Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Малки промени в пакетите на Булсатком

Започната от Вито, Април 10, 2012, 07:41:41 AM

« назад - напред »

kkrkk

То па едно МТВ. Те го обърнаха на неква 24 часова реалити телевизия.
На 13 и 16 Е има свободни много по-добри музикални телевизии.

Да махат всички тъпни и да пуснат най-накрая някой свестен Sci-Fi канал.
Толкова фенове на фантастиката има в българия, че ще избият рибата с един такъв качествен канал. Ама отде толко акъл.

Не знам къде ги търсите тия ХД приемници че не може да намерите? Онзи ден смених два в София в кварталния офис. Питах ги дали имат, казаха -Да, и за 15 минути свърших работа. Може пък да съм им симпатичен на каките...

Досев

Цитат на: Златанов;187055Честно казано, ако не си бях взел HD приемници с връзки

Доста абонати сме така!
  След зверските 10 месечни мъки  да се снабдиш с hd цепеняка, никой нормален няма да го върне така с лека ръка.

Никога не е имало инфо какво предстои, а точно в този месец, когато конкуренцията дръпна с много кракчки напред е силно нужно инфото!

Един прост отговор от фирмен представител - преговаряме за бтв екшън и ринг хд или нямаме възможност до март догодина да пуснем нов хд канал - е достатъчен за инфо мъглата в тази фирма!
[SIGPIC][/SIGPIC]

register

емтивито да си ходи - отдавна не струва, ама за къв чеп са тия гимнастики с експлорър/фриекс... да не бъде един канал - ми да са два... нали уж нямаше капацитет па сега да го пилеем с таблици и черни екрани...:hammer:

auror

Аз преди няколко дена им бих шута въпреки че съм си платил до края на септември искаха ми 18лв за подмяна на приемника ми с хд:D  обяснявах но без резултатно на една тъпа операторка че по цял свят всички DTH оператори доставят оборудването безплатно и на всичко отгоре плащам канали които не гледам и то не по моя вина в премиум пакета им има 7 или 8 канала които всеки плаща но не може да гледа понеже са на MPEG 4 но така и не ме разбраха или по-скоро не искаха да ме разберат ами тогава  ЧАО Булсатком:D

ВалчоП

Цитат на: д.е.м.т;187067стига с това шибано мтв,искаме мтв хитс,мтв дансе,мтв рокс ,мтв мус.Искаме mcm!
Аз написах "или някой нов канал", не съм адвокат на мтв, отдавна не ги гледам, просто се зачудих, че се формира 24 часов свободен ресурс за един канал - 18 часа черен екран през деня и вечерта + 6 часа таблица през нощта по друг канал - аз бих заложил на A One или друга рок телевизия, а жената - на MyZen или Deluxe Lounge... :)
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

slaitt

Цитат на: auror;187081Аз преди няколко дена им бих шута въпреки че съм си платил до края на септември искаха ми 18лв за подмяна на приемника ми с хд:D  обяснявах но без резултатно на една тъпа операторка че по цял свят всички DTH оператори доставят оборудването безплатно и на всичко отгоре плащам канали които не гледам и то не по моя вина в премиум пакета им има 7 или 8 канала които всеки плаща но не може да гледа понеже са на MPEG 4 но така и не ме разбраха или по-скоро не искаха да ме разберат ами тогава  ЧАО Булсатком:D

Да точно така щом те задължават да ползваш техните приемници трябва да ти ги дават без пари
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

д.е.м.т

Цитат на: ВалчоП;187082Аз написах "или някой нов канал", не съм адвокат на мтв, отдавна не ги гледам, просто се зачудих, че се формира 24 часов свободен ресурс за един канал - 18 часа черен екран през деня и вечерта + 6 часа таблица през нощта по друг канал - аз бих заложил на A One или друга рок телевизия, а жената - на MyZen или Deluxe Lounge... :)

Ама той фрее x тв си е денонощен!
Beat me, hate me
You can never break me

Златанов

Цитат на: Досев;187078Доста абонати сме така!
След зверските 10 месечни мъки да се снабдиш с hd цепеняка, никой нормален няма да го върне така с лека ръка.

А, аз ако трябваше 10 месеца да ги чакам...
В интерес на истина аз дълго време не исках да се разделям с S1002, но момента, в който се реших, веднага си взех Захарини. Друга е темата, че и веднага взехме да им оправяме простотиите със захранванията, но както и да е.

petar258

Цитат на: register;187079емтивито да си ходи - отдавна не струва, ама за къв чеп са тия гимнастики с експлорър/фриекс... да не бъде един канал - ми да са два... нали уж нямаше капацитет па сега да го пилеем с таблици и черни екрани...:hammer:

За мтв булсат е виновен. Има други версии по които има музика но това което пускаха беше говорилня.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

Дато

Цитат на: petar258;187088За мтв булсат е виновен. Има други версии по които има музика но това което пускаха беше говорилня.

Нали знаеш, че има определени права за всяка държава и операторите излъчват само лицензирани канали, имащи право за разпространение за конкретния район.
Няма как да се пусне друг вариант на МТВ.

petar258

Ако е така да не го пускат повече,няма смисъл :D

strange

Аз си мисля че, Ринг Бг ХД и Екшъна ХД, не са стартирали официално.
Няма как ако са тръгнали официално само Близу да ги излъчват, това е невъзможно, поне и Виваком или Мтел щяха да ги пуснат и те.
Имам чувството, че при Близу тестват хората само.
Немога да си представя, алчното Бтв, да стартира ХД програми, и да се ограничи до Близу само, немога честно ;;601;;601

Milenrec

Знае ли някой за 3-ти HD-приемник колко искат от Булсата ,че много канали  отидоха на Mpeg4?

kom6ito

Обаче,има известен напредък.Видяхте ли колко бързо сложиха и епг на бтв мастия?В сравнение с други канали

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания