Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какъв ЛЕД да си взема???

Започната от киретогерман, 14-03-2012, 12:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Чък Норис

Цитат на: Хоризонт;149492Самсунг са силни в определени ниши на производство, но в други са гола вода, например видеокамери и донякъде с фотоапарати.
И в принтери и скенери. ;)
Глупаво е да се робува на марки!
Като искаш пералня си купуваш индезит, зануси, електролукс, каква е тая глупост да си вземеш всичко на самсунг?
Човек трябва да подбира и да купува най-доброто за парите си или това което най му хареса на външен вид, както е направил пусналия темата, важното е на него да си му харесва, а не на някой друг. :)

Хоризонт

Цитат на: Продуцентът;149500И в принтери и скенери. ;)
Глупаво е да се робува на марки!
Като искаш пералня си купуваш индезит, зануси, електролукс, каква е тая глупост да си вземеш всичко на самсунг?
Човек трябва да подбира и да купува най-доброто за парите си или това което най му хареса на външен вид, както е направил пусналия темата, важното е на него да си му харесва, а не на някой друг. :)

За принтерите съм съгласен но за пералните ...  десета година търкалям елин истинско австрийско качество и съм страшно доволен.
Но проблема е че у нас се продава евтенията.
А самсунга имат вече и производство и в Румъния.
И още един пример - марката арчелик в турция я имат за най-качествена сравнена с беко например. Всичко е 1:1 купен лиценз и копирано от AEG ако не се лъжа. Защо например няма внос у нас на тази марка, а се продават второразрядна турска електроника?  Отговора е от ясен по-ясен качеството е съизеримо например при хладилниците с това на бош, но при приблизителна  цена всеки би предпочел немското, макар че е произведено в словакиа.
Eлектролукса също не е цвете за мирисане, имам голям комбиниран хладилник и на третата година от експлоатацията започна да си показва рогцата. Да не задълбаваме темата за бялата и друга техника!
;;650
;;513

киретогерман

Колеги понеже в момента съм с обикновен приемник на булсатком , ще е по добре ли ако си го сменя с HD приемник ??? Ще има ли промяна и в излъчването че не съм много наясно ???

Чък Норис

HD приемника ще ти даде много по-добра картина.

киретогерман

Говорим за всички канали ??? Не за ХД само ???? И той имаше възможност за свързване с HDMI  което ще подоббри картината предполагам ????

Чък Норис

За всички канали.

киретогерман

Ще се възползвам . В булсат при връщане на обикновения и подмяна с HD ми искат 18лв , което мисля че ще е Super Dial .. И ще се подобри качеството на картина , звук  и т.н

Чък Норис

Предплати за 3 месеца синемакс и ще ти го заменят безплатно, по на далавера е.

киретогерман

Имаш предвид това дето е 23.80???  И офертата е валидна ако платиш за 3месеца??

roro91

Цитат на: Продуцентът;149500И в принтери и скенери. ;)

И при климатиците Samsung са "много добри" ;;573
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

Чък Норис

Цитат на: киретогерман;149545Имаш предвид това дето е 23.80???  И офертата е валидна ако платиш за 3месеца??
Става с всеки пакет, който съдържа синемакс, примерно:
3 х "Стандартен" + CINEMAX + пакет "Премиум" - 17.80 лв
За + 2лв си добавяш и ХД-тата с HBO HD.

киретогерман

А със HD  приемника се свързва с ХДМИ , а някакъв звуков кабел слага ли се или не ??/ И в комплекта пускат ли ХДМИ

Чък Норис

Цитат на: киретогерман;149550А със HD  приемника се свързва с ХДМИ , а някакъв звуков кабел слага ли се или не ??/
Айде без такива въпроси, отиди да почетеш малко HDMI — Уикипедия
Цитат на: киретогерман;149550И в комплекта пускат ли ХДМИ
Дават

koscom

Цитат на: roro91;149546И при климатиците Samsung са "много добри" ;;573

Тази марка е "забранена" за климатик, но телефоните и телевизорите са мноооого добре!

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

dodo_pv

Цитат на: ВалчоП;149480Смесваме градски легенди с реални неща. Не знам какво разбираш под понятието "матрица", но когато става въпрос за LCD дисплеи, то в този контекст това понятие изобщо не се тълкува като "калъп" или "леярска форма"...
Валчо,
Под "матрица" в случая доста по-горе нямах пред вид щампа ;) и пиша за съвсем реални неща, които могат да се видят и пипнат. За боклуци, Валчо, от най-различно естество, с марката Самсунг.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания