Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vboxk

Цитат на: станислав_марков;545215Здравейте. Има ли откъде в интернет да се гледа новия 4K канал на Планета.
Благодаря предварително

Колега има го в разни портали но никой не казва в кой точно защото искат само те да си гледат .:s103

злени

Да, благодаря:)

Цитат на: Петкови;545251Злени, реши ли си проблема?

иван0

Huligan4o

Цитат на: иван0;545351(!).txt (275 Байта)
При мен не работят....

Huligan4o

А какво значи Object reference not set to an instance of an object? На някой канали изписва това, на други loading failed.

Петкови

Цитат на: Huligan4o;545358А какво значи Object reference not set to an instance of an object? На някой канали изписва това, на други loading failed.

Да не си c най-новата версия на sfvip player, Huligan4o?

petko1

Петкови - с уважение към Вас - с това запитване симулирате, че помагате на питащия...моля ви - ако  имате  нужната  инфолмация на конкретното му питане относно - А какво значи - "Object reference not set to an instance of an object? На някой канали изписва това, на други loading failed" - я споделете  .... а не да симулирате активност...това е от мен - колегиален съвет....за  разлика от други - аз Ви уважавам

Петкови

Цитат на: petko1;545363Петкови - с уважение към Вас - с това запитване симулирате, че помагате на питащия...моля ви - ако  имате  нужната  инфолмация на конкретното му питане относно - А какво значи - "Object reference not set to an instance of an object? На някой канали изписва това, на други loading failed" - я споделете  .... а не да симулирате активност...това е от мен - колегиален съвет....за  разлика от други - аз Ви уважавам

Здравей, веднага отговарям защо го питам, petko1. Друг е въпрос, че има подигравки от негова стърана, но все пак искам да помогна.

Портала си работи както и маковете. Проверих ги специлано заради неговият проблем. Някъде от 1 месец, по форумите  се оплакват горедо ло от същият сорт проблем и все когато използват последната вердия на плеъра.

Затова го питам, ако съм прав проблема е нещо в ъпгрейда.

П.С Нямам лоши чувства. Мисля, че въпроса ми беше коректен.
"симулирате активност"- никаква полза нямам от това.

Димитър Чакъров

Може да има нещо вярно за последната версия на сръбския плеър - след ъпдейта и на мен ми даде веднъж Object reference not set to an instance of an object в един портал. Не го е правил повече, ама аз и не съм го ползвал много.

tsv_vatev

Цитат на: Петкови;544999Работи, ама не работи. Тръгва, ама не тръгва. Светлина, тъмнина.

Така изтъпанчен мака, не мисля, че ще може  да го гледа.

злени, малко обяснение:
Първо http://my...fun:8080 , не е сървър, а врата към него. Миър, домейн, както искаш го наречи. Та тази врата е затворена и когато един я отвори, другия чака на опашката и  неможе да влезе, т.е с един мак гледа един човек. Така, че понякога ще гледаш, а понякога не. Затова ти трябват малко повече макове и определено не изтъпанени тук по форумите.

Съвета ми е да не плащаш за него. Стабилен е и на всякъде има ключове за него и работи на всички платформи.
Просто се разрови в интернет.  По използваемите за България сайтове са 3. Намираш се в един от тях, остават ти 2. Имам един списък даден от потребител в периода когато бях новак и все още си бачка. Може би стана повече от 3 години. На времето имаше повече канали, но за непретенциозните  е перфе.

Успех

P.C Максимус7, доктора е дал това което търсиш в кал-та.

Здравейте,
А myott работи ли?

Huligan4o

В един друг форум, /да не му правя реклама/ са писали, че с версия 1,2,0,97 на SFVIP го има тоя проблем Object дрън-дрън, и като се ъпдейтне до 1,2,0,98 се оправя проблема - пробвах - оправи се. За loading failed лично установих, че един и същи m3u плейлист като го отварям с Pot плейъра работи без проблем, докато на SFVIP не ще, може би ще го оправят и това? А това кога и къде е станало :s101? ---> "Друг е въпрос, че има подигравки от негова стърана"

Huligan4o

Дайте акъл какъв бокс да си взема?

дрим

Аз, си взех син на бели точки, много съм доволен :lol15:

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Huligan4o

Цитат на: дрим;545381Аз, си взех син на бели точки, много съм доволен :lol15:

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Ей, колко оригинално! Ама така съм се смял....

aandreevbg

Петкови отвори цяла тема по въпроса - той да ти каже какво научи или си я прочети сам.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания