Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HD изненада на захарниците

Започната от Досев, 07-06-2012, 17:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dinko

а при положение, че БНТ е национална телевизия няма ли
да пусне и канала за ефирно разпространение. Така, че ако имаш
тв с dvb-t mpg4 да може да се гледа с антена.

Имаше такава тема ... мисля, че това е реторичен въпрос ... просто мисля, че така е честно ... (BBC HD, ама ние не сме Англия)

Златанов

Вчера питах, но не получих отговор - някой, който е на пълен пакет да каже, дали при него също излиза банера с нямането на достъп?
Мисля, че ще е безплатен, но ако решат да се доплаща, няма как да стане в 12 без 5...

ripperbg86

Цитат на: Златанов;165773Вчера питах, но не получих отговор - някой, който е на пълен пакет да каже, дали при него също излиза банера с нямането на достъп?
Мисля, че ще е безплатен, но ако решат да се доплаща, няма как да стане в 12 без 5...
Аз плащам пълния пакет и на мен ми излиза банера "Нямате достъп до мрежата".

peterkk

Ще почакаме още 5-6 часа и тогава  ще видим.

Досев

Цитат на: Златанов;165773Вчера питах, но не получих отговор - някой, който е на пълен пакет да каже, дали при него също излиза банера с нямането на достъп?

На всички ЗХД излиза червения надпис.  

Цитат на: zmeiBNT 1 HD тръгва на 12647H около 17 часа ZHD100, ZHD200 ще трябва да получат ъпдеит днес.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Златанов

Значи ще е в Премиум. Няма как иначе. Не може да тръгне и да искат доплащане преди откриването. Тая простотия няма да я направят!

stilo72

Верно ли?
Да не почне да излиза надпис PPV?:;804
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

Mangasora

Вчера платих пълен пакет на карта v1.Днес след обновяване на картата се гледа всичко без Film+HD,Hobby TV HD и Test HD.Вероятно така и ще остане.По-късно пак ще я сложа в Делтата,но не вярвам да се оправят нещата.Преди да пипнат пакетите се гледаше всичко.

dzumba

E как ще стане в делта да гледаш HD?

ripperbg86

Вече има и ЕПГ на тест канала, съвпадащо с програмата на БНТ.

BOBIKAT

Цитат на: dzumba;165793E как ще стане в делта да гледаш HD?
Ми нали е писал, версия 1. Просто си е помислил че може да я ЪПне през делтата. Ама... уви.
In the beginning was dark, and then bang...

Mangasora

Цитат на: dzumba;165793E как ще стане в делта да гледаш HD?
В Делтата я ъпнах,защото в Азбокса не мога да я ъпна (или не съм чакал достатъчно).В Делтата се ъпва много бързо.

Mangasora

Цитат на: BOBIKAT;165796Ми нали е писал, версия 1. Просто си е помислил че може да я ЪПне през делтата. Ама... уви.
Тя се ъпна в Делтата,но без трите канала за които писах.

BOBIKAT

Цитат на: Mangasora;165798Тя се ъпна в Делтата,но без трите канала за които писах.
Емо, че как ще ъпнеш ХД канал, след като делтата няма С2 тунер? Освен да магериш Азбокса да ъпне, а делтата да е четец. Ама надали делтата ти е модната :)
In the beginning was dark, and then bang...

Хермес

Цитат на: Досев;165531Какво ли ще се пръкне на 12647?

Имаме ли гледач/гадач във форума които освен на боб,кафе да гледа и на телевизор? :s101

Няма да се учудя ако се започне и хора да се басират какво ще бъде на ти канал.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания