Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Малки промени в пакетите на Булсатком

Започната от Вито, Април 10, 2012, 07:41:41 AM

« назад - напред »

Rabin

Voice се оляха с тъпите реклами за кафе. Когато няма реклама - няк'ъв Венци ходи да си плямпа тъпотии с момиченцата пред блока. Нямаш ли доверие в музикален канал - да си го пуснеш, и да отидеш да миеш чинии примерно - без страха от дънене на простотии... Това вече е канал от типа на Телешопинг. Да го кръстят Нескафе тоя канал накрая, че да мирнат.

Златанов

Ако ми спрат ВиЕйча, моментално ги изритвам.
Още им търпя намазаното качество, но добре, че ги ползвам за фон, когато имам работа. Ако ме лишат от тези канали губят, а Близу или Кулбокс печелят.

В тази връзка - къде са с най-добро качество гореспоменатите канали по дъгата. И още една питане - навсякъде ли има малоумните кашове за запълване на времето по VH1? Писна ми от La isla bonita, Rolling Stones, Lenny Kravitz и компания по 100 пъти на ден.

Veskop

Цитат на: Златанов;187770В тази връзка - къде са с най-добро качество гореспоменатите канали по дъгата. И още една питане - навсякъде ли има малоумните кашове за запълване на времето по VH1? Писна ми от La isla bonita, Rolling Stones, Lenny Kravitz и компания по 100 пъти на ден.
Навсякъде е мазало...А за кашовете..... :twisted:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Чушкопека

Ами като ти е писнало има VH1 Classic. Честно казано не знам оператора на народа дали го излъчва, не ме и интересува. Там нали има чалга на корем, за какво ли са им канали като VH-1 Classic.;;513;;650

Veskop

Цитат на: koko_varna;187772Ами като ти е писнало има VH1 Classic. Честно казано не знам оператора на народа дали го излъчва, не ме и интересува. Там нали има чалга на корем, за какво ли са им канали като VH-1 Classic.;;513;;650
Кой е тоя оператор на народа бре коко?А и VH-1 Classic e вече същата "боза"!

Златанов

Навсякъде по дъгата картината е мазало като при Dolce и кашовете са навсякъде?! ;;601

Cavalry

Никога няма да проумея защо едно от последните действия на Булсатком беше да махнат History HD от програмната си схема? Сигурно защото имат много такива канали, нали?!

Пламен Тачев

Кога го е имало въобще? Аз имам HD приемник от 7-8 месеца и никога не е бил... Гледам редовно хистори-то и бих се радвал на HD версията, стига да е преведена, но доколкото съм чел, при другите оператори, при които я има, не е преведена...

Veskop

Цитат на: Пламен Тачев;187780Кога го е имало въобще? Аз имам HD приемник от 7-8 месеца и никога не е бил... Гледам редовно хистори-то и бих се радвал на HD версията, стига да е преведена, но доколкото съм чел, при другите оператори, при които я има, не е преведена...
не е,и не беше преведена,затова я махнаха и сложиха СД версията.

Rabin

Цитат на: Златанов;187770Ако ми спрат ВиЕйча, моментално ги изритвам.
Още им търпя намазаното качество, но добре, че ги ползвам за фон, когато имам работа. Ако ме лишат от тези канали губят, а Близу или Кулбокс печелят.
 ....
Стари касетки от 80-те, какво очакваш?
За мен е важно съдържанието пред качеството. ПланетаХД е кристална, ама да гледам Азис... не, мерси!
На кое казвате кашове? Дето повтарят една и съща шапка на 20 минути?
п.с. С колегите ходехме да ядем в заведение край предишния офис. Хубаво, ама дънеха радио, и през 10 минути - 5 мин. реклами, ама от най-малоумните. Аз само заради това отказах да го посещавам, а покрай мене и още колеги.

Cavalry

И какво като няма субтитри History HD, да не е на патагонски? Да, хубаво би било Discovery HD и History HD да имат субтитри, и тези от които зависи трябва да се погрижат за това, но не можеш да отнемаш на хората такива уникални предложения като HD версията на History Channel, който е като втори канал и предава съвсем различно от SD версията. Но Булсатком просто не ги еня за качествените чуждестранни канали, доказателство е че спряха Zone Reality преди години и въобще и не предполагат за съществуването на канали като Crime&Investigation, които са от семейството на History Channel.

Пламен Тачев

Съгласен съм с теб, burlbury - има доста качествени HD и научнопопулярни канали, които липсват. Колкото до езиците - Не е на патагонски, но ако трябва да се напъвам и да внимавам какво точно казват... губи се част от кефа. От Булсат и другите доставчици обаче зависи да мрънкат на разпространителите за превод, с мотива, че ние мрънкаме... Щото веднъж опитах да пиша на Дискавъри и осъзнах, че НЯМА КЪДЕ ;;601 - нямат дори мейл за контакт на сайтовете им! ;)

Златанов

Цитат на: Rabin;187792Стари касетки от 80-те, какво очакваш?
Мисля, че е е много компресиран, не толкова касетките.
Щом на 14 инча CRT виждам квадратчета...
На 42 пък изобщо не става за гледане, а само за слушане, но карай.
На шапките казвам кашове. Навсякъде ли е така?
Къде им е ъплинка?

Вито

Абе пич като не знаеш как стоят нещата с Дискавъри по добре не се обаждай.Дискавъри мискавъри колко още искаш да имаш.5 предавания има по всяко и ги въртят с месеци...80 000 доларес са само дискавъритата на месец
Uclan 4K pro

Cavalry

Дискавъри са трагедия. Погледнете какъв жалък сайт спретнаха набързо, когато от blizoo им спряха каналите.

Можеш да се свържеш с тях във фейсбук. Доколко ще ти обърнат внимание е друг въпрос. Това е съобщение, което им пратих наскоро:

ЦитатDiscovery HD Showcase се нуждае от субтитри. Дублажът на Discovery би  трябвало да е по-професионален. Погледнете World & Science, като  забравени са. Защо Discovery ID е налично за толкова малко оператори,  защо няма и субтитри? Защо Animal Planet има толкова отвратително  качество на картината.... ние сме България, страна от ЕС, не Дискавъри  Зимбабве.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания