Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Малки промени в пакетите на Булсатком

Започната от Вито, Април 10, 2012, 07:41:41 AM

« назад - напред »

BOBIKAT

Цитат на: tzvetann;187383Това е за рибарите, ама айде, погалете си егото ;;573
Тъкмо си мислех одеве да се едитна и да дам жив пример с един кошия, пожарникар, хубава заплата, с жена му бачкаха с един грък и правеха врати, евродуур, ама пустия му заклет рибар (през ден за риба на Гърция), а жена му сутрин като мине за кафе и телефона все и беше на ушето и аз я бъзиках "Силве, на теб не ти е чиста работата нещо. Сега си станала от леглото с мъжа си, и веднага си налапала телефона". И тя се подсмихва, по едно време и писна от мен и си купи слушалки и ги крие под косата и аз пак я бъзикам "Силвре ма, ти сама ли си говориш" и мина се време, разведоха се. А жената през това време, тези години, както си беше закръгленка, почна да слабее, да се вталява... Ето ти жив пример за рибаря.
Едит: забравих, любовника и на тая я направи общински съветник.
Едит2: А относно футболните запалянковци, едно време бях гледал скеч, на който мъжа всяка вечер гледа мач, а жената след като сервира казва че отива при приятелка, и чак на 4-5ия път оня се усъмни и я проследи и я хвана в крачка. Та... от там изхождам.
In the beginning was dark, and then bang...

Veskop

Цитат на: BOBIKAT;187384Тъкмо си мислех одеве да се едитна и да дам жив пример с един кошия, пожарникар, хубава заплата, с жена му бачкаха с един грък и правеха врати, евродуур, ама пустия му заклет рибар (през ден за риба на Гърция), а жена му сутрин като мине за кафе и телефона все и беше на ушето и аз я бъзиках "Силве, на теб не ти е чиста работата нещо. Сега си станала от леглото с мъжа си, и веднага си налапала телефона". И тя се подсмихва, по едно време и писна от мен и си купи слушалки и ги крие под косата и аз пак я бъзикам "Силвре ма, ти сама ли си говориш" и мина се време, разведоха се. А жената през това време, тези години, както си беше закръгленка, почна да слабее, да се вталява... Ето ти жив пример за рибаря.
Едит2: А относно футболните запалянковци, едно време бях гледал скеч, на който мъжа всяка вечер гледа мач, а жената след като сервира казва че отива при приятелка, и чак на 4-5ия път оня се усъмни и я проследи и я хвана в крачка. Та... от там изхождам.

отървала се е жената от мухльото,кво толкова....:D
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

BOBIKAT

Ми тъй де, отървала се е, ама Цецо да внимава, като "пресноебец" (да не се обиди, така се казва на тия, дето наскоро са се оженили), та... да внимава че с тия мачове, жена му да не отскача често ди приятелката си. ;;650

Цец0

Алооо, ако обичаш, все още не съм се оженил. Не съм направил още тази грешка, все още добре си живея :D

alexteam

Цитат на: BOBIKAT;187384Тъкмо си мислех одеве да се едитна и да дам жив пример с един кошия, пожарникар, хубава заплата, с жена му бачкаха с един грък и правеха врати, евродуур, ама пустия му заклет рибар (през ден за риба на Гърция), а жена му сутрин като мине за кафе и телефона все и беше на ушето и аз я бъзиках "Силве, на теб не ти е чиста работата нещо. Сега си станала от леглото с мъжа си, и веднага си налапала телефона". И тя се подсмихва, по едно време и писна от мен и си купи слушалки и ги крие под косата и аз пак я бъзикам "Силвре ма, ти сама ли си говориш" и мина се време, разведоха се. А жената през това време, тези години, както си беше закръгленка, почна да слабее, да се вталява... Ето ти жив пример за рибаря.

предполагам, че всяка прилика с действителни лица е случайна или неволна, а героите са измислени....щото май имаше един пожарникар във форума:D

BOBIKAT

Цитат на: tzvetann;187387Алооо, ако обичаш, все още не съм се оженил. Не съм направил още тази грешка, все още добре си живея :D
Ха-ха, ми де да те знам. Наскоро е една друга тема беше писал, че проблеми с жена ти нямаш, купуваш си кото си искаш, даже и нов ТВ си си взел. Та... помислих си че си "бракуван" вече.

Цитат на: alexteam;187390предполагам, че всяка прилика с действителни лица е случайна или неволна, а героите са измислени....щото май имаше един пожарникар във форума:D
А-а-а-а, не, нашия пожарникар е запален по рибата, не по сателита. :D Той даже и ловджия (и аз де) и колко пъти ме е молил да отидем на лов, ама добре че винаги съм му отказвал. ;)
П.С. Да си отбележа, за протокола, и футбол не гледам.:D

d.ivanov

Цитат на: Rabin;187379Интересът от резултат на спортно събитие е най-скучното и безсмислено нещо на света. Освен ако не участваш в него.
Предпочитам да видя как са направили някакво инженерно постижение, отколкото да тръпна зад екрана за някакъв задкулисно купен театър.
Ти можеш ли ми обясни какво му е интересното час и половина да гледаш как 22 празни търчат подир една пълна с въздух.

Цитат на: BOBIKAT;187380Koko, нали знаеш че има 2 вида мъже! Такива, които зяпат футбол. И такива, дето "оправят" жените на тия, дето зяпат футбол.;)

+1   Agree... ;;513

GeorgiD

Цитат на: Вито;187047MTV спира да се излъчва

:g035(1):   ;;650

Не забравяйте също и че Discovery e от същата "реалити" черга и плаче за изхвърляне от пакетите. :;810

пешето

Цитат на: BOBIKAT;187380Koko, нали знаеш че има 2 вида мъже! Такива, които зяпат футбол. И такива, дето "оправят" жените на тия, дето зяпат футбол.;)

А като не гледаш футбол как да кажеш че отиваш на мач. А знаеш ли за поговорката " А да не се дебнем защото ще се хванем".;;650

BOBIKAT

Цитат на: пешето;187659А като не гледаш футбол как да кажеш че отиваш на мач. А знаеш ли за поговорката " А да не се дебнем защото ще се хванем".;;650
Обърнахме го на история вече, ама знаеш ли че в древния град Ефес, мъжа казва "Отивам в библиотеката да чета", а женат
 а казва "Отивам на пазар да пазарувам" и накрая са се засичали в публичния дом.;;650

cvetelin

щом спря мтв,скоро ще спрат и vh-1 двата канала,pop-core tv има по хубава музика

Veskop

Цитат на: cvetelin;187677щом спря мтв,скоро ще спрат и vh-1 двата канала,pop-core tv има по хубава музика
ти в ред ли си бре?!? :lol15::lol15::lol15:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Бай Джейсън

Да бе, и аз това се чудех - къде са ВХ-тата, къде е поп-курето? То все едно да сравняваш леща и кебап, както едно време е казал дядо Славейков :D
Абе, въпрос на вкус, казало кучето и си облизало еди-кво си ;)

жоркин29

Цитат на: cvetelin;187677щом спря мтв,скоро ще спрат и vh-1 двата канала,pop-core tv има по хубава музика
Pop Core незнам дали въобще някой го гледа.Единственото му предимство е,че е с по-добро качество и от 2-те VH-1.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

GeorgiD

Цитат на: жоркин29;187692Pop Core незнам дали въобще някой го гледа.Единственото му предимство е,че е с по-добро качество и от 2-те VH-1.

Голямо лошо е това Попкоре. Вярно е, че не пречи никому, но също е вярно, че малко хора биха седнали да го гледат. Лично на мен ми е неприятен като идея и канал, и дори да пускат песни, които бих слушал, не бих го правил.

Предпочитам други и утвърдени канали. Music Channel The One, U TV, Music Box UA, Mooz Dance...
Просто няма как да се наложи като музикален канал. The Voice и City TV, a и MAD TV BG винаги ще се по-добри. ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания