Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

Танннер

Цитат на: Венцислав Димит;499556Здравейте, може ли да се настрои Homecast HD
приемник ( вивакомски ) да гледам свободните програми от Astra 19.2 и как ...?

Какви свободни има тук?
Можеш ли да споделиш?

Веселин Цонев

Гледам Виваком анонсират че техния канал Vivacom Arena вече се предава в HD! На друга позиция ли е някъде канала или аз нещо не разбирам или пък трябва да направя за да гледам този канал в HD качество???

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

Дато

Цитат на: Веселин Цонев;500273Гледам Виваком анонсират че техния канал Vivacom Arena вече се предава в HD! На друга позиция ли е някъде канала или аз нещо не разбирам или пък трябва да направя за да гледам този канал в HD качество???

В IPTV си  го излъчват в HD.

Веселин Цонев

Аз от един месец ползвам Виваком и ако това е HD, то aз съм...... , между другото и други канали има неотговарящи на HD качество. MAX SPORT и трите не са на ниво.

Дато

Цитат на: Веселин Цонев;500277Аз от един месец ползвам Виваком и ако това е HD, то aз съм...... , между другото и други канали има неотговарящи на HD качество. MAX SPORT и трите не са на ниво.

Всъщност да. Виваком мачкат сигнала и в DTH и в IPTV. Но поне услугите са сравнително устойчиви.

калоянк

Мале представям си, ако не ги мачкаха...
В момента който и HD канал да гледам е тотално мъчение! Опитвам да отворя ЕПГ, докато съм на ХД канал.....никакъв шанс. Даже превключвам, за да видя програмата и тогава пак се връщам на ХД канала. За превъртане да не говорим. Има ли оправия това нещо, те се правят че проблем няма ☹

Веселин Цонев

Ще се връщам към стария оператор само да изтече договора. Не знам защо преди това навсякъде всички казваха че качеството на Виваком IPTV е перфектно. 😣😥 Минах само заради MaxSport, но като свърши .... не искам да гледам тези мацаници.

ники_потребител

Не знам къде ги виждате тия мацаници, при мен всичко е перфектно, и EPG си работи. Викайте ги ако имате проблем да го оправят поне докато ви изтече договорът.

Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk

Веселин Цонев

Цитат на: ники_потребител;500324Не знам къде ги виждате тия мацаници, при мен всичко е перфектно, и EPG си работи. Викайте ги ако имате проблем да го оправят поне докато ви изтече договорът.

Когато не си гледал качествен HD канал, най-вероятно не можеш да направиш разлика.  При мен докато ми свърши абонамента към предишния оператор (МСАТ) вървяха и двете телевизии и съвсем детайлно можех да направя разлика между два канала. За съжаление Виваком не са на нужното ниво.

ники_потребител

Няма качествен и некачествен HD канал. Или е HD, или не е. Няма малко бременна.
При теб щом не е HD - прекратявай договора.

Веселин Цонев

Цитат на: ники_потребител;500336Няма качествен и некачествен HD канал. Или е HD, или не е. Няма малко бременна.
При теб щом не е HD - прекратявай договора.

Без да искам да навлизам във никакъв спор, но си много далеч от истината.

ники_потребител

Тогава защо пишеш? Като не си доволен от качеството, ние с какво можем да ти помогнем? Отказваш се и готово!

Веселин Цонев

1.Пиша защото следващите които четат след мен да не бъдат заблудени както аз бях от такива като теб че IPTV на Виваком е със страхотно качество.
2. Ако ти можеш да се откажеш по някакъв начин от току що сключен договор с някой оператор....ще бъда благодарен да ми споделиш как мога да го направя.

ники_потребител

"при мен всичко е перфектно"

Това написах и не съм излъгал, и го написах, за да може следващите, които четат след мен, да не бъдат заблудени от такива като теб, че телевизията на Виваком не струва.

Относно договорът, трябвало е да го прекратиш в рамките на 15 дни, мисля че беше, докато си можел да ги сравниш с предишния ти доставчик. Сега дори и да платиш 3 такси неустойка, те са направили всички абонаменти с някакви отстъпки за целия срок на договора, за да те накарат освен трите такси, да платиш и всичките тези отстъпки за 2-те години договор.
Освен за времето на договора да прецениш кое от двете  предпочиташ - да връщаш седмица назад, да гледаш което и когато си поискаш и да превърташ рекламите или малко по-добро качество, не знам какво друго ти остава.

калоянк

Цитат на: ники_потребител;500324Не знам къде ги виждате тия мацаници, при мен всичко е перфектно, и EPG си работи. Викайте ги ако имате проблем да го оправят поне докато ви изтече договорът.

Искаш да кажеш, че докато гледаш ХД канал и цъкаш EPG бутона и веднага изкача програмата? Натискаш два три пъти бързо бутона назад, за да върнеш 4-5 предавания назад и това работи добре? Може ли инфо с кой приемник си? :)
Ако направиш и клипче да демонстрираш, ще съм много благодарен - да сравним все пак какво значи бавно.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания