Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какъв ЛЕД да си взема???

Започната от киретогерман, 14-03-2012, 12:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

boboturboto

Цитат на: шентов;149486Е поне ще има време да го върне ;;650 А колкото до самсунг да не чуя повече за тази марка.Бях и голям фен:телевизор,двд,пералня,печка и така на татък и нищо не работи както трябва.:hammer:

Моя си работи без грешка,ама то сигурно щот не е купен в Бг и съм с качествен разклонител,не турско менте
;;573

киретогерман

За да имам звук примерно с ХДМИ трябва ли да е 1.4???? Имам предвид при свързване с лаптоп

koscom

И кои са тези ВЕЛИКИ марки,които не влагат матрица на Самсунг,а СОБСТВЕНА разработка? Ей тъй от любопитсво;;601

Хоризонт

Цитат на: киретогерман;149697За да имам звук примерно с ХДМИ трябва ли да е 1.4???? Имам предвид при свързване с лаптоп

винаги си има звук и да ползваш и най евтиния китайски HDMI кабел. Версия 1.4 се използва за по-голям трансвер като при 3Д програмите къдедето от булсаткома бягат като дявол от тамян!
;;513

киретогерман

Обаче вчера го пуснах на ХДМИ за малко от лаптопа но нямаше звук маи . Правят ли се някакви спец настройки ???

Хоризонт

Цитат на: киретогерман;149723Обаче вчера го пуснах на ХДМИ за малко от лаптопа но нямаше звук маи . Правят ли се някакви спец настройки ???

горния пример съм дал когато включиш с HDMI сат приемник и телевизор. При лаптоп и компютъри тази връзка в повечето случаи е без звук. Пробвай на телевизора - връзка с PC  от настройките, а ако не се получи включи допълнително стереокабел към компа. Или пускай звука от тонколоните на компютъра.
;;513

Дедал

Control Panel > Hardware and Sound > Sound > Menage audio devices

киретогерман

Колеги има ли някой който е с обикновен приемник на булсатком . На някой канали не ми дава много хубаво . Нормално ли е ??? Или е от самите канали или от приемника???

лтрифонов

Цитат на: киретогерман;150281Колеги има ли някой който е с обикновен приемник на булсатком . На някой канали не ми дава много хубаво . Нормално ли е ??? Или е от самите канали или от приемника???

как ти дава бе приятелю? на мен булсат само ми взема...
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

киретогерман

Хаха , е и на мен ми взима :Д....

киретогерман

Колеги питах в булсат и сега казаха ,че навсякъде нямало ХД приемници и се очаквало до 1-2 месеца да има.... Вярно ли е???

koscom

Питай @DIMCHO на лични.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания