Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HD изненада на захарниците

Започната от Досев, 07-06-2012, 17:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iivailo

Цитат на: BOBIKAT;165799Емо, че как ще ъпнеш ХД канал, след като делтата няма С2 тунер? Освен да магериш Азбокса да ъпне, а делтата да е четец. Ама надали делтата ти е модната :)

Картата се ъпва на БНТ, а не на ХД канал, но може да се ъпне и през oscam стига да е настроен правилно.
xTrend ET6000 + IT9135; Ubutu Server + DLNA + tvheadend + oscam + TechniSat SkyStar HD + Tevii S660; Foxconn nT-A3500(openELEC + Mystique SaTiX-S2 Sky); Raspberry Pi(Raspbian + tvheadend + IT9135); Raspberry Pi(openELEC)

BOBIKAT

Цитат на: iivailo;165801Картата се ъпва на БНТ, а не на ХД канал, но може да се ъпне и през oscam стига да е настроен правилно.
Хаха, да, сега видях на сайта им какви размествания са правили на ХД-тата.
In the beginning was dark, and then bang...

dzumba

Картата се ъпва на всеки канал!Включително и на Playboy!
А HD канал на делта и да искаш,няма как да видиш!

Mangasora

Цитат на: BOBIKAT;165799Емо, че как ще ъпнеш ХД канал, след като делтата няма С2 тунер? Освен да магериш Азбокса да ъпне, а делтата да е четец. Ама надали делтата ти е модната :)

Другите ХД как се гледат.Нали писах че допреди няколко дни се гледаха абсолютно всички канали от була.След промянта,която направиха преди няколко дни стана проблема.Картата съм я закачил на феникс в едно NSLU и от него взимам за азбокса и диаблото.На азбокса съм мжкам 1,38 и не я ъпва.Пробвал съм с оскам в азбокса,но пак не става.Може би трябва да опитам с мжкам 1,35.Някъде бях чел с 1,38 не става работа.

Златанов

Вчера написах, днес повтарям - не може и душата в рая и оная работа...

dzumba

Звънни на булсат,сигурно не са чували за NSLU,може да е там проблема!Бързо ,че квесторите ще те изхвърлят!

iivailo

Цитат на: Mangasora;165806Другите ХД как се гледат.Нали писах че допреди няколко дни се гледаха абсолютно всички канали от була.След промянта,която направиха преди няколко дни стана проблема.Картата съм я закачил на феникс в едно NSLU и от него взимам за азбокса и диаблото.На азбокса съм мжкам 1,38 и не я ъпва.Пробвал съм с оскам в азбокса,но пак не става.Може би трябва да опитам с мжкам 1,35.Някъде бях чел с 1,38 не става работа.

По принцип и с mgCamd  трябва да стане. Опитай с OScam като клиент на AzBox-a. Аз така си ъпвам картата. Картата съм я пъхнал в DM500, а гледам на XTrend.
xTrend ET6000 + IT9135; Ubutu Server + DLNA + tvheadend + oscam + TechniSat SkyStar HD + Tevii S660; Foxconn nT-A3500(openELEC + Mystique SaTiX-S2 Sky); Raspberry Pi(Raspbian + tvheadend + IT9135); Raspberry Pi(openELEC)

stilo72

Абе пичове,
На тия SD-то им е като 3D без очила, какво ли HD ще ни предложат?
Почвам да се притеснявам така като се замисля!;;573
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

peterkk

Засега предлагат само ЕПГ./Парламентарен контрол/
 Предполагам картината ще бъде като от Световното в ЮАР - 1080i.

Veskop

Цитат на: stilo72;165816Абе пичове,
На тия SD-то им е като 3D без очила, какво ли HD ще ни предложат?
Почвам да се притеснявам така като се замисля!;;573
пии 3-4 ракии и ще се намести ;)очила не ти трябват! :D
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

peterkk

Стига приказки. Започва Ферер - Надал на Ролан Гарос.

Хермес

Канала ще започне в 18:00 часа.

Сега се появи тест таблица.

А сега къде се скриха тези плюеха по Булсатком??? Тапа и то хубава тапа в устите им. :a0801::;825:Tease::Tease::Tease:

Дани Хийтли

Цитат на: peterkk;165829Стига приказки. Започва Ферер - Надал на Ролан Гарос.
То както започна, така и набързо ще приключи! Надал е в невероятната форма!

alexteam

такива дето плюят винаги ще има при всякакви обстоятелства...

peterkk

Цитат на: Дани Хийтли;165839То както започна, така и набързо ще приключи! Надал е в невероятната форма!

Ще чакаме дано Джокович- Федерер е по-равностоен и оспорван.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания