Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

zargacum - проблем

Започната от boboturboto, 31-12-2012, 16:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Zzipper

Е хубаво, не може всичко да знам. Можеше просто да ми кажете, че няма начин за сега.
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

Хиена

Просто се изразиха по ведро.Не гледай с негативизъм на нещата.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Антонио

Цитат на: пешето;217716:a037:
Цитат на: кирилов;217721:lol15:
Цитат на: Хиена;217731Просто се изразиха по ведро...

Дума да няма...;;573
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

ВалчоП

[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

иоцака

Току що си взех пакет за един месец от заргата и ми дадоха още един бонус, явно имат някаква промоция която изтича утре. Просто да знаете ако някой иска да се възползва :)

амиго

Цитат на: иоцака;225841Току що си взех пакет за един месец от заргата и ми дадоха още един бонус, явно имат някаква промоция която изтича утре. Просто да знаете ако някой иска да се възползва :)

Да но не е за всички.                                                                              Уважаемый пользователь!

Если Вы получили это письмо у Вас уникальная возможность получить в подарок 1 месяц бесплатного просмотра. Для участия в акции необходимо приобрести любой пакет на срок не менее месяца. Бонусный месяц начислится автоматом.
Срок акции до 23:59 10-02-2013.

Администрация оставляет за собой право досрочно остановить акцию.

Напоминаем в акции учавствует логин который приведён в конце письма. На другие логины не распространяется.

elektrik

И аз получих майла, взех пакет за 1 месец, но ми изтича на на 09.03.2013. Никъде няма индикации, че ми дават бонус още един месец. Как разбрахте, че имате още един месец?

Корекция, сега видях, че са ми го продължили до 08.04.2013. Чудех се ако бях взел 2 месеца, щяха ли да станат 4 или вече наглея?
[SIGPIC][/SIGPIC]Антени Offset: 110 х 120см (Tecatel), 72 х 82см (ITV Partner), приемници: 2x DreamBox 800 HD PVR, Мултифийд: 16E, 19.2E, 39E 45E, 46E.

иоцака

Сега като потърсих и аз намерих такова писмо в пощата си, по-скоро ми се струва че на всички са го пратили. Добре че си се зачел и го отбеляза да не подведа някой ;)

Васил

На тях им пише ,че е до април напр.Не дават винаги.Аз съм получавал един път само от година насам.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

ivo

Я кажете, понеже сървъра от който гледах до сега нещо спря и се прехвърлих на другия, ще имам ли проблеми ако вкарам всички сървъри в конфига или поне 2-3. Така ако спре единия ще се закача автоматично на другия, без да си играя да променям конфига на ново. Става въпрос за гледане от един приемник. Гледам за всички сървъри паса и юзъра ми са едни и същи.

Zlatev75

Цитат на: ivo;227075Я кажете, понеже сървъра от който гледах до сега нещо спря и се прехвърлих на другия, ще имам ли проблеми ако вкарам всички сървъри в конфига или поне 2-3. Така ако спре единия ще се закача автоматично на другия, без да си играя да променям конфига на ново. Става въпрос за гледане от един приемник. Гледам за всички сървъри паса и юзъра ми са едни и същи.
Можеш да сложиш до четири линии не повече иначе ще има бан аз ползвам три и нямам проблеми

ivo

илкодонев

здравейте, има ли проблем с ццкам на заргата. при мен след като ми спряха сътвара, бях на номер 5 с ццкам после като се опитвам да се закача на другите работещи, с ццкам не става, с ню кам работи, има ли наистина проблем или е само при мен?

PayNera

Цитат на: илкодонев;227551здравейте, има ли проблем с ццкам на заргата. при мен след като ми спряха сътвара, бях на номер 5 с ццкам после като се опитвам да се закача на другите работещи, с ццкам не става, с ню кам работи, има ли наистина проблем или е само при мен?

Има!
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

илкодонев

а какъв е проблема, ще го бъде ли ццкам?
някой има ли инфо?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания