Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

zargacum - проблем

Започната от boboturboto, 31-12-2012, 16:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

redstar

Хора, върви ли при Вас Полариса на Заргата?????????

мето

Цитат на: redstar;227591Хора, върви ли при Вас Полариса на Заргата?????????
Да бачка си
ЕXTREND ET 5000  TRIAX TD 88 Moteck SG2500  Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable External HDD 500GB USB 3.0 Black 2.5" ICY BOX HDD Docking Station

redstar

Не зацепва въобще...кой порт използваш.....?

мето

Цитат на: redstar;227632Не зацепва въобще...кой порт използваш.....?
порт-3040
ЕXTREND ET 5000  TRIAX TD 88 Moteck SG2500  Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable External HDD 500GB USB 3.0 Black 2.5" ICY BOX HDD Docking Station

redstar

Пак....не иска.... ще видя къде създава проблем...странна работа...

daniordanov

Да питам какъв беше Ping-а на NewCamd?

lubitel

Здравейте,
взех от зарга днес бск и констатирам следното - от 12606/Н/30000 не се разкодират програмите. На екрана стои Scrambled, с арива 100е съм.
Интересуват ме по-специално хобилов и тлс, които са си от пакета. Други програми от пакета, от други транспондери се гледат нормално, включително и хд.
От поддръжката на зарга ми казват, че нямат проблем при тях - всичко заявен работело.
Не съм вещ, но според мен не би трябвало да е при мен проблема, щом гледам останалите програми и транспондери.

Някой може ли да сподели мнение по проблема - аз ли бъркам или да настоявам при поддръжката?

амиго

При мен работи.

demmlik

от заграта кои канали мозе дасе гледат
[SIGPIC][/SIGPIC]Japan
Gilan/Deylem
ZaZA Bazar uK

chenev

Цитат на: demmlik;233271от заграта кои канали мозе дасе гледат
Които са им в списъка

demmlik

Цитат на: chenev;233301Които са им в списъка
който плаца
[SIGPIC][/SIGPIC]Japan
Gilan/Deylem
ZaZA Bazar uK

ВалчоП

Цитат на: lubitel;233266от 12606/Н/30000 не се разкодират програмите. На екрана стои Scrambled, с арива 100е съм. Интересуват ме по-специално хобилов и тлс
С Oscam вървят. Не знам как е при арива, но имаше някаква врътка с CAID 4AEE и Оскам
http://dtv-bg.com/showthread.php?t=17478&highlight=4AEE+oscam
http://dtv-bg.com/showthread.php?t=22781&highlight=4AEE+oscam

[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Хиена

Нямат никакъв проблем споменатите канали с арива, без каквито и да е било врътки.Смени сървърите с други.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

lubitel

Цитат на: Хиена;233322Нямат никакъв проблем споменатите канали с арива, без каквито и да е било врътки.Смени сървърите с други.

И аз предположих такава причина и отправих и такъв въпрос, но не са ми отговорили още. Междувременно смених на два различни, други сървъра, но няма резултат. Не знам дали е необходимо някакво време, но програмите, които досега съм гледал си се виждат и сега. Свързването към новите сървъри от настройките става без проблем, пинга е един и същ и към новите и към стария.

Ще изчакам да видя какво ще върнат като отговор.

Тв Сат

Типично за тия мишоци от Заргата.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания