Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Малки промени в пакетите на Булсатком

Започната от Вито, Април 10, 2012, 07:41:41 AM

« назад - напред »

Дато

Програмата Private Spice 24-часа ли се излъчва от Булсатком?

евросат

Нищо няма да се оправи.Булсат потъва.Нямат пари дори за реклами.За да се изправят са нужни мното много пари. Не знам защо се получи така.Много дини решиха да носят.Нямаха и избор.Близу вече имат повече абонати.Виваком им вземат здраво абонати.

жоркин29

Цитат на: Дато;187169Програмата Private Spice 24-часа ли се излъчва от Булсатком?
Да!
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

Борчо

Цитат на: евросат;187170Нищо няма да се оправи.Булсат потъва.Нямат пари дори за реклами.За да се изправят са нужни мното много пари. Не знам защо се получи така.Много дини решиха да носят.Нямаха и избор.Близу вече имат повече абонати.Виваком им вземат здраво абонати.

Особено по селата сега виваком са там с рейсове и предлагат услуги но хорицата :s103

Дато

Цитат на: b0rchy;187172Особено по селата сега виваком са там с рейсове и предлагат услуги но хорицата :s103
Със замъглена картина ли се излъчват програмите TV 1000, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer и Nat Geo Wild при Булсатком?

Като цяло изброените програми с доста по-лошо качество ли са от National Georaphic например?

Борчо

Цитат на: Дато;187173Със замъглена картина ли се излъчват програмите TV 1000, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer и Nat Geo Wild при Булсатком?

Немога да кажа, че е замъглена, но на Нейчър картината е пълна трагедия.

евросат

Ако ги вземат от румънците, картината ще е лоша.Румънските пакети са с много ниско качество.Имам оригинална карта на DIGI - същата работа.

Дато

Цитат на: евросат;187176Ако ги вземат от румънците, картината ще е лоша.Румънските пакети са с много ниско качество.Имам оригинална карта на DIGI - същата работа.
При Disney Channel не знам на какво се дължи, но по време на сериалите и филмите, картината е много некачествена. Предполагам, че и при Булсатком е така лоша картината. Май вече при Булсат, въпросния канал не се взима за излъчване от румънския пакет или греша? Благодаря предварително!

Златанов

От 2 месеца си е на нашите транспондъри. Качеството е добро. За Viasat - лошо е качеството на Nature, другите стават.

Дато

Цитат на: Златанов;187183От 2 месеца си е на нашите транспондъри. Качеството е добро. За Viasat - лошо е качеството на Nature, другите стават.
Благодаря! Предполагам, че няма да има проблем някой друг кабелен или сателитен оператор да приема сигнала на Disney Channel от новата на Hellas Sat.

Последното нещо, което искам да попитам е дали преди 2 месеца е било с доста лошо качество Disney Channel преди промяната на честотата на Hellas Sat?

Деян

Цитат на: Дато;187185Благодаря! Предполагам, че няма да има проблем някой друг кабелен или сателитен оператор да приема сигнала на Disney Channel от новата на Hellas Sat.
Само ако са мазохисти. На 9E е с много по-добро качество и операторите си го свалят оттам.

manolovplamen

Имаше един цитат от един български филм!
 -Виновни няма, има само страдащи...!!!
Ха наздраве сега и си гледайте "лига европа";;650;;650;;650:;810
[SIGPIC][/SIGPIC]:hammer:Когато те боли глава!!! Удари я в стената , така поне ще знаеш защо те боли!!!:hammer:

жоркин29

Цитат на: Дато;187185Благодаря! Предполагам, че няма да има проблем някой друг кабелен или сателитен оператор да приема сигнала на Disney Channel от новата на Hellas Sat.

Последното нещо, което искам да попитам е дали преди 2 месеца е било с доста лошо качество Disney Channel преди промяната на честотата на Hellas Sat?
От Dolce,Disney беше с по-лошо качество от сега.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

koscom

Цитат на: Вито;187047bTV Lady стартира на 12606H
MTV спира да се излъчва
Explorer-FreeX TV става само Viasat Explorer и ще бъде дублиран на български
Free X TV  като нов канал без промяна на времето за излъчване  00:00-06:00

bTV Lady ще се приема само с HD приемниците на 320 позиция за абонатите с пакет Премиум. Free X TV ще върви като отделна програма, но ще сеизлъчва само нощем както досега и в пакет Премиум. През деня ще имачерен екран. Viasat Explorer съответно само през деня до един часа през ноща и след това на таблица до началото на прогамата на следващия ден.Остава си в стандартен пакет. Позицийте и на двете програми в HD приемниците се запазват същите 803 и 313. В SD заводските настройки Viasat Explorer минава от 36 позиция на 43 преди Viasat History и Free X TV е след Playboy TV на 64-та.

Всички приемници ще се ъпдейтнат автоматично!

Човека си е посочил какво става, тука почнаха нападки срещу него.Едва ли програмната политика на оператора зависи пряко от @vito.Възможно е и да не съм прав. Все пак има доблестта да каже това-онова....за разлика от Сателайт-а-пълна тъмнина за намерения,очаквания,бъдеще....Даже не съм сигурен дали Пъпката държи още правата или има подмолни играчи.;)

d.ivanov

Цитат на: koscom;187202Човека си е посочил какво става, тука почнаха нападки срещу него.Едва ли програмната политика на оператора зависи пряко от @vito.Възможно е и да не съм прав. Все пак има доблестта да каже това-онова....за разлика от Сателайт-а-пълна тъмнина за намерения,очаквания,бъдеще....Даже не съм сигурен дали Пъпката държи още правата или има подмолни играчи.;)

Аз не мисля, че и сателайта знаят какви са им намеренията, там работата  еот днес за утре май на доизживяване, един DocuBOX  не могат да му оправят картината стана повече от месец :c040:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания