Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Малки промени в пакетите на Булсатком

Започната от Вито, Април 10, 2012, 07:41:41 AM

« назад - напред »

Вангелчо

Цитат на: Вито;187139С навлизането на gsm мрежата и с новия сателит догодина всичко ще се оправи надявам се де.Да сега е такова положението...Но всичко с времето си.

:;504 Ако силният ми смях Ви пречи моля да ме извините...
P.S Вито нищо лично приятелю но финала на този филм го знаем всички дано не се стига до него и ти се окажеш прав.А дано но едва ли...

Досев

Мача в момента макар и на запис по Ринг.бг SD е със зашеметително качество и слага в малкия си джоб канал като Film+HD и то по-време на живо излъчване на ере девизи :super000:
[SIGPIC][/SIGPIC]

ТИНТИН

Тя тая новина за спътника не беше ли от 2007г?;;602
До първи април все си мисля че има много време.
Спътник за 80 млн. долара изстрелват в космоса старозагорци

http://www.chambersz.com/a/content/view/8947/109/
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis M. Ritchie

Вангелчо

Абе това са смешни работи фантастика.Има ли изобщо някой който да вярва на тези фантасмагорий те сигурно и тези които го говорят не си вярват...

d.ivanov

То единствено е възможно ако още през 2007-ма са дали някакви пари да почнат да им сглобяват сателита и сега да остава да го изстрелят, не вярвам оператор с толкова абонати да се остави така и да чака Хеллас сат 2 да падне :)

Пламен Тачев

То хубаво, ама в графиците за изстрелванията няма нищо, което дори да намирисва на Булсат... За цялата година има 2-3 спътника с бийм върху нашия регион... освен ако не мислят да го изстрелят тайно посред нощ от летището в кв. "Колю Ганчев"...

Вангелчо

Знаете ли аз какво мисля по въпроса забравете за варианта със собствен спътник това според мен е утопия,капацитет за нови програми няма,HD приемници няма,явно и парите са на привършване така че не виждам полезен ход за Булсатком в създалата се ситуация.Не може да се облягат вечно на една Примера която да ги държи на повърхноста.Дано след време не си задават сами въпроса къде сбъркахме...

ВАНИ_БГМ

Тук от 10 човека - 10 различни прогнози... Ще поживеем, ще видим! Като цъкнете копчето тръгва ли телевизия? - тръгва, на който не му харесва има ли избор? - има.
Булсата ще се кооперират за спътника и ще ни пуснат и 4G мрежа за телефон, интернет и други екстри.
И стига с това "приемници няма" :s103
Вито и аз се надявам заедно с теб ;;513
WARRANTY VOID IF BROKEN!

wassl

Никой не се замисля за друг вариант вместо да дават огромни пари за собствен спътник не е ли по-добре просто да сменят позицията и да прехвърлят пакета на друг спътник който се поддържа и няма такъв проблем с липса на капацитет и изтичащ живот.Да вървят при СатБГ на 23Е ще е много удобно за потребителите а може и симулкрипт да направят на повтарящите се канали СД и ХД дори както с Долче сега, със СатБГ.Не е лошо мисля като идея но пак проблема идва с тия пусти ХД-приемници за повече от 2 години не ги подмениха и как да стане като някои от управата им за да спечели много е сключил договори и завода работещ денонощно на 3 смени изнася приемниците за друга държава чиито оператори ползват същата кодировка.
Geant2500Pro4k/DreamOne4k:Twin/HomaticsRplus4k:SSD1Tb/GI:LX3/Ant:220cm>28,2E;Tecatel120pro>23,5E+19,2E+16E+13Е&InvBUtwin;Tecatel110pro>30W&BestHG;TelesistemTM100AL>46E+42E+39E+36E&BESTcircular;80cm>9E+4,8E+1,9E+0,8W=EMP:16/1;SONY 65XE9300&CI+A1; LG OLED 65G42LW&CI+A1(cable).

Комбина

Ами по думите на момиче от call-центъра от преди 30 мин, да няма. В техния офис вчера при заявка ми казаха "Вписваме ви в списъка и месец, месец и половина срок!"

Това нормално ли е? Защото аз нямам нито време нито намерение да обикалям като алтав офисите им в София да търся някой останал приемник!

Също бих искал да ви питам, как отивате в офиса им и ви дават приемника да си го носите? На мен ми отказват, или и за това трябват "връзки" ?

mad_07

Ми във България нямаш ли връзки си за никаде .
EXTREND 5000 HD - Triax TD88  39+36E - PANASONIC TX-L37ET5E ,GM 990 HD - Triax TD78 23,5Е+19.2+4.8E+0.8W - Samsung LCD 32\'\'

ВалчоП

Цитат на: mad_07;187270Ми във България нямаш ли връзки си за никаде .
...което довежда до това, че така цялата държава е за никъде...
Цитат на: ВАНИ_БГМ;187266И стига с това "приемници няма" :s103Вито и аз се надявам заедно с теб ;;513
С гневни викове надолу и с подмазване нагоре не се вдига имидж...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Комбина

пстойков

Цитат на: Пламен Тачев;187260... освен ако не мислят да го изстрелят тайно посред нощ ...

...на 30-ти срещу 31-ви февруари.
[SIGPIC][/SIGPIC]

лтрифонов

Цитат на: Комбина;187269Ами по думите на момиче от call-центъра от преди 30 мин, да няма. В техния офис вчера при заявка ми казаха "Вписваме ви в списъка и месец, месец и половина срок!"

Това нормално ли е? Защото аз нямам нито време нито намерение да обикалям като алтав офисите им в София да търся някой останал приемник!

Също бих искал да ви питам, как отивате в офиса им и ви дават приемника да си го носите? На мен ми отказват, или и за това трябват "връзки" ?

това с липсата на HD приемници е от много отдавна, обаче аз като пожелах да сменям, отидох в перник, носих в чантичката стария SD приемник, платих 18 лв и си взех кашонче с новия. Имаше камари. Това се случи  преди няколко месеца.
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания