Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

zargacum - проблем

Започната от boboturboto, 31-12-2012, 16:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Васил

Цитат на: джордан23бг;332403Здравейте!
Може ли някой да ми даде информация какво оборудване е необходимо за да гледаш пакетите на Заргацум?
Всички не можеш да гледаш!Кои те интересуват?
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

дракона

търся човек който да ми пуска пакети от заргата или от твбоом и с дамопраштам парите

dzumba

Ако не намериш на кой да пращаш,да ти дам адрес!?

прокопи

понеже съм нов и може да ви се стори глупав въпроса но...

какво оборудване трябва
и какви настроики се правят

Дезео

Цитат на: прокопи;332553понеже съм нов и може да ви се стори глупав въпроса но...

какво оборудване трябва
и какви настроики се правят

Ако се поразтърсиш в този форум ще ти стане ясно какво оборудване ти е необходимо, а настройките се взимат от форума и т.нар "кабинет" на заргакум след като си закупиш пакет.
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

дракона

търся човек който да ми пуска пакети от заргата или от твбоом дори да не е от тях то4но и ас дамо праштам парите

om63

Цитат на: дракона;332581търся човек който да ми пуска пакети от заргата или от твбоом дори да не е от тях то4но и ас дамо праштам парите
Офтопик
Не познавам такъв човек, но мога да Ви препоръчам добър учител по български. Не забравяйте, че едно от изискванията на форума е да се пише в него на български език. "то4но и ас дамо праштам" не знам на какъв език е.
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

джордан23бг

Доколкото разбирам руски от сайта на zargacum, трябват два приемника да се свържат, само антената не ми е ясно, пример за гледане на UK канали трябва ли да имам 2м. антена и предполагам че антената трябва да е насочена на 28,2Е, сега разбирам че е 1,20м. може би, а за гледане на 36Е антената трябва да е 80 см. имам една такава останала още от АйТиВи-то предполагам може да се използва.

om63

Цитат на: dzumba;332493Ако не намериш на кой да пращаш,да ти дам адрес!?
Не му давай :) Бас държа, че няма да може да попълни пощенския запис правилно. "дамопраштам" е яка дума :)
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

дракона

търся човек който да ми пуска пакети от заргата или от твбоом дори да не е от тях то4но и ас дамо праштам парите

ВалчоП

Цитат на: дракона;333994търся човек който да ми пуска пакети от заргата или от твбоом дори да не е от тях то4но и ас дамо праштам парите
Колегата вероятно има трудности както с руския, така и с нашия език.
Аз разбрах нещо такова, пиша го в по-смилаема форма:
ЦитатЗдравейте,
търся колега, който да ми направи регистрация в заргата, или в бомбата, да плати пакетите, които искам да гледам и да ми даде настройките, а аз ще му плащам, както се разберем.
Моята помощ свършва дотук!
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Васил

Ако е така ,мога да помогна!

дракона

трябва ми линия за вип пакета на tvboom

Васил

Цитат на: дракона;334419трябва ми линия за вип пакета на tvboom
дай скайп на лични

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания