Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

yavor1

Цитат на: Huligan4o;545373Дайте акъл какъв бокс да си взема?
Тука чети http://dtv-bg.com/showthread.php?t=44373

viktor

Цитат на: didomh;543409Ето какво успях да събера и аз, като цяло има 29 БГ и още 50тина чужди интересни канали, които се гледат като .m3u  , всички са безплатни от сайтовете им, има няколко които са криптирани и не ми стигнаха възможностите да ги извадя...  ;;650

Т ърся стрийм за ТЕЛЕМЕДИЯ-ПАЗАРДЖИК......:;;basi
В гората посоките на света се познават по мъха на дърветата ,а в града - по сателитните антени!

хари кейн

Колеги днес попаднах на няколко филмови канала с бг субтитри. Някаква поредица MAX. Max Premiere 1и 2 ,Max Gold ,Max Oskar, Max 007 и още няколко подобни такива.  Излъчваха доста нови продукции .Някой има ли идея какви  са, що са ,на някой наш оператор ли са ,кой ги излъчва.

Vboxk

Цитат на: хари кейн;545440Колеги днес попаднах на няколко филмови канала с бг субтитри. Някаква поредица MAX. Max Premiere 1и 2 ,Max Gold ,Max Oskar, Max 007 и още няколко подобни такива.  Излъчваха доста нови продукции .Някой има ли идея какви  са, що са ,на някой наш оператор ли са ,кой ги излъчва.

Колега къде си попаднал при мен ги няма никой оператор не знам да ги излъчва.

Дида78

България ТВ 🇧🇬
Македония ТВ 🇲🇰
Сърбия ТВ 🇷🇸
Сърбия 2 ТВ 🇷🇸 🇷🇸
Румъния ТВ 🇷🇴  
Турция ТВ  🇹🇷
Турция 2 ТВ 🇹🇷  🇹🇷

Стефангеоргиев

Цитат на: Vboxk;545441Колега къде си попаднал при мен ги няма никой оператор не знам да ги излъчва.

В другия форум са ги пуснали. Има и добри хора!

Дида78

Цитат на: Стефангеоргиев;545454В другия форум са ги пуснали. Има и добри хора!

Как се казва другия Форум :s101

КиоКикс

Цитат на: Дида78;545451БАЛКАН ИПТВ

Дида78, шапка ти свалям !  ;;650

иван0

aandreevbg

ХА,ХА, смешници. И колко време траеше тази радост?

КиоКикс

Цитат на: aandreevbg;545578ХА,ХА, смешници. И колко време траеше тази радост?

Тази радост траеше около половин ден. Относно "смешниците" - я ни кажи, ти "супер форумец разбирач" директно ли се роди или и ти някога си бил "смешник" ?!

veselinalex1

Добър вечер.Търся няколко канала ако някой може да помогне.Cubayo,amoreyou ,party.Някой да има работещи линкове.Може и на лични.А ако има и 4к ще съм на седмото небе.

yavor1

Пробвайте за колко време ще свърши ;;650

aandreevbg

Разбира се и аз съм бил такъв наивник, но съвсем за кратко.;;675

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания