Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

ники_потребител

Значи... имам един нов и два стари черни. С новия приемник е много добре, почти веднага премества, но със стария е доста по-бавно.
Ето линк към клипчетата:

https://dox.abv.bg/download?id=9b84819aa3# - Линк за сваляне

калоянк

Цитат на: ники_потребител;500368Значи... имам един нов и два стари черни. С новия приемник е много добре, почти веднага премества, но със стария е доста по-бавно.
Ето линк към клипчетата:

https://dox.abv.bg/download?id=9b84819aa3# - Линк за сваляне

Вирус детекта вътре в архива, карай.
Значи ората тук масово са със старите приемници, за това говорим така генерално. Ти сам казваш, че на тях е зле... защо изобщо тогава трябва дасе водят спорове :) Зле са им старите машинки и това - хората масово се отказват заради това. С нов все още не знам как дасе сдобия и не мога да кажа.

Stefanopolis

Здравейте и аз ползвах стария-черен и много се дразних, колко бавно изпълнява всякакви команди.
Питах дали може да ми го подменят, казаха..само при повреда или ако сключвам нов договор.
Толкова бях недоволен от стария та ги попитах директно...ако го счупя колко ще трябва да платя за да го подменят...казаха ми 140 лева.
Моето решение за да получа новия, малък приемник беше:
Подписах договор за допълнителен приемник, като изрично условие беше да е нов, за да мога да ги сравня.
Дойдоха монтираха ми новия и след два месеца се отказах от допълнителния приемник, като запазих новия, малък приемник.
Та всъщност съм платил 2 такси за допълнителен приемник и такса монтаж, общо около 20 лева, но не съжелявам. Разликата е голям!

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

ники_потребител

Цитат на: калоянк;500400Вирус детекта вътре в архива, карай.

Значи ората тук масово са със старите приемници, за това говорим така генерално. Ти сам казваш, че на тях е зле... защо изобщо тогава трябва дасе водят спорове :) Зле са им старите машинки и това - хората масово се отказват заради това. С нов все още не знам как дасе сдобия и не мога да кажа.
Първо - вирус няма. Темата с различните антивирусни и коя какво детектва е дълга и не е за тук.

Второ - спорим, защото качеството на телевизията няма нищо общо с приемника. Може бавния приемник да отказва клиенти заради бавното меню, но като пуснеш канал на него и канал на бързия, качеството е еднакво.

Тази врътка с допълнителните приемници и аз съм я мислил, но впоследствие се отказах :-)  Но може като ми изтече договора и ми дойде музата да си поръчам четвърти и после да върна един от старите.

Изпратено от моят Siemens C25 с помощта на Tapatalk

ники_потребител

Втори опит:

https://dox.abv.bg/download?id=5a72ec2905 - с новия приемник

https://dox.abv.bg/download?id=66360eae05 - със стария приемник

Жоркатаа

Цитат на: Веселин Цонев;500273Гледам Виваком анонсират че техния канал Vivacom Arena вече се предава в HD! На друга позиция ли е някъде канала или аз нещо не разбирам или пък трябва да направя за да гледам този канал в HD качество???

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Веско, потвърждавам за "HD" картината на Виваком Арена. Нищо общо с другите. Също ми се струва, че мачкат сигнала.
Колегата калоянк, не е единствен с проблемите, които описва.
Все повече коментари чета, че хорта ще сменят оператора с друг. Аз съм до лятото. Имам да чакам ;;650, и се надявам дотогава НЕТ1 да са се ъпгрейднали. А и офертите им са по-привлекателни.;;513

SERHI1970

Приятен полет.:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

ники_потребител

Нали осъзнавате, че ако филмът по канала не е сниман в HD, няма как да го гледате в HD?

Веселин Цонев

Цитат на: ники_потребител;500497Нали осъзнавате, че ако филмът по канала не е сниман в HD, няма как да го гледате в HD?
Еее Ники, може да сме от село, но не ядем доматите с колците! 😀😁 Чак толкова разлика правим 😁
Филми 2014, 2015 и по нови... не ги снимат в  SD.  

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

ники_потребител

Ами нямам време да гледам този канал, не знам какви филми дават :-)

Аз съм сигурен, че докато ти изтече договорът вече ще предпочиташ благинките като връщане назад и превъртане на рекламите пред малко по-доброто качество. Аз вече само мачове гледам на живо, всичко друго на запис.

Изпратено от моят Siemens C25 с помощта на Tapatalk

калоянк

Ааа вече и аз тотално се изнервих от тоя приемник, мисля да направя като колегата и да поръчам допълнителен. Някой има ли представа дали мога да ги накарам да ми донесат от новите и след колко минимално време мога да се откажа от втория приемник, ако е на безсрочен договор за 4,80 на месец?

ники_потребител

На сайта им има снимка на новия приемник там, където пише какво оборудване получаваш за IP телевизия, така че поне имаш основание да се караш с тях, ако искат да ти сложат от старите.
А за срока - би трябвало и 1 ден да е достатъчен.

Гаубица

Доколкото разбрах скоро ще пускат цялостен ъпгрейд на иптв платформата и в момента правят последни тестове от което са възможни въпросните смущения

Жоркатаа

Цитат на: калоянк;501116Ааа вече и аз тотално се изнервих от тоя приемник, мисля да направя като колегата и да поръчам допълнителен. Някой има ли представа дали мога да ги накарам да ми донесат от новите и след колко минимално време мога да се откажа от втория приемник, ако е на безсрочен договор за 4,80 на месец?
На мен след многократни оплаквания, след попълване на анкетата им/напрасках на почти всички въпроси минуси/, молби, сълзи... Склониха да сменят единият ми приемник. И т.к. намирам съвсем малка разлика спрямо старият и голям бял приемник, всяка вечер го изключвам с надеждата да си "почива"/не че и кой знае колко работи, може би 3-4 часа на ден/. Но явно тези, които пишат, че всички тези насичания и подобни проблеми идват от сървърите им, се оказват прави. Там, не виждам как бихме ги накарали да си подменят машинките. Още повече, че наскоро се охарчиха за нови автомобили и раб. дрехи на сервизните им техници. ;;basi

мариоо

Проблеми с гледането назад почти няма от десетина дни.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания