Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

Афганец

Цитат на: метхос;515382Eййй, поредния платен трол на Вива.

Айде да преброим колко канала на Вива и на А1 имат връщане назад :)

https://www.a1.bg/tv-kanali

На А1 са над 130, колко са при Вива?

http://www.vivacom.bg/bg/tv/televizionni-kanali

Глупости, не могат да си позволят да ми плащат... ;;511

Всички канали на AXN НЕ МОГАТ да се връщат, независимо какво рекламират, нали ги пробвах 20 дни ! Научно популярните също, Диема спорт също НЕ СЕ ВРЪЩА.... Ако за теб важни са чалга каналите, или българските бози, може те да се връщат, ей тъй, за бройка, мен не ме интересуват.  
За мен е важно да се връщат тези канали, които харесвам. А половината от тия оранжевите точки от линка са измама. Вива се връща 7 дни, А1 зорлем 12-24 часа !

Надявам се, не мислиш, че съм се отказал от А1, след 20 дни гледане, просто така, щото съм прост, неук селяндур, или просто проклет трол на Вива... :19:

И картината им е много по-зле от тая на Вива.

калоянк

На виваком приемника и тотална помия, връщането и зареждане на EPG е отврат, особено когато си на HD канал...отнема над 5 секунди..?!? Но определено въпреки това пак е по-добра от А1... мтелци са на светлинни години от виваком иптв.

bu12tras

С новите приемници този проблем го няма.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro

калоянк

Пиниза с поръчването на втори приемник и след месец отказване от него, още ли работи? Някой пробвал ли е скоро? Каква е гаранцията, че ще докарат от новите?

Веселин Цонев

Да, преди 5 дни го направих това за майка ми.

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

калоянк

Цитат на: Веселин Цонев;515436Да, преди 5 дни го направих това за майка ми.

Въпросът е, че ако пристигнат на вратата със старите 2108 и няма връщане :) Ще си ти вземат и такса за посещение и ще ти начислят приемника :)

Афганец

Честно казано, аз лично не можах да доловя никакви разлики в качеството на работа, или в бързината, нито на най-старите (белите, големите) приемници на Вива, нито на следващите, нито на най-новите, нито пък на тези на А1.... :smile:

Струват ми се всичките еднакви, може би защото не се вторачвам в детайлите, просто си гледам ТВ и се кефя.

Веселин Цонев

Изрично в магазина казах какъв приемник искам и им казах че няма да го приема ако е някакъв друг. Относно бързината на прием очите на Виваком не е вярно. Най новият малкия приемник няма нищо общо с другите. Не знам как не можеш да забележиш разликата. Разликата е все едно между телефон Galaxy S4 и Galaxy S10.

калоянк

Цитат на: Афганец;515459Честно казано, аз лично не можах да доловя никакви разлики в качеството на работа, или в бързината, нито на най-старите (белите, големите) приемници на Вива, нито на следващите, нито на най-новите, нито пък на тези на А1.... :smile:

Струват ми се всичките еднакви, може би защото не се вторачвам в детайлите, просто си гледам ТВ и се кефя.

Сериозно?!? Щом не забелязваш разлика и с А1 применик, определено бавно виждаш :) А1 докато превключи канал аз си правя кафе. Вярно, че при виваком не е чак толкова драматично, но определено има забавяне.
Ти да не говориш за DTH?

россив

Имам един такъв въпрос, мога ли и ако да как да запиша предаване на външен носител от телевизията?

калоянк

Цитат на: россив;515466Имам един такъв въпрос, мога ли и ако да как да запиша предаване на външен носител от телевизията?
Не! Може да опиташ само с инфо канала 0 :) всичко друго ще излиза на квадрати, чертички и тн

Афганец

Цитат на: калоянкТи да не говориш за DTH?

Стига се ебавали бре, са ме фърляш в размишления ! :s101

Не съм специалист, но доколкото знам DTH се предоставя през сателит, чиния, приемник и прочее... Такова имам на БулСат на вилата....и си работи супер ! :smile:

Говоря си точно за IPTV.... Ми явно не съм обръщал внимание за колко време сменя канала. За мен си го сменя съвсем нормално.

Както и да е, вече съм щастлив абонат (отново) на Вива и това е, доволен съм.

Веселин Цонев

Защо вече на HBO вече го няма логото HD? За всички е видимо и ясно колко е High Definition качеството... но все пак?

Mediadigital

Цитат на: Веселин Цонев;516643Защо вече на HBO вече го няма логото HD? За всички е видимо и ясно колко е High Definition качеството... но все пак?

защото вече навсякъде махат HD като символ защото това е основен стандарт  Немските от 2021ва като спрат СД каналите ще махнат и HD   като до тогава трябва да тръгнат DAS Erste UHD, Zdf Uhd , RTL UHD & PRO7SAT1 UHD

Веселин Цонев

А тук "най-голямата" БГ телевизия  не може да пусне още HD. Благодаря  ти.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания