Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какъв ЛЕД да си взема???

Започната от киретогерман, 14-03-2012, 12:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Чък Норис

Цитат на: Пламен_;149271WL - флагманска серия 3D Led  /L-означава с лед подсветка/
SL - висок клас   /L-означава с лед подсветка/
VL - среден клас    /L-означава с лед подсветка/
XV - среден клас    /V-означава с CCFL подсветка/
LV - бюджетна серия    /V-означава с CCFL подсветка/
RV - начална бюджетна серия   /V-означава с CCFL подсветка/
AV - базова серия      /V-означава с CCFL подсветка/

VL и HL не са ли едно и също? :) Просто различно наименование в различните страни. Според това се води среден клас, но както и да е :) Аз казах, че картината е доста добра също и промоционалната цена. ;;650
Забравил си TL ;)

boboturboto

колеги аз имам ето този самсунг http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN40D5003BFXZA
неразбирам много,но мен лично ме задоволява(поне засега,по-натам във времето мисля за 3д),вземах го изгодно на промоция(около 800 бг лева),колегата може да го погледне
;;573

njor

Даа това за тия пари е добро.:;810
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Чък Норис

Цитат на: njor;149279Даа това за тия пари е добро.:;810
Би ли обяснил по-подробно?

ivo

Поредната тема, в която се пита яцето ли е първото или е кокошката.
Чесно казано писна ми от такива теми. Толкова ли е трудно да идеш в магазина да видиш кое как показва през различните входове. Толкова ли е трудно да се поразровиш из форумите или да прескочиш до сервиза да разбереш кой-телевизор дава по-малко дефекти и прочие неща, които те интересуват. Трябват ти еди какви си екстри - избираш марки и модели. Трябва ти еди какво си - ограничаваш избора. Трябва ти вечен телевизор, като велико търновото на тати или баба - е такова няма да намерите в магазина. Продължителноста на работа на повечето уреди продвани в момента е маск 5-6 години и после нов.

SatMan

Цитат на: киретогерман;149172Здравейте на всички . Бих искал да се възползвам от опита на колегите във форума. Искам да си взимам телевизор . Спрял съм се на 32 инча  , и бих желал да бъде LED Full HD. Но сумата която съм приготвил не е много голяма - макс до 850-860лв . Какво бихте ми препоръчали и от къде . Надявам се да не е банална темата която  пускам . Мерси много!!!

От къде си колега?
//www.thomsontv.eu модел 32FT5455 това може да се вземе на 850лв

Но за сега се продават в Пловдив само!

njor

Значи първо да започнем от марката-Самсунг в последните години е водещ производител на матрици включително препоръчван за работа на дизайнери(не случайно и сони ги предпочитат и ги ползват в техните телевизори).
Въпросния модел прави впечатление с добрите характеристики и не на последно място с големината си.
Вярно е че не е 3д но все пак имаме ограничение за финансите.
Друг въпрос е на момента дали си заслужава да се купи 3д телевизор,аз го имам (последен модел) и ако сега ще го купувам много бих се замислил дали да не дам тези пари за по голям по добър не 3д.
Затова мисля че за парите си това е добър избор.:;810
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Чък Норис

@njor
Какви са тези бращолевиници които ги дрънкаш, конкретният модел на самсунг е от ниският клас, затова му е такава цената, доказано е, че самсунг правят много хубави телевизори, но що се отнася до ниския клас те продължават да си продават боклуци както едно време. Покажи кой е тоя телевизор който е по-хубав от аналогичен по цена 3Д телевизор, произведен през последните 2 години? 3Д телевизора си заслужава отвсякъде, не заради самото 3д, а защото са вложили по-мощен процесор, които обработва картината в пъти по добре от обикновените телевизори.

moreg

Цитат на: njor;149313Значи първо да започнем от марката-Самсунг в последните години е водещ производител на матрици включително препоръчван за работа на дизайнери(не случайно и сони ги предпочитат и ги ползват в техните телевизори).
Въпросния модел прави впечатление с добрите характеристики и не на последно място с големината си.
Вярно е че не е 3д но все пак имаме ограничение за финансите.
Друг въпрос е на момента дали си заслужава да се купи 3д телевизор,аз го имам (последен модел) и ако сега ще го купувам много бих се замислил дали да не дам тези пари за по голям по добър не 3д.
Затова мисля че за парите си това е добър избор.:;810
Njor я се разходи до някой сервиз за телевизори и виж от коя марка има най-много докарани за ремонт;)
DM 920 UHD, DM 500 HD

Чък Норис

Цитат на: moreg;149321Njor я се разходи до някой сервиз за телевизори и виж от коя марка има най-много докарани за ремонт;)
Съвсем нормално е от най-много продадените телевизори да има най-много за ремонт, преобладават ниските класове.

moreg

Цитат на: Продуцентът;149323Съвсем нормално е от най-много продадените телевизори да има най-много за ремонт, преобладават ниските класове.
Еми те хората немогат да разберат че колкото по-нисък клас е един тв. толкова повече дефекти и проблеми прави;) По добре дай-някой лев отгоре и купи нещо от средния клас за да нямаш главоболия след това.
DM 920 UHD, DM 500 HD

ВалчоП

Цитат на: Продуцентът;149315самсунг правят много хубави телевизори, но що се отнася до ниския клас те продължават да си продават боклуци...3Д телевизора си заслужава отвсякъде, не заради самото 3д, а защото са вложили по-мощен процесор, които обработва картината в пъти по добре от обикновените телевизори.
Колеги, от чисто любопитство, какво е мнението ви за модела Samsung UE46D8090? Тук го обявяват за тест-победител и за много добър модел. Не намерих линк на друг език...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Чък Норис

Цитат на: ВалчоП;149352Колеги, от чисто любопитство, какво е мнението ви за модела Samsung UE46D8090? Тук го обявяват за тест-победител и за много добър модел. Не намерих линк на друг език...
Тоя модел е за немския пазар и едва ли някои тук би имал преки наблюдения. Все пак това им е топ модела, едва ли ще е зле :) По-добре виж как се движат цените на 7 серия моделите, поне тези за БГ пазара нямат много разлики спрямо 8 серия, а 7 серия е значително по-евтина в някои промоции.

ВалчоП

На сайта на Самсунг цената от 1899 е препоръчителна. Има го при някои търговци и за 1629 с безплатна доставка. Като си помисля, че преди 6 години дадох за една 40" Бравия изгодните за тогава 1950 евра с 4 години гаранция... Сега тази бравия е като шкаф, в сравнение с този самсунг, който е като тънко огледало с почти същата широчина и височина, само че с 46" екран, 3D, и какви ли не екстри... Почвам да се навивам... ;;601
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Чък Норис

Ако не ти е спешно изчакай 1 месец, за да излязат моделите 2012-та, тогава моделите от миналата година ще започнат да ги пускат на много по-изгодни цени и ще може да се замислиш за нещо 55".

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания