Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Петкови

Цитат на: Huligan4o;544973Аз го пробвах, работи.

Работи, ама не работи. Тръгва, ама не тръгва. Светлина, тъмнина.

Така изтъпанчен мака, не мисля, че ще може  да го гледа.

злени, малко обяснение:
Първо http://my...fun:8080 , не е сървър, а врата към него. Миър, домейн, както искаш го наречи. Та тази врата е затворена и когато един я отвори, другия чака на опашката и  неможе да влезе, т.е с един мак гледа един човек. Така, че понякога ще гледаш, а понякога не. Затова ти трябват малко повече макове и определено не изтъпанени тук по форумите.

Съвета ми е да не плащаш за него. Стабилен е и на всякъде има ключове за него и работи на всички платформи.
Просто се разрови в интернет.  По използваемите за България сайтове са 3. Намираш се в един от тях, остават ти 2. Имам един списък даден от потребител в периода когато бях новак и все още си бачка. Може би стана повече от 3 години. На времето имаше повече канали, но за непретенциозните  е перфе.

Успех

P.C Максимус7, доктора е дал това което търсиш в кал-та.

Петкови

И едно питане от мен:
Писаха ми на лично: Потребител има такъв проблем: На Sony Bravia с ТiVi Mate премиум версия как може да гледа iptv? Коя програма може да ползва и с какъв тип трябва да са адресите? Целта е да няма кабели, тоест да е без външи устройства и ще бъде по wifi.

Благодаря от негово име.
П.C Ако може да помогне някой да ми пише на лично за да ви свържа за да не спамим тук.

злени

Благодаря за подробностите.
Добре, искам да купя стабилен сървър с БГ програми в добро качество,
Ще се радвам на предложения.
Благодаря!

Цитат на: Петкови;544999Работи, ама не работи. Тръгва, ама не тръгва. Светлина, тъмнина.

Така изтъпанчен мака, не мисля, че ще може  да го гледа.

злени, малко обяснение:
Първо http://my...fun:8080 , не е сървър, а врата към него. Миър, домейн, както искаш го наречи. Та тази врата е затворена и когато един я отвори, другия чака на опашката и  неможе да влезе, т.е с един мак гледа един човек. Така, че понякога ще гледаш, а понякога не. Затова ти трябват малко повече макове и определено не изтъпанени тук по форумите.

Съвета ми е да не плащаш за него. Стабилен е и на всякъде има ключове за него и работи на всички платформи.
Просто се разрови в интернет.  По използваемите за България сайтове са 3. Намираш се в един от тях, остават ти 2. Имам един списък даден от потребител в периода когато бях новак и все още си бачка. Може би стана повече от 3 години. На времето имаше повече канали, но за непретенциозните  е перфе.

Успех

P.C Максимус7, доктора е дал това което търсиш в кал-та.

иван0

Петкови

Много моля, преди да ми пишете пуснете пост тук. Пощата ми издъхва. :c040:

keivin__2

Здравейте интересувам се от спортен пакет. Англия Русия Америка. За боксови мачове ме интересува благодаря. Ще се гледа на твбокс от онези китайските

злени

Цитат на: Петкови;545040Много моля, преди да ми пишете пуснете пост тук. Пощата ми издъхва. :c040:

Извенявай : (

Петкови

Цитат на: злени;545049Извенявай : (

Неее, нищо общо няма с теб. Споко. Ще ти пратя нещо, нека намеря малко свободно време за твоя проблем.

злени

Цитат на: Петкови;545050Неее, нищо общо няма с теб. Споко. Ще ти пратя нещо, нека намеря малко свободно време за твоя проблем.

Благодаря:)

иван0

($).txt (1.6 КБ)   )(.txt (700 Байта)

Тито-

Цитат на: Тито-;544996Здравейте. Мога ли да помоля някой да ми помогне с плейлист m3u(8) за следните канали:

- BNT HD
- bTV HD
- Nova TV HD

Предварително благодаря ! Може на Л.С. ;;650

Втори опит :) Дайте гиииии, моля виииии ... :c040:

Дида78

Благодаря на отзовалите се фенове на Български регионални телевизии ,както и на "Докторчето" за споделеното излъчване на програми,като :

1.Еском Хасково ,
2.Кракра Перник,
3.Шумен Тв ,
4.Видин Вест,
5.Кисс 13 Русе,
6.Евроком Царевец,
7.Делта Тв Русе,
8.Исперих Тв
9.Дияна Тв Ямбол,
10.Тв Черно Море Варна,

11.Сънрайз Маринов,

12.Рила ТВ и т.н... :)  :(

Марк

Здравейте, някой да има линк за гледане на Cinemania?

Петкови

Усещам сърказъм в много от последните постове. ;;650

Yavor73:clickme

Стефангеоргиев

Цитат на: Дида78;545076Благодаря на отзовалите се фенове на Български регионални телевизии ,както и на "Докторчето" за споделеното излъчване на програми,като :

1.Еском Хасково ,
2.Кракра Перник,
3.Шумен Тв ,
4.Видин Вест,
5.Кисс 13 Русе,
6.Евроком Царевец,
7.Делта Тв Русе,
8.Исперих Тв
9.Дияна Тв Ямбол,
10.Тв Черно Море Варна,

11.Сънрайз Маринов,

12.Рила ТВ и т.н... :)  :(
А можеш ли да ги споделиш на лично, ако имаш разрешение, естествено? И аз много съм ги търсил.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания