Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

zargacum - проблем

Започната от boboturboto, 31-12-2012, 16:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

boboturboto

Колеги някой има ли проблем с салатата от зарга,че при мен повечето програми липсват,отдавна несъм въртял към 23.5 .Със оскам умод съм,преди несъм имал проблеми никога ,дали са пренатоварени сървърите,ама едни канали ми вървят почти без насичане,а др. изобщо ги няма
;;573

Хиена

Не са си променили ecmwhitelist -а. Затова е тука има тука няма.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

boboturboto

Цитат на: Хиена;211120Не са си променили ecmwhitelist -а. Затова е тука има тука няма.
хммм ,някой не ги ли е подканил да си го сменят,че така  не си е работа.Аз незнам руски иначе бих им написал,че има проблем.
;;573

бубе

Цитат на: boboturboto;211116Колеги някой има ли проблем с салатата от зарга,че при мен повечето програми липсват,отдавна несъм въртял към 23.5 .Със оскам умод съм,преди несъм имал проблеми никога ,дали са пренатоварени сървърите,ама едни канали ми вървят почти без насичане,а др. изобщо ги няма

Бачкат си без грешка

boboturboto

Цитат на: бубе;211124Бачкат си без грешка

на кой сървър си?
;;573

Динко

Цитат на: boboturboto;211132на кой сървър си?
На 21 и 27 няма проблеми;);;650
За някои сателитната техника е само хоби.

boboturboto

Цитат на: Динко;211141На 21 и 27 няма проблеми;);;650
ИЛИ АЗ СЪМ ТЪП ИЛИ НЕЗНАМ ,ПРОБВАХ ЕДНА ДУЗИНА СЪРВЪРИ И НИЩО,VIASAT ПАКЕТЪТ ВЪРВИ,PENTHOUSE,MTV ОЩЕ НЯКОЛКО  СЪЩО,АМА БТВ ПАКЕТА ,НОВА ,ДИЕМИТЕ  И ФОКСОВЕТЕ ГИ НЯМА НИКЪДЕ,ОТНАЧАЛО ГИ ИМАШЕ НО МНОГО НАСИЧАХА ,А СЕГА ИЗОБЩО ГИ НЯМА.ДА НЕ СЪМ БУТНАЛ НЯКОЙ НАСТРОЙКА ИЛИ ЗНАМ ЛИ?:c040::c040::c040::c040::c040:
;;573

Veskop

Цитат на: boboturboto;211145ИЛИ АЗ СЪМ ТЪП ИЛИ НЕЗНАМ ,ПРОБВАХ ЕДНА ДУЗИНА СЪРВЪРИ И НИЩО,VIASAT ПАКЕТЪТ ВЪРВИ,PENTHOUSE,MTV ОЩЕ НЯКОЛКО  СЪЩО,АМА БТВ ПАКЕТА ,НОВА ,ДИЕМИТЕ  И ФОКСОВЕТЕ ГИ НЯМА НИКЪДЕ,ОТНАЧАЛО ГИ ИМАШЕ НО МНОГО НАСИЧАХА ,А СЕГА ИЗОБЩО ГИ НЯМА.ДА НЕ СЪМ БУТНАЛ НЯКОЙ НАСТРОЙКА ИЛИ ЗНАМ ЛИ?:c040::c040::c040::c040::c040:
както каза един колега,за 5лв свирка,за 5лв свири,купи си карта и няма да ти насича ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

gogyto

Няма никакъв проблем със заргата-та,всичко е до четене и мислене...винаги всичко им е било ок.Без необходимите настройки на камовете не става, не като само да тръшнеш едни линии и да чакаш.Причините може да са много,но не и от сървърите им.
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

boboturboto

Цитат на: gogyto;211150Няма никакъв проблем със заргата-та,всичко е до четене и мислене...винаги всичко им е било ок.Без необходимите настройки на камовете не става, не като само да тръшнеш едни линии и да чакаш.Причините може да са много,но не и от сървърите им.
добре де и защо половината канали са ок,а другите ги няма нещо невдявам,а и преди няколко месеца несъм имал проблеми с тях ако приемника сам си сменя файл-четата ,да четем по усърдно .........
;;573

gogyto

Цитат на: boboturboto;211156добре де и защо половината канали са ок,а другите ги няма нещо невдявам,а и преди няколко месеца несъм имал проблеми с тях ако приемника сам си сменя файл-четата ,да четем по усърдно .........

Не си писал нито с какъв кам ги гледаш,нито с какъв приемник?
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

boboturboto

Цитат на: gogyto;211158Не си писал нито с какъв кам ги гледаш,нито с какъв приемник?
ipbox 55hd oscam ymod v18 t19
;;573

Veskop

Цитат на: boboturboto;211165ipbox 55hd oscam ymod v18 t19
абе махайте го тоя парцалив имод с backdoor-a....няма ли нормален оскам за вас?
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

yavor1

ами опитай с oscam-ymodv18-t33;;650

gogyto

Виж си oscam.dvbapi и oscam.pids,намери някой актуални,и смени ymod с някой чист,макар че не би трябвало да е от него проблема де,мен лично ме изнерви и го разкарах преди време :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания