Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какъв ЛЕД да си взема???

Започната от киретогерман, 14-03-2012, 12:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

киретогерман

Колеги а какво ще кажете за Panasonic TX-L32E3??? По добър ли е от 32Д5000 и Philips 6606.
http://technomarket.bg/products/09107767/panasonic-tx-l32e3e

или този модел на панасоник http://technomarket.bg/products/09070408/panasonic-tx-l37d28ew

ВалчоП

Цитат на: Продуцентът;149363Ако не ти е спешно изчакай 1 месец, за да излязат моделите 2012-та, тогава моделите от миналата година ще започнат да ги пускат на много по-изгодни цени и ще може да се замислиш за нещо 55".
Да, ще изчакам до май, не ми е спешно сега точно. 55" ми е на ръба на нишата за телевизора и нещо ми е прекалено доминиращо. Ще трябва и да сменям мебелировката (сакън да не чуе жената, че ще ме поведе по мебелните къщи)... Колеги и приятели си накупиха 55 инчови модели, но от по-ниски класове, които като ги гледам, изобщо не ме впечатляват, но тази серия на самсунг са доста привлекателни.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

киретогерман

Колеги днес след обикаляне и избиране накрая си взех тв (надявам се да е сполучливо ) . Бях харесал др модел , но го нямаше и само мострата беше останала и не ми се взимаше . И накрая си взех един PANASONIC TX-L32E3E.  
Сега го чакам да се климатизира и ще го тест. Просто финансите бяха ограничени и с тези екстри няма много избор за тези пари . Как мислите че е според вас???

Златанов

Не е лош, а и важно на теб да ти е харесал.
Съобразяваш се с характеристики, съобразяваш се с написано по форуми, но накрая гледаш и което ти хареса, него взимаш.
Честито и с много кеф да си го гледаш! ;;650

Цец0

Добър избор. Със здраве и безпроблемно да си го ползваш.

киретогерман

Мерси много. Да ви питам , може ли да си пусна булсат на него без да ползвам декодиращото у-во????

Цец0

Не, този телевизор няма вграден DVB-S тунер. Пък и да имаше картите на Булсат работят само с техните дръвчета, поне засега :)

шентов

Цитат на: киретогерман;149404Колеги днес след обикаляне и избиране накрая си взех тв (надявам се да е сполучливо ) . Бях харесал др модел , но го нямаше и само мострата беше останала и не ми се взимаше . И накрая си взех един PANASONIC TX-L32E3E.  
Сега го чакам да се климатизира и ще го тест. Просто финансите бяха ограничени и с тези екстри няма много избор за тези пари . Как мислите че е според вас???
Да си го ползваш дълго време,но да добавя:
Винаги има избор,но трябва повече търпение.И аз като реша да взема нещо и много много не избирам.Иначе по добрия вариант за тези пари е това:
http://www.plesio.bg/televizori-c-69980053/led-32-32lv4500-p-289528.html?orderSource=1

dodo_pv

Цитат на: njor;149313Значи първо да започнем от марката-Самсунг в последните години е водещ производител на матрици ...

И България е един от производителите на най-качественото розово масло в света, но не съм чул някой български парфюм да е световно известен. Толкова за матриците на Самсунг, те не са телевизори.
Що се отнася до най-продаваната марка телевизори в страната, тя е LG. И тях ги има по сервизите, но самсунзите преобладават ;)

Чък Норис

Цитат на: dodo_pv;149471Що се отнася до най-продаваната марка телевизори в страната, тя е LG.
Нещо си се объркал :worry:

Дедал

Той човека вече 5-ти час "полива" ;;650 новия телевизор , вие още му избирате.:)
Честито и да си го ползваш с кеф! ;;650

ВалчоП

Цитат на: dodo_pv;149471И България е един от производителите на най-качественото розово масло в света, но не съм чул някой български парфюм да е световно известен. Толкова за матриците на Самсунг, те не са телевизори.
Смесваме градски легенди с реални неща. Не знам какво разбираш под понятието "матрица", но когато става въпрос за LCD дисплеи, то в този контекст това понятие изобщо не се тълкува като "калъп" или "леярска форма". LCD матрицата е това, което гледаш и виждаш, а именно екранът на телевизора. А аналогията с розовото масло е толкова успешна, колкото и ако беше споменал луканката, жените или ракията... Освен това масовите продажби не са технически параметър на продаваната стока, ами отразяват съвсем други характеристики на продукта. Но за това има писани много учебници...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Хоризонт

Затова ли Панасоник са обявили че приключват с производството на телевизори, поради невъзможноста да се справят с конкуренцията от страна на малките дракони-LG и Samsung!
А у нас че се продава стока дето по някакъв начин е заобиколила и стандарта и закона нещо като второ качество и после що се разваляла. Верно че сервизите са пълни с корейци произведени в европа, но що като давате пример не кажете че са от 3 и 4 серия че от 6 нагоре трудно ще намерите развален.
И още един пример за който смях ме надува. Та човека се скъса да си носи телевизора самсунг гаранционен по сервиза, щото прекъсвал и незнам още какви дефекти имал и всеки път му го връщат с обеснение: телевизора е изправен.
Накрая дефекта се установи- където се включва в тока, контакта-розетката е турско менте и по-точно пластмасата и се получава някаква разлика между нулата и фазата. Смяна на контакта с български бакелитово шуко и телевизора работи без грешка.
;;650
;;513

шентов

Цитат на: Дедал;149478Той човека вече 5-ти час "полива" ;;650 новия телевизор , вие още му избирате.:)
Честито и да си го ползваш с кеф! ;;650
Е поне ще има време да го върне ;;650 А колкото до самсунг да не чуя повече за тази марка.Бях и голям фен:телевизор,двд,пералня,печка и така на татък и нищо не работи както трябва.:hammer:

Хоризонт

;) проблема ти е тръгнал предполагам от пералнята ?
Имам самсунг климатик от възможно най евтин модел който замени мицибуши дето сдаде багажа след гаранцията  и 4 никакъв проблем. На компютрите ми монитрите всичко е пак самсунг. Единия служебен монитор кара 8 година и не е мръднал. От скоро имам домашно блурай кино и като прекарах през HDMI : сат-блурай-тв картината стана някакси подобра и и цветна. Не мога да си обясня как се получи /тв ми е тошиба 46WL768G зд и доста екстри/ Преди при директно сат-тв пак през HDMI нямаше това качество.
Самсунг са силни в определени ниши на производство, но в други са гола вода, например видеокамери и донякъде с фотоапарати.
;;513

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания