Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Като за последно ъпдейт за бТВ

Започната от Вито, Януари 04, 2013, 01:35:29 PM

« назад - напред »

PayNera

Защо ли 4-рите телевизора вдясно в студиото на БТВ са на "раета" ?
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

Wanderer

Цитат на: Чобан;213195...
Сега сме в темата за булсат, които единствени и едностранно спряха няколко канала. ....
Бях решил да не пиша повече по темата, но полъха на Коми, провокира Аз-ът ми да си отвори отново голямата уста - слушай, приятел, чобан - Булсат нито са единствени, нито едностранно са спрели, извинявам се за думата, дрилсивата ви ер малък тиви! Освен това, Канал1 е далеч напред в професионално отношение от просташката ьТВ. Канал1 има много по широка програмна платформа, разнообразна, обхващаща много повече сфери в обществото, отколкото чалма медията. Канал1 е Държавна и истинска Национална телевизия (са можеш да контрираш с новините на турски и гледай какво ще последва...); яростно защитаваната от теб и още няколко съфорумника боклук тЪвЪ не заслужава Българският зрител.
И ако може едно прашанье към "адвокатите" на Салич, Славчо и компания: Защо Булсат няма проблем с никоя друга телевизия?
Пак напомням - аз не съм клиент на Була, нито работя за тях. Аз съм за справедливост, нищо повече. В случая, тя е настраната на БГ зрителя, респ. на Була.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

BOBIKAT

Цитат на: Чобан;213199Въпросът ми имаше друга насоченост: за аршина с който мери колегата, когото питам.
Освен това Ф1 не я гледам по филм+ защото коментарите на двамата малоумници ме докарват до агресия и някой ден плазмата ми ще го отнесе вместо тях.
Поне по обикновения канал млъкват за времето на рекламите, което си е направо луксозна почивка за мозъка ми :)
Ако пишеш за моя аршин, аз гладен не оставам. Да му мислят другите.

Цитат на: Чобан;213190Хареса ми логиката ти..., та да питам: що тогава филм+ хд се плаща отделно? При това в пакет с лов и ненам кво си, който канал (последния) едва ли се гледа от повече от 3-4 % от хората, гледащи филм+ !
Защо изобщо хд каналите трябва да се плащат отделно? За да избиваме техниката ли (за да им ставаме спонсори на апаратурата ли)?

...:worry:

А, забравих. битиви-ту няма право да се бърка на булшита колко и какви пари дава на другите. Все едно да ми държиш сметка защо в моето завевдение продавам моята домашна. Ако искам мога и да те черпя, и да ти я продам. Но нямаш право да ми налагаш какво да купувам от теб.
In the beginning was dark, and then bang...

Rabin

Цитат на: netman;213274http://petel.bg/ZARADI-LUDITE-SKANDALI-V-OFISITE-IM-----BULSAT----PUSKA-BI-TI-VI-DO-SEDMITSA-__28456   :D:D:D:D:D:D    само да пробват :;830:;830:;830:;830   ;;650
Ставай, народе - живи вериги пред касите на Булсат, да ги вардим от бабите!;;602

Wanderer

Цитат на: Rabin;213301Ставай, народе - живи вериги пред касите на Булсат, да ги вардим от бабите!;;602
То това е копи и пейст 1:1 от Блиц ;;602
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

rbonchev

Единственото което гледах от BTV Media Group беше bTV HD(не SD версията) и само тя ми липсва. Говоря за новините и някои от стойностните им български сериали(например "Столичани в повече"). Иначе SD версиите на БТВ програмите не ме интересуват. Дано се разберат по-скоро.

мискинин

Цитат на: Rabin;213301Ставай, народе - живи вериги пред касите на Булсат, да ги вардим от бабите!;;602
Загубих 15-20 минути да ровя в нета да намеря снимки с недоволните клиенти на булсат - няма. Защо ли?

Кораба-Майка

Цитат на: мискинин;213307Загубих 15-20 минути да ровя в нета да намеря снимки с недоволните клиенти на булсат - няма. Защо ли?
Кораба-Майка ги прибра ;) Клиентите де,не снимките ;;573
Не е лошо ти да потърсиш кораба, лошо е той да търси ТЕБ!

pmhawk

Цитат на: BOBIKAT;213299Ако пишеш за моя аршин, аз гладен не оставам. Да му мислят другите.

А, забравих. битиви-ту няма право да се бърка на булшита колко и какви пари дава на другите. Все едно да ми държиш сметка защо в моето завевдение продавам моята домашна. Ако искам мога и да те черпя, и да ти я продам. Но нямаш право да ми налагаш какво да купувам от теб.
Той наскоро и Бойко Борисов държеше сметка на българите къде им са парите. Чиста случайност или такава им е "културата" ;;573

Brian

А ти като си много смел отиди да ги снимаш :worry:
;;612

register

Цитат на: мискинин;213307Загубих 15-20 минути да ровя в нета да намеря снимки с недоволните клиенти на булсат - няма. Защо ли?
нали?;;573
и аз като гледах снимката към статията с празния офис на булсат и си викам - брех тия гневните така бясно са подскачали насам натам, че не са излязли на фокус:lol15:

Rabin

Нали ви каза колегата Satbox EOOD - от първо лице как е по касите - мирно и тихо заменят с радост за HBO. И предплащат даже, сакън да не върнат ьТВ.

klapa

Цитат на: netman;213274http://petel.bg/ZARADI-LUDITE-SKANDALI-V-OFISITE-IM-----BULSAT----PUSKA-BI-TI-VI-DO-SEDMITSA-__28456   :D:D:D:D:D:D    само да пробват :;830:;830:;830:;830   ;;650

Новината в петел е копната от блиц. Петел са идиоти, които едва оцеляват. От друга страна е блиц - "информационна агенция", която обслужва определени интереси. Любимо лице там е пълния селянин Янаки Ганчев, който е аватар на блиц. Та "агенцията" и аватара обслужват отново компанията майка - руската система. Преди две години когато не успяха да купят мобилтел (т.е. TA, собственика на мобилтел) изписаха и изказаха няколко тона помия против мобилтел (е, донякъде си я заслужаваха), сега картинката се повтаря с булсат... близко е до акъла, че са се провалили опитите да ги купят. От друга страна пък булсат, може да се окаже и апетитен, след придобиването на лиценза за 2х5Mhz и Евтушенков да е правил втори опит за пробив на запад. Това си има и почти официално потвърждение - булсат в няколко съобщения казаха, че са българска компания.
Новите правила за подписа са ужасни! Има по - големи емотиконки от разрешените за подписа картинки.

Кораба-Майка

Цитат на: klapa;213354

алооо,колега,тия снимки са тайна на новия Кораб-Майка!Да ги махнеш веднага за да не те потърся!:D
Не е лошо ти да потърсиш кораба, лошо е той да търси ТЕБ!

klapa

off/ Кораба си е моя. USS Odessos NX-93348 :p
Новите правила за подписа са ужасни! Има по - големи емотиконки от разрешените за подписа картинки.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания