Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HD изненада на захарниците

Започната от Досев, 07-06-2012, 17:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dirman

Цитат на: Досев;165572Ясно е че още водят преговори.  
 Само "наще" - старозагорци да не водят преговори до 15-ти - 20-ти! :;803

За какви преговори говориш ????
Канала още не е тръгнал никъде, нито при близо,виваком,сат бг.
Как да имаш картина като от БНТ, още не са е пуснали.

Wanderer

Цитат на: Златанов;165580Надявам се да е така.
Ако пуснат BNT1HD, за пореден път ще се докаже, че това е оператор,  който си държи на клиентите и някак си не е като другите да зарибява и  подлъгва с "ексклузивни" права...
Не съм съгласен с определението - "..оператор, държащ на клиентите си...". Истинският оператор (държащ на клиентите си) няма да ги държи в патова ситуация, часове преди началото на този толкова чакан спортен форум. Не си ли съгласен?
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

peterkk

Какво и е патово на ситуацията? Разбирам да не може да се гледа първенството а то е само малко по-добра картина.

Златанов

И ти си прав, но аз лично много се дразня от агресивната реклама на Бибаком и Близу. Просто не съм фен. Когато и да се опитват да ме агитират разпалено, дори и да ми е интересно предложението, моментално биват отсвирвани. Не ме кефи този начин.
Откакто разбрах, че друг освен Близу ще излъчва, си мисля, че и Булсатком ще пуснат канала, но без 24/7 да ми обясняват как ще ми го предоставят "ексклузивно".

От година са ми изтекли фирмените договори с Бибаком за мобилни услуги и служителите им толкова ме дразнят, че специално ходя до офис, където ми е акаунт мениджъра да си плащам, защото знам, че там няма да има дежурния въпрос и агитациите. Той си знае, че ако реша нещо, ще му звънна и че няма нужда да ми обяснява това и онова. Просто не харесвам да се опитват да ми налагат нещо, каквото и да е то. Последния път /от двата пъти/ когато ме притесняваха по телефона за предподписване, успяха да стигнат до момента, че "разговорът се записва" и бяха натирени.

dirman

Цитат на: Dei Irati;165584Не съм съгласен с определението - "..оператор, държащ на клиентите си...". Истинският оператор (държащ на клиентите си) няма да ги държи в патова ситуация, часове преди началото на този толкова чакан спортен форум. Не си ли съгласен?

По твойта логика и СатБГ не държат на клиентите си, защото и те ще дават БНТ1 ХД,но никъде не са ги уведомили.
Само Виваком и Близо, според теб си държат на 2-5 хилядните си клиенти.
Да не си платен клакъор, на една от двете фирми?????

Винаги ли ще сте недоволни, ревахте че нямате БНТ1 ХД, сега след като ще го имате, взехте да ги плюете що ще го имате.

ПС: На някои им излезнаха криви сметките, и сега са луди че Булсат и СаталайтБГ ще излъчват и те БНТ1 ХД.

Milenrec

Явно и Сателайта ше го пуснат при тях си пише че е BNT HD!

Веско

Цитат на: dirman;165588По твойта логика и СатБГ не държат на клиентите си, защото и те ще дават БНТ1 ХД,но никъде не са ги уведомили.
Само Виваком и Близо, според теб си държат на 2-5 хилядните си клиенти.
Да не си платен клакъор, на една от двете фирми?????

Винаги ли ще сте недоволни, ревахте че нямате БНТ1 ХД, сега след като ще го имате, взехте да ги плюете що ще го имате.

ПС: На някои им излезнаха криви сметките, и сега са луди че Булсат и СаталайтБГ ще излъчват и те БНТ1 ХД.

Най-вероятно криви са мсетките на Олигофрените БлиЗку § Далече
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

wlad_69

@ Milenrec

Много ясно, че ще го пуснат. Аман от отворковци, които обичат да  парадират с ексклузивитет. Всеки иска да лапа в тая бедна държавица. Ама не е луд тоя, дето яде баницата, нали?:s104

zmei

Цитат на: peterkk;165568Цитат:

"От вчера на Astra 3B (23.5E) 11.817 V се появи ненадписан канал в пакета на САТEЛАЙТ БГ кодиран в Conax  с битреит около 6-7 mb/s. Днес следобед подобен канал но с име TEST HD се появи  на 12647H в пакета на BULSATCOM кодиран в BulCrypt. Интресно кой ще е канала при 2 оператора който не са обявили за сега че ще излъчват HD версията на БНТ-1 ? Очаквайте повече подробности по-късно.
Параметри:  САТEЛАЙТ БГ Astra 3B (23.5E) 11.817 V 27500 5/6 DVB-S2/8PSK Conax
BULSATCOM Hellas Sat 2 (39E) 12.647 H 30000 3/4 DVB-S2/8PSK BulCrypt"

Що да сложиш от къде си го копирал http://www.satinfobox.com:lol15:
90E - 30W  2,10 Dish ,DM500HD VU+DUO 2 x 65 Dish (39E , 19.2E-13Е) DVB-T

Досев

Хубаво е от Булсат да обявят в кой пакет ще бъде!  
Премиум или ХД???
[SIGPIC][/SIGPIC]

wlad_69

Цитат на: Досев;165605Хубаво е от Булсат да обявят в кой пакет ще бъде!  
Премиум или ХД???
:;823Явно ще е  в "МЕГА Премиум HD" ;;573

Veskop

Цитат на: Досев;165605Хубаво е от Булсат да обявят в кой пакет ще бъде!  
Премиум или ХД???
що за тъп въпрос?!?айде отговори си сам!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Досев

Не виждам, кое е тъпото на въпроса, след като HD каналите са пръснати в два пакета от същия тр.?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veskop

Цитат на: Досев;165612Не виждам, кое е тъпото на въпроса, след като HD каналите са пръснати в два пакета от същия тр.?
ми тъп е въпроса!естествено,че тук мирише на кинти!а сети се сега дали ще е в премиум или хд?
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Досев

То мирише на кинти ама няма и много логика при такъв случай да крият пускането на скъп канал до последния час и дори минути.

При обявяването поне от средата на май че ще пускат такъв ХД канал досега щяха да съберат доста повече пари от тези два лева!
[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания