Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HD изненада на захарниците

Започната от Досев, 07-06-2012, 17:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Руни

Много кофти реклама ако пакета ще се заплаща допълнтиелно, но е напълно възможно да го добавят в ХД пакета. Така и така там са само 2 канала.

Цец0

Аз пък смятам, че този канал ще върви без доплащане. Някъде бях чул тези дни, че при всички оператори, където ще се излъчва ще върви за всички клиенти, което ме наведе на мисълта, че вероятно има някаква договорка между БНТ и операторите.

Досев

Цитат на: hitman;165658Само колко ще има разочаровани след това не е истина ;;573:D:worry::lol15:

Разочоравание че резолюцията на БНТ HD е 576р?
[SIGPIC][/SIGPIC]

alexteam

в момента няма ХД приемници...как да рекламират нещо, като няма да могат да се справят с евентуалните нови абонати....

pmhawk

Ясно че и тук има неразбрали. Пакет HD вече няма. HBO HD е към пакет HBO. Филм + HD и Хоби ТВ HD  изискват такса от 2 лева. Останалите HD канали минаха към пакет Премиум.  Промяна по цените за пакети няма.

Цитат на: alexteam;165673в момента няма ХД приемници...как да рекламират  нещо, като няма да могат да се справят с евентуалните нови  абонати....
Бинго! :;803

Или вероятно не. Може да са имали някакви първоначални договорки само с Виваком и Близу.

Nicks1

Цитат на: Златанов;165651На сайта я има информацията.
Да има някой, който плаща пълния пакет? Ако има - да каже дали и при него излиза този банер за достъпа.

Банера си стои. При слайдовете при мен не излиза рекламата за европейското в ХД формат.

П.С. Появи се банера.

bu12tras

Цитат на: Досев;165668Разочоравание че резолюцията на БНТ HD е 576р?

Не разочарование ,че ще го гледат само тези със захарници ,а не тези със "специално" оборудване :D

Златанов

Е, то не може и душата в рая и ... нали знаеш.
Не че и това не е въпрос на време де, но... има и Салата за целта.
Ако разбирам правилно какво искаш да кажеш.

bu12tras

Много правилно си ме разбрал :)

GeMGeorgiev

Ще пуснат ли ъпдейт или трябва ръчно да си сканираме транспордера?

los4e

Според непотвърдена информация HD излъчването на канала ще започне на 08.06.2012г. от 17 или 18ч., когато ще стартира студийната програма.

Досев

И в крайна сметка утре на 12647H тръгва Penthouse HD :;803
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veskop

Цитат на: Досев;165717И в крайна сметка утре на 12647H тръгва Penthouse HD :;803
super :)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

valbg

Цитат на: Досев;165717И в крайна сметка утре на 12647H тръгва Penthouse HD :;803

с български "спортен" дублаж ;;573;;573;;573
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

TPOTOAP

Направо да пускат Петела да коментира ;;602

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания