Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Малки промени в пакетите на Булсатком

Започната от Вито, Април 10, 2012, 07:41:41 AM

« назад - напред »

Вито

Малки промени в пакетите на БСК!
Balkanika, FAN TV, Planeta Folk, 24 Kitchen-преминават в икономичен пакет
bTV Action, Sport plus-преминават в стандартен пакет
BNT 2, BNT World, bbt, TLC- преминават в премиум пакет
Има свободни програми на които не се променя статуса засега!
Uclan 4K pro

register

всичко е ок само не разбрах кое по-точно е премиум на BNT 2, BNT World, bbt, TLC?:hammer:

radovan1973

Цитат на: register;153783всичко е ок само не разбрах кое по-точно е премиум на BNT 2, BNT World, bbt, TLC?:hammer:

Сигурно ти дават премия ако ги гледаш
Paraclipse 2.28/Invacom snf-031/octagon sf8008 4k /Xtrend ET9200x2/TV 4k 3D Panasonic TX-55CX700E

tonivet

По-скоро минават на dvb-s2 транспондера и за това са в премиум пакета?

kom6ito

Цитат на: Вито;153775Малки промени в пакетите на БСК!
Balkanika, FAN TV, Planeta Folk, 24 Kitchen-преминават в икономичен пакет
bTV Action, Sport plus-преминават в стандартен пакет
BNT 2, BNT World, bbt, TLC- преминават в премиум пакет
Има свободни програми на които не се променя статуса засега!
А защо го наричате спорт +,като е филм+,нищо че дават спорт по него?

Дънди Крокодила

Цитат на: Вито;153775Малки промени в пакетите на БСК!
....Sport plus-преминават в стандартен пакет
Аз Sport plus - не намирам в никакъв пакет ;;601

черните ягуари

Цитат на: Дънди Крокодила;153798Аз Sport plus - не намирам в никакъв пакет ;;601

Може би е някой нов канал.;;573
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

Кирчо Иванов

поредния бъзик на БСК с окаяната българска клиентела:worry:.

tenev666

Пълни нещастници откакто купиха нет груп в Стара Загора и интернета им е пълен боклук 2 дена бях без нет и никакъв смислен отговор не получих от малоумните им операторки а нет груп до 20 минути отстраняваха аварии ако имаше такива,да не говорим за скорост и други просто унищижиха единственният читав интернет доставчик в града,пълни нещастници.
SKYPE tenev666

miros123

bbt не е ли свободен канал, в какъв премиум пакет ще влиза. Или ще бъде кодиран скоро?
Pasat Ф140, LNB Inverto 0,3db, Super PowerJack 12", NP-601, {DM500s, DM800PVR} - clone {Gemini - mbox 0.4}, {Vu+ solo2}, {4[FONT="]°[/FONT]W-57[FONT="]°[/FONT]E}

жоркин29

Цитат на: tenev666;153836Пълни нещастници откакто купиха нет груп в Стара Загора и интернета им е пълен боклук 2 дена бях без нет и никакъв смислен отговор не получих от малоумните им операторки а нет груп до 20 минути отстраняваха аварии ако имаше такива,да не говорим за скорост и други просто унищижиха единственният читав интернет доставчик в града,пълни нещастници.
Тия изпълнения не са само в твоя град.Всеки ги плюе,но накрая по терасите преобладават тяхните антени.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

tenev666

Прав си за съжаление е така,сега съм решил когато ми спре нета да запиша разговора с някоя от малоумните им операторки и да го публикувам навсякъде където може сигурен съм че ще стане хит като чуят хората какви бисери  тъпотии и заучени фрази ръсят по телефона на клиентите си,
SKYPE tenev666

жоркин29

Цитат на: tenev666;153842Прав си за съжаление е така,сега съм решил когато ми спре нета да запиша разговора с някоя от малоумните им операторки и да го публикувам навсякъде където може сигурен съм че ще стане хит като чуят хората какви бисери  тъпотии и заучени фрази ръсят по телефона на клиентите си,
Бъди сигурен,че всеки се е убедил в това.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

boalfi

Мизерията май е при всички интернет доставчици откакто ги "глътна" БСК!Интернета няма общо с предишния,отвориш две страници с мъка и за третата- ядец!
   Много ми е интересно защо,след като с интернета се занимават старите доставчици нещата се влошиха,явно проблема е административен! Много некоректно! :s103

boalfi

Мизерията май е при всички интернет доставчици откакто ги "глътна"  БСК!Интернета няма общо с предишния,отвориш две страници с мъка и за  третата- ядец!
   Много ми е интересно защо,след като с интернета се занимават старите  доставчици нещата се влошиха,явно проблема е административен! Много  некоректно! :s103

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания