниците. И двата канала ще се гледат от всички приемници.
VH1 и HBO си сменят транспондерите.
Uclan 4K pro

slayercho

Хоризонт

F1 през настоящия сезон ще бъде ли излъчван?
;;513

moonstone

Да правата са за 3 сезона 2012, 2013 и 2014 година.
http://f1.f-e-n.net/index.php/url56904
TV плюс  ще излъчва Формула 1 през 2012. Правата са до 2014 година.

Вито

Цитат на: slayercho;212692а "нормалното" бТВ?
Малка вратичка за връщане ама за да се премине ще е нужно доста навеждане.А ако навеждането не е в правилната посока се получава натупорчване на......!?
Uclan 4K pro

д.е.м.т

Цитат на: Вито;212701Малка вратичка за връщане ама за да се премине ще е нужно доста навеждане.А ако навеждането не е в правилната посока се получава натупорчване на......!?
Без бтв,ще гледате праха на виваком.А те са добри,щом скай е наличен а те не.
Beat me, hate me
You can never break me

Вито

Някой беше казал:Каквото повикало,такова се обадило!
Uclan 4K pro

д.е.м.т

Виж ,сериозен оператор без бтв няма да мине.Нещо повече БТВ ХД,предаваше с добро качество.Трябва да се споразумеете с тях,за да не стане ,като кодировката.Нова гр остана на ирдето и сега е доста трудно гледаема.
Beat me, hate me
You can never break me

Пламен Тачев

@Вито,
знам, че няма навик да се отговаря на въпроси преди да се случи нещо, но може ли повече информация за Central Europe Romania & Bulgaria, т.е., ще се появи ли по някое време при вас или... да :)

kom6ito

БТВ може да се върне след продажбата,ако са верни слуховете от тия дни разбира се.

Златанов

Само ако навеждането е от страна на турците и то ще е добре да ги наведете, да разтворят бузи, вие да си вдигнете панталоните и да си тръгнете. Да си останат наведени и чакащи.
Виваком диша и ще продължава да диша праха на Булсатком.
Поздравление за избавлението, наистина!

Вито

бТВ на кукуво лято или там как се казваше...НО никога не е късно отново да се появят.Ама не и това лято ако ще да е и кукуво.А за  Central Europe Romania & Bulgaria незная аз не съм фен на него,ако кажат бъстър копче и ще го имате!
Uclan 4K pro

д.е.м.т

да не стане Булсата на куково лято,хората без първа и втора немогат.
Beat me, hate me
You can never break me

PayNera

Цитат на: Вито;212709бТВ на кукуво лято или там как се казваше...НО никога не е късно отново да се появят.Ама не и това лято ако ще да е и кукуво.А за  Central Europe Romania & Bulgaria незная аз не съм фен на него,ако кажат бъстър копче и ще го имате!

Че вие сте готови бе гугутчета-ГОТОВИ.
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

klapana

Цитат на: д.е.м.т;212705Виж ,сериозен оператор без бтв няма да мине.Нещо повече БТВ ХД,предаваше с добро качество.Трябва да се споразумеете с тях,за да не стане ,като кодировката.Нова гр остана на ирдето и сега е доста трудно гледаема.

Боже Господи, на теб критерия под СЕРИОЗЕН ОПЕРАТОР,боклук хд ли ти е ??????? :hammer::hammer:
Една Нова ХД, и боклук хд отива там къде е и е мястото, в коша за смет.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания