Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Huligan4o

Huligan4o

Defender-а изкарва някакъв вирус, ама чак след като го направих, ъпдейтна се иначе програмата, работи доста по-бързо, не показва докога е валиден акаунта....

Huligan4o

Инсталирах Аваст, с него не открива нищо, сваля го файла нормално, не са открити заплахи....Има ли вирус, няма ли...:s101

lynx

Цитат на: Huligan4o;545153Defender-а изкарва някакъв вирус, ама чак след като го направих, ъпдейтна се иначе програмата, работи доста по-бързо, не показва докога е валиден акаунта....
Показва валидността на акаунта.
Цъкни с мишката върху картината и натисни буквата А.

иван0

Петкови

Казах каквото имам да казвам.

Да прося? - Това ще го пропусна.

Huligan4o

Цитат на: lynx;545170Показва валидността на акаунта.
 Цъкни с мишката върху картината и натисни буквата А.
Мерси, тая фатка не я знаех....;;650

хари кейн

Цитат на: Петкови;545176Казах каквото имам да казвам.

Абсолютни наглеци сте Петкови.  Чета в един друг форум как просиш нещо с излишното условие останалите форумци да не го получават. След като учтиво ти е предоставено един колега те моли да го споделиш и ти изчезна като бит п......т . Призововам колегите да те игнорират тотално.

veselinalex1

Цитат на: Петкови;545176Казах каквото имам да казвам.

Верно си просиш.Във всеки форум те има.

lynx

Явно повечето от нас вече са разкрили истинската същност на г-жа Петкова.
Тя пропусна само да каже редовната и финална фраза: "Не желая полемика" :):worry:

станислав_марков

Здравейте. Има ли откъде в интернет да се гледа новия 4K канал на Планета.
Благодаря предварително

The Joker

Цитат на: lynx;545210Явно повечето от нас вече са разкрили истинската същност на г-жа Петкова.
Тя пропусна само да каже редовната и финална фраза: "Не желая полемика" :):worry:
Не знам защо още се занимавате с тази придобивка на форума?

Пичът толкова може откакто си удари главата!

Не че преди това беше по-различно, но с течение на времето самочувствието му нарсана до небесата...няма как да очаквате помощ от него, защото няма знанията за това. Поне не е злобен и не вреди ;)

злени

На мен ми помогна и съм Благодарен! Благодаря, Петкови!

QUOTE=The Joker;545216]Не знам защо още се занимавате с тази придобивка на форума?

Пичът толкова може откакто си удари главата!

Не че преди това беше по-различно, но с течение на времето самочувствието му нарсана до небесата...няма как да очаквате помощ от него, защото няма знанията за това. Поне не е злобен и не вреди ;)[/QUOTE]

Huligan4o

Мнение и препоръка за приемник за плейлистите, които се постват тук /m3u и MAC/?

Петкови

Цитат на: злени;545219На мен ми помогна и съм Благодарен! Благодаря, Петкови!

Злени, реши ли си проблема?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания