Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

Танннер

Цитат на: мариоо;501549Проблеми с гледането назад почти няма от десетина дни.

Почти не ги гледам тия оранжевите от както си направих мой сървър :)
Връщане назад не можах да си направя, но с авторек по epg на любими предавания се живей.

мнн

След ъпгрейда и аз нямам проблем с отложено гледане или запис. Явно има резултат.

калоянк

Цитат на: мнн;501568След ъпгрейда и аз нямам проблем с отложено гледане или запис. Явно има резултат.

От кога е този ъпдейт? Това на старите черни приемници ли е или на новите малките черните?

мариоо

Цитат на: калоянк;501578От кога е този ъпдейт? Това на старите черни приемници ли е или на новите малките черните?
Аз не знам за никакъв ъпдейт, но от предположения и слухове около проблемите с връщането назад , от другата страна на разваления телефон се чу "ъпдейт".
А самите проблеми нямаха нищо общо с приемниците.

На които пък, единствената им разлика е в малко по-бързата работа на новите. Като функционалност и качество на телевизията, е все тая с кой от двата си.
Изобщо всички тук се борят за смяна на стария си приемник, а не могат май да усетят, че им е по-важно да искат смяна на рутера. Поне тия дето плащат за 100 мегабита + интернет и не са с гигабитово устройство.

мнн

Хайде пак да прочетем! Аз пиша ъпгрейд, ти уж ме цитираш, ама пишеш ъпдейт. Миналата седмица мина ъпгрейд на цялата система. И при мен ефектът е, че вече нямам проблем с уникаста.

калоянк

Е, ама изказвайте се правилно :) Мислите, че ъпгрейд са промени по сървъра, а ъпдейт са промени по клиентската част ли? :) Няма нужда да се заяждаме сега, но не е така. Ако искате да има истински стойностна дискусия, изказвайте се като хората.

Та...при мен няма никаква разлика. Докато съм на HD канал натискам ЕПГ и се отваря след секунди - доста. Превъртането е кошмар.

@мариоо, при мен инфраструктурата е съвсем различна. При мен услугите идва по два отделни кабела от два отделни порта на switch-а долу в мазето и няма никаква мешавица с тъпичките им рутерчета. Просто ХД каналите си идват тежички и сървъра не ги сервира като хората, също и приемниците им идва тежичко.

мнн

щом следиш темата, значи си прочел стр.128;)

ники_потребител

Виваком защо не вземат да направят някое приложение за Андроид ТВ и други смарт ТВ-та и ще спрем да се оплакваме от боксовете? И да ги заключват по MAC адрес да са само в тяхната мрежа, за да не стане като с булсата, и готово!

Само си мечтая, де...

Gena_Bs

Напиши им официално предложение. До техническия им директор, например. И после публикувай отговора им тук. Ще е много интересно как ще се измъкнат.

Фенцо

Някой има ли информация, дали ако IPTV бокс, активен и платен, се върже за мрежата на Vivacom на блока (напр. в суича във входа), ще тръгне, без да има у-во след това? Питането ми е свързано с това, че ми предстои смяна на жилището и искам да запазя само IPTV телевизията, като използвам наличната мрежа в блока.

ники_потребител

Според мен ще стане, защото аз преди време бях така - от суича на Виваком в мазето имах кабел до апартамента, после малкия им 5-портов суич и от него към приемниците. Малкият суич е обикновен, неуправляем, т.е. само разклонява, затова би трябвало без него да е същото.

Потребител19

От днес Виваком спря тв архива и връщането 2 часа назад на канала Нова Спорт HD !

Веселин Цонев

То пък този канал някой гледа ли го?

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

oldgraf

Дартса е много интересен понякога ;;602 ;;650

Жоркатаа

Цитат на: oldgraf;503053Дартса е много интересен понякога ;;602 ;;650
И не само. Също, като се излъжат от "Диемите" и пуснат там някой мач от Висшата Английска лига. :s103

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания