Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

калоянк

Ох, за миг помислих че на диемите са го махнали и се упалших :))))

ники_потребител

Снощи ми се ъпдейтна малкият приемник. Като резултат... и в двата мача от ШЛ не можаха да си вкарат гол :s103

koko95

Моля дайте сервизния код на huawei q11 iptv премника. Благодаря!

Фенцо

Някой тествал ли е да пусне IPTV приемник, платен, в ADSL мрежата, но без активна услуга интернет? Възможен ли е този вариант и какво е необходимо освен ADSL модел за да се получи?

мнн

Няма да тръгне, защото в ADSL мрежата не е дефиниран VLAN-а по подразбиране за всички клиенти, както е в оптичната и VDSL. Не е въпрос само на модем - във всеки можеш да влезнеш в настройките и да го бриджнеш.

калоянк

Появили са се радиа под инфо канала.

Филип Петков

Цитат на: калоянк;513845Появили са се радиа под инфо канала.

Не разбрах. Къде точно да отида, за да ги видя?

калоянк

От 500 нагоре
502 - Дарик
506 - Фреш
516 - Енерджи
520 - Сити

Странно са разхвърляни, според мен тестват нещо и ще пуснат повече.

Vboxk

Цитат на: калоянк;514206От 500 нагоре
502 - Дарик
506 - Фреш
516 - Енерджи
520 - Сити

Странно са разхвърляни, според мен тестват нещо и ще пуснат повече.

Да Колега тестват нещо има тест канал който си стои от месец и половина дано пуснат някой нов нд канал не само радиа.

Афганец

Договора ми с Вива изтече и преди 20-тина дена се отказах официално, като им върнах всички боклуци. Същия ден сключих пробен договор (един месец безплатно и с право до 30 дни да се откажеш) с А1...

Не съм некъв агитатор, но Мтел-ци са далеч зад Вива, във всяко едно отношение. Връщат им се едва 10-тина % от каналите, а точно тези, които гледам, не се връщат (AXN-ите и всички научно популярни), Дори Диемата не можеше да се връща. А там, където може, връщането е до 12-24 часа и нищо повече. Картината на обикновените канали е под всякаква критика, HD каналите също, а до рутера ми влизаше оптика.

Картината им насичаше, дори на мача Ливерпул-Челси, картината прескочи, точно когато Челси пропусна последната дузпа....пропуснах да я видя и аз. А връщане - нанай си !
Хубавото е, че каналите им са разделени жанрово, и друго по-добро от Вива няма.

Оня ден ходих и до Вива и до А1, успях да си прекратя договора с А1 без никакви проблеми, върнах оборудването на А1 и същия ден сключих нов договор с Вива. Уж не можело така, след 20 дена, ама може !
Сега съм щастлив на добрата стара Вива, имам от най-новите приемници, малките !
Връщам си по 1 седмица назад, и се псувам що ми беше тая безумна врътка.

мнн

Ами взел си от новите боксове 😉 Имало е смисъл.

Vboxk

Цитат на: Афганец;515375Договора ми с Вива изтече и преди 20-тина дена се отказах официално, като им върнах всички боклуци. Същия ден сключих пробен договор (един месец безплатно и с право до 30 дни да се откажеш) с А1...

Не съм некъв агитатор, но Мтел-ци са далеч зад Вива, във всяко едно отношение. Връщат им се едва 10-тина % от каналите, а точно тези, които гледам, не се връщат (AXN-ите и всички научно популярни), Дори Диемата не можеше да се връща. А там, където може, връщането е до 12-24 часа и нищо повече. Картината на обикновените канали е под всякаква критика, HD каналите също, а до рутера ми влизаше оптика.

Картината им насичаше, дори на мача Ливерпул-Челси, картината прескочи, точно когато Челси пропусна последната дузпа....пропуснах да я видя и аз. А връщане - нанай си !

Оня ден ходих и до Вива и до А1, успях да си прекратя договора с А1 без никакви проблеми, върнах оборудването на А1 и същия ден сключих нов договор с Вива. Уж не можело така, след 20 дена, ама може !

Колега ако не е тайна на кой пакет си на иптелевизията.

метхос

Цитат на: Афганец;515375Договора ми с Вива изтече и преди 20-тина дена се отказах официално, като им върнах всички боклуци. Същия ден сключих пробен договор (един месец безплатно и с право до 30 дни да се откажеш) с А1...

Eййй, поредния платен трол на Вива.

Айде да преброим колко канала на Вива и на А1 имат връщане назад :)

https://www.a1.bg/tv-kanali

На А1 са над 130, колко са при Вива?

http://www.vivacom.bg/bg/tv/televizionni-kanali

гларус_

A на диема спорт има ли:)

Афганец

Цитат на: Vboxk;515377Колега ако не е тайна на кой пакет си на иптелевизията.

Добро утро !
Хе, що да е тайна - на 2L+ (200 канала/45 HD) + 100 MB Net + Diema Sport + 1 доп. приемник, 36 лв. и стотинки.  Тия дни Диемата им е на промоция 4-5 лв. за целия срок на договора.

Оптиката е до мазето, нагоре е обикновен кабел. Вероятно техниците-мърлячи можеха да я докарат до рутера (така направиха от А1), ама...
И се опитаха да ме убедят как ТВ и НЕТ "по принцип" вървели по един кабел. А точно това беше целта на цялата врътка - да имам два отделни кабела. В крайна сметка така и направиха - един кабел за ТВ и друг за Нет.

Но имам някакъв проблем - на някои канали като настроя субтитрите от "LANG", след известно време настройката се губи... Ама да сме живи и здрави ! ;;510

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания