Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Като за последно ъпдейт за бТВ

Започната от Вито, Януари 04, 2013, 01:35:29 PM

« назад - напред »

Wanderer

Цитат на: stilo72;214326Играта загрубява.

http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/-%D0%91%D1%83%D0%BB%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D0%B8-bTV-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0_l.a_c.327_i.250532.html

"АБРО заявява, че се противопоставя  на "всяка форма на недопустима  пазарна координация, включително  съгласуваното предприемане на сходно  търговско поведение от страна на  платформени оператори, във връзка с  разпространението на определени  телевизионни програми".

Но не се противопоставя на картела, който се заформя, нито на "скритата" реклама, която правят ьТВ Медиа Груп на други оператори.
С две думи, от АБРО не казват нищо съществено по въпроса. Точно както и ьТВ. Думи, думи и ...нищо конкретно.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

Кораба-Майка

Не е лошо ти да потърсиш кораба, лошо е той да търси ТЕБ!

Пламен Тачев

http://www.blitz.bg/news/article/174680

Е това е статия, не някви декларацийки-мекларацийки. :s104 Да го ева у блица, все такива ги мъдрят :lol15:

Златанов

Точно празни приказки.
Някой е накарал АБРО да каже нещо, но АБРО казало нищо.
От цялата статия разбираме следното:"Потитипотипо тититипотитипотити, потитипо типоти и типоти..." и т.н.
Опитали са вземат страна, но някой полуидиот /да не казваме цялата истина/, така го е написал, че нищо не става ясно.

11тито11

Здравейте имам Dreambox 800HDse,и до сега е работил  винаги с NEWNIGMA2 последно с NEWNIGMA2v3.3.2,не му разбирам много но поне за флаш съм го правил доста пъти инсталирах без да искам Newnigma2-3-3-2-eB-DM800SE-SIM2.10-SSL84B-2012extraGES  за клон поне аз та си мисля,и сега ми показва  R01 NO CA FUND.Четох за това което изписва по форуми   но повечето е за копието. Исках да се свържа през малкото USB с DREAMUP но не мога да се свържа.Има и други програми за свързване ФЕРАРИ СИМ и други най различни но не мога да ги намеря за свободно теглене .Купих го за оригинален не съм го проверявал до сега,но каквото съм инсталирал не е било за китайското копие поне аз така си мисля.Ако може някой да помогне  моля да го напише по просто или лесно за начинаещи.

пешето

Цитат на: 11тито11;214358Здравейте имам Dreambox 800HDse,и до сега е работил  винаги с NEWNIGMA2 последно с NEWNIGMA2v3.3.2,не му разбирам много но поне за флаш съм го правил доста пъти инсталирах без да искам Newnigma2-3-3-2-eB-DM800SE-SIM2.10-SSL84B-2012extraGES  за клон поне аз та си мисля,и сега ми показва  R01 NO CA FUND.Четох за това което изписва по форуми   но повечето е за копието. Исках да се свържа през малкото USB с DREAMUP но не мога да се свържа.Има и други програми за свързване ФЕРАРИ СИМ и други най различни но не мога да ги намеря за свободно теглене .Купих го за оригинален не съм го проверявал до сега,но каквото съм инсталирал не е било за китайското копие поне аз така си мисля.Ако може някой да помогне  моля да го напише по просто или лесно за начинаещи.

Имаш ли си нулмодел кабел?

Кораба-Майка

Цитат на: 11тито11;214358Здравейте имам Dreambox 800HDse,и до сега е работил  винаги с NEWNIGMA2 последно с NEWNIGMA2v3.3.2,не му разбирам много но поне за флаш съм го правил доста пъти инсталирах без да искам Newnigma2-3-3-2-eB-DM800SE-SIM2.10-SSL84B-2012extraGES  за клон поне аз та си мисля,и сега ми показва  R01 NO CA FUND.Четох за това което изписва по форуми   но повечето е за копието. Исках да се свържа през малкото USB с DREAMUP но не мога да се свържа.Има и други програми за свързване ФЕРАРИ СИМ и други най различни но не мога да ги намеря за свободно теглене .Купих го за оригинален не съм го проверявал до сега,но каквото съм инсталирал не е било за китайското копие поне аз така си мисля.Ако може някой да помогне  моля да го напише по просто или лесно за начинаещи.
за прибиране си,да знаеш ;) как реши че тука трябва да питаш?
Не е лошо ти да потърсиш кораба, лошо е той да търси ТЕБ!

пешето

Цитат на: Кораба-Майка;214371за прибиране си,да знаеш ;) как реши че тука трябва да питаш?

И аз мислех да му го кажа но явно се е шашардисал ! Простено му е!;;650

krasivn

Направи ми впечатление че двата канала Хоби Лов и Дестинация БГ нямат регистрация в СЕМ,дефакто двата канала за момента са нелегални или се бъркам.

ВалчоП

[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Пламен Тачев

Цитат на: krasivn;217835Направи ми впечатление че двата канала Хоби Лов и Дестинация БГ нямат регистрация в СЕМ,дефакто двата канала за момента са нелегални или се бъркам.

Пиши един имейл на СЕМ защо не си ъпдейтват по-често сайта ;)

bgaart

Цитат на: d3v1c3nv11;212806Аз пък като адвокат на БСК ти казвам, че няма да ги включа в основния пакет :worry: А да те видим сега ;;573 Да ти припомня ли колко абонати имаме - 866 хил домакинства - това е единствения начин да си пускате рекламите до тях. Не щеш? Ваша си работа :worry:

Гаранцийо, повтаряй си ги ти на тебе си щото на мен и да ми ги повтаряш явно не възприемам да ми се налага едностранно чуждото мнение и все търся оптималното разрешаване на даден проблем, ае ;;602

На бас на каса бира , че вече са поне 100 000 по-малко абонатите .
В началото на февруари на Булсат ще им увиснат ченетата...А пък БТВ след това ще се пулят и те от кой доставчик да си търсят избягалите клиенти на Булсата !!! И те са губещи ама малко по-късно . Накрая е ред на кабеларките с нови цени и упреци в укриване на абонати....
----

pmhawk

Тъй ли?
Цитатбтв 09:37 15.01.2013
от 14 01 2013 половината служители на втв сме в отпуст до кога не се знае няма пари за заплати
ЦитатНад 2,5 милиона лева дължали ,,бТВ Медиа Груп" на ,,Музикаутор" за  авторски права за музика в излъчваните от телевизията филми и продукции.  Медията не била плащала над 2 години въпреки действащия договор, в  който ясно било записано, че съгласно законабТВ  трябва да превежда на сдружението за колективно управление на  авторските права съответните отчисления. Според ,,Музикаутор" било  парадоксално бТВ да е медията, която направи кампания в защита на  авторските права, а тя да е единствената ефирна телевизия, която не  заплаща коректно предвидените от закона и регламентирани с договор  отчисления.
 ,,Музикаутор" ще използва всички законови средства, включително  търсене на правата и дължимите суми по съдебен ред, категоричен е  председателят на управителния съвет Ясен Козев.

pmhawk

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1025564
Българското национално Дарик радио подаде документи за напускане на Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори (АБРО). ,,
 Излизането от АБРО е старо наше решение, което сега става реалност, и  е съвпадение, че се случва в момент, в който върви спорът между Би Ти  Ви и Булсатком. Напускането няма нищо общо с този случай и ако беше  станало в "мирно" време, едва ли някой щеше да чуе за това", обяви  изпълнителният директор на Дарик радио Радосвет Радев.
 ,,Това е акт на професионална справедливост, защото Дарик защитава  професионалния си интерес чрез Съюза на българските национални  електронни медии, в който членуваме съвместно с БНТ, Би Ти Ви, Нова  телевизия, БНР и БТА. Това ни е напълно достатъчно, не може да членуваме  в 100 организации", добави Радев.
 ,,Аз съм учредител и бях първият председател на Съюза", напомня изпълнителният директор на Дарик радио.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания